Şükür artık benu yanlış anlamiyosun aynen öyle ben eskiden böyle değildim sadece seni istiyorum sevdiğim kadınla sınırlarımız olmasın birbirimize ait olalım diyör sana alsınca gidecek gibisin diyor'Istemiyorum bu konuyu acacaksan gelme bida' de.Cocuk istedigini almadan da birakmiyo vay be.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek arkadaşın neden benimë ilgili değil
- Konu Sahibi Jde
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kararsızım
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Ağustos 2013
- 3.254
- 2.931
- 138
Şükür artık benu yanlış anlamiyosun aynen öyle ben eskiden böyle değildim sadece seni istiyorum sevdiğim kadınla sınırlarımız olmasın birbirimize ait olalım diyör sana alsınca gidecek gibisin diyor
sakin bu klise laflari yeme sakin..
sinirlariniz olsun.sinirlar iyidir,insani guven icinde tutar.
Sukur ki artik acik anlatiyosun.Daha demin benimseyemiyodu simdi sevdigi kadin oldu.Aitlik sevismeyle olmuyo bu benim fikrim tabi.Sevissen gidemeyecegini dusunuyo cunku.Şükür artık benu yanlış anlamiyosun aynen öyle ben eskiden böyle değildim sadece seni istiyorum sevdiğim kadınla sınırlarımız olmasın birbirimize ait olalım diyör sana alsınca gidecek gibisin diyor
20 yaşında ve cok duygusal biri artık birlikte olmanın zamanı geldi seni seviyorum diyor daha bunu gibi bir çok şeysakin bu klise laflari yeme sakin..
sinirlariniz olsun.sinirlar iyidir,insani guven icinde tutar.
Ama gerçekten çok karışık bu yüzden soruyorum ne yapmalıyım bilmiyorumSukur ki artik acik anlatiyosun.Daha demin benimseyemiyodu simdi sevdigi kadin oldu.Aitlik sevismeyle olmuyo bu benim fikrim tabi.Sevissen gidemeyecegini dusunuyo cunku.
- 21 Temmuz 2015
- 6.667
- 6.062
- 198
umarım inanmıyorsunuzdur baya komikmişEvet birlikte olmak isiyo kabul etmedim sonra seni benimseyemiyrum diyor gidecekmissin gibi hissediyorum diyor birbirimüze ait olalım diyoru
- 18 Ağustos 2013
- 3.254
- 2.931
- 138
20 yaşında ve cok duygusal biri artık birlikte olmanın zamanı geldi seni seviyorum diyor daha bunu gibi bir çok şey
neye kime gore gelmis vakti?
eger ilerde ayrilip depresyona giremeyeceginden eminsen senin kararin.
bide bu cocukla sen ilerisini gorebiliyor musun? yaslar cok kucuk,20-18 yas nedir? bunun askerligi unv bitirmesi is hayati var..karsina kimler kimler cikar..
bence bu laflara sakin kanma sakin..
Soyle bişey var bu birlikte olmak istemiyorum sadece değişmesini istiyorum hayatımda o olsu ama zamanı varKesin bir dille reddet istemiyosan ya da kes iliskini engelle ulasamasin sana.
Sen niye bu kadar ukalasinumarım inanmıyorsunuzdur baya komikmiş
- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.516
- 128
- 32
Çok doğru bende böyle düşünüyorum ama neden böyle bir şey yapmaya çalışıyor anlamıyorumneye kime gore gelmis vakti?
eger ilerde ayrilip depresyona giremeyeceginden eminsen senin kararin.
bide bu cocukla sen ilerisini gorebiliyor musun? yaslar cok kucuk,20-18 yas nedir? bunun askerligi unv bitirmesi is hayati var..karsina kimler kimler cikar..
bence bu laflara sakin kanma sakin..
Ama 3 aydır bu konu var neden vazgeçip başka birine gitmiyor bana kendi 3 ay önce ben suan ciddi bir ilişki yaşamak istemiyorum daha çok gencin gönül eglendirme çağındayim hazır olunca konuşalım diyip ardından sadece sevmek yetmiyor birlikte olmak istiyorum diyorSizi sevmiyor
Sizin kolay kandirilabilecek biri olduğunuzu düşündüğü için kelime oyunlariyla kafanızı karistiriyor
Amacı sadece fiziki birliktelik
Sakın ola inanmayın
Sonuçlarına katlanamayacaginiz davran8slarda bulunmayin
Ama onuda yapmıyor ki başka biriyle bir fotoğraf görsün hemen yazıyor beni takip ediyor falan gitmiyor da yani bej kendimi geri çektiğim de o tekrar geliyorBirak gitsin, "benimseyecegi" birini bulsun.
- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.516
- 128
- 32
Ama 3 aydır bu konu var neden vazgeçip başka birine gitmiyor bana kendi 3 ay önce ben suan ciddi bir ilişki yaşamak istemiyorum daha çok gencin gönül eglendirme çağındayim hazır olunca konuşalım diyip ardından sadece sevmek yetmiyor birlikte olmak istiyorum diyor
Farkindaysaniz ciddi bir ilişki içinde değilsiniz zaten
Adamın işine geliyor yani
Ay iyiki geldiniz aynen böyle ne yapiyim bilmiyorumPeki madem sizi seviyor niye duygusal anlamda benimseyip bir iliskiye adim atmiyor? sordunuz mu bunu ona? Benimsemek sadece bedenen olan birseymiymis
- 14 Mart 2010
- 7.885
- 6.794
- 398
Ay iyiki geldiniz aynen böyle ne yapiyim bilmiyorum
gerginsiniz sanirim cikismaniza gerek yok gayet ciddi bir soru sordum
Yani siz kaç yaşındasıniz ben bir birliktelik istemiyorum ama hayatimda o olsun istiyorum kendi de farkında bir pisligim amab elimden başka birşey gelmiyor diyo ya da kendini iyi ifade edemediği için olabilir miFarkindaysaniz ciddi bir ilişki içinde değilsiniz zaten
Adamın işine geliyor yani