• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşın neden benimë ilgili değil

Neden erkek arkadasim seni benimseyemiyrum der

• Sevdiği için yakın olmami istiyor

OY: 0 0,0%
  • Sevmiyor

OY: 49 100,0%

• Ankete Katılan
    49
'Istemiyorum bu konuyu acacaksan gelme bida' de.Cocuk istedigini almadan da birakmiyo vay be.
Şükür artık benu yanlış anlamiyosun aynen öyle ben eskiden böyle değildim sadece seni istiyorum sevdiğim kadınla sınırlarımız olmasın birbirimize ait olalım diyör sana alsınca gidecek gibisin diyor

Şükür artık benu yanlış anlamiyosun aynen öyle ben eskiden böyle değildim sadece seni istiyorum sevdiğim kadınla sınırlarımız olmasın birbirimize ait olalım diyör sana alsınca gidecek gibisin diyor

sakin bu klise laflari yeme sakin..
sinirlariniz olsun.sinirlar iyidir,insani guven icinde tutar.

Sukur ki artik acik anlatiyosun.Daha demin benimseyemiyodu simdi sevdigi kadin oldu.Aitlik sevismeyle olmuyo bu benim fikrim tabi.Sevissen gidemeyecegini dusunuyo cunku.

sakin bu klise laflari yeme sakin..
sinirlariniz olsun.sinirlar iyidir,insani guven icinde tutar.
20 yaşında ve cok duygusal biri artık birlikte olmanın zamanı geldi seni seviyorum diyor daha bunu gibi bir çok şey

Sukur ki artik acik anlatiyosun.Daha demin benimseyemiyodu simdi sevdigi kadin oldu.Aitlik sevismeyle olmuyo bu benim fikrim tabi.Sevissen gidemeyecegini dusunuyo cunku.
Ama gerçekten çok karışık bu yüzden soruyorum ne yapmalıyım bilmiyorum

20 yaşında ve cok duygusal biri artık birlikte olmanın zamanı geldi seni seviyorum diyor daha bunu gibi bir çok şey

neye kime gore gelmis vakti?
eger ilerde ayrilip depresyona giremeyeceginden eminsen senin kararin.
bide bu cocukla sen ilerisini gorebiliyor musun? yaslar cok kucuk,20-18 yas nedir? bunun askerligi unv bitirmesi is hayati var..karsina kimler kimler cikar..
bence bu laflara sakin kanma sakin..

Sizi sevmiyor
Sizin kolay kandirilabilecek biri olduğunuzu düşündüğü için kelime oyunlariyla kafanızı karistiriyor
Amacı sadece fiziki birliktelik
Sakın ola inanmayın
Sonuçlarına katlanamayacaginiz davran8slarda bulunmayin

neye kime gore gelmis vakti?
eger ilerde ayrilip depresyona giremeyeceginden eminsen senin kararin.
bide bu cocukla sen ilerisini gorebiliyor musun? yaslar cok kucuk,20-18 yas nedir? bunun askerligi unv bitirmesi is hayati var..karsina kimler kimler cikar..
bence bu laflara sakin kanma sakin..
Çok doğru bende böyle düşünüyorum ama neden böyle bir şey yapmaya çalışıyor anlamıyorum

Sizi sevmiyor
Sizin kolay kandirilabilecek biri olduğunuzu düşündüğü için kelime oyunlariyla kafanızı karistiriyor
Amacı sadece fiziki birliktelik
Sakın ola inanmayın
Sonuçlarına katlanamayacaginiz davran8slarda bulunmayin
Ama 3 aydır bu konu var neden vazgeçip başka birine gitmiyor bana kendi 3 ay önce ben suan ciddi bir ilişki yaşamak istemiyorum daha çok gencin gönül eglendirme çağındayim hazır olunca konuşalım diyip ardından sadece sevmek yetmiyor birlikte olmak istiyorum diyor

Ama 3 aydır bu konu var neden vazgeçip başka birine gitmiyor bana kendi 3 ay önce ben suan ciddi bir ilişki yaşamak istemiyorum daha çok gencin gönül eglendirme çağındayim hazır olunca konuşalım diyip ardından sadece sevmek yetmiyor birlikte olmak istiyorum diyor

Farkindaysaniz ciddi bir ilişki içinde değilsiniz zaten
Adamın işine geliyor yani

Peki madem sizi seviyor niye duygusal anlamda benimseyip bir iliskiye adim atmiyor? sordunuz mu bunu ona? Benimsemek sadece bedenen olan birseymiymis

Farkindaysaniz ciddi bir ilişki içinde değilsiniz zaten
Adamın işine geliyor yani
Yani siz kaç yaşındasıniz ben bir birliktelik istemiyorum ama hayatimda o olsun istiyorum kendi de farkında bir pisligim amab elimden başka birşey gelmiyor diyo ya da kendini iyi ifade edemediği için olabilir mi

Back