Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek arkadaşın neden benimë ilgili değil
- Konu Sahibi Jde
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kararsızım
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
- 178
Erkek arkadaşım henüz sevgili değiliz birlikte olmak istiyor çünkü seni benimseyemiyrum diyor ne yapmalıyım
birde bunun için anket mi yaptın :)) erkek arkadaşın birlikte olmak istiyor ve sen napıcağını bilmiyorsun, bence buraya konu açacağına, Allahtan akıl fikir iste hem kendin hem erkek arkadaşın için hayret bişey ya
- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
Hayır yani benimsemekten kastı ne olabilirIse derdini daha acik ve anlasilir yazarak baslayabilirsin.
Ne alakası var tek taraflı bakmak istemiyorum fikir edinmeye çalışıyorumhayat senin burdaki insanların söylediklerine göre mi şekillendireceksin ?
kaç yaşındasın ?
Sunu anlamadim erkek arkadasin ama sevgili degilsiniz?Benimsemekten kasti ne olabilir birlikte olmak istedigine gore?Uzerinde biyoloji calisacak degil ya?Yas kac acaba?Hayır yani benimsemekten kastı ne olabilir
bu senin hayatınNe alakası var tek taraflı bakmak istemiyorum fikir edinmeye çalışıyorum
burda hadi ya yada yapma demelerine göre mi yaşayacaksın ?
kaldırabileceksen yaşarsın kaldıramayacaksan yaşamazsın bu kadar basit .benimsemenin cinsellikle ilgisi yok ayrıca.
Ikinizde birbirimizden hoşlanıyoruz ama sadece sevginin yetmediğini söyledi ilgili değil çünkü benimseyemiyrum dedi nd yapmaliyimSunu anlamadim erkek arkadasin ama sevgili degilsiniz?Benimsemekten kasti ne olabilir birlikte olmak istedigine gore?Uzerinde biyoloji calisacak degil ya?Yas kac acaba?
Peki bu benimseyememek neyle ilgilibu senin hayatın
burda hadi ya yada yapma demelerine göre mi yaşayacaksın ?
kaldırabileceksen yaşarsın kaldıramayacaksan yaşamazsın bu kadar basit .benimsemenin cinsellikle ilgisi yok ayrıca.
duygularıyla ilgili .Peki bu benimseyememek neyle ilgili
yada sallıyor sana işte ikna etmek için .
belkide birlikte olduktan sonrada aynı hatta daha soğuk davranıcak sana . bilmiyorum bence bekle . sana bu şekilde konuşan biriyle bence birlikte olma ama bu senin hayatın .
Birlikte olduktan sonra benimseme garantisi verdi mi?Sen guvenme sozlesme imzalat bence.Sevgi yetmiyomus bak sen.Neden ne yapmaliyim diye soruyosun?Hayat senin hayatin.Biz birlikte ol desek olacak misin?Su erkekler ne isterse ona gore sekil alma huyunu bi birakin artik ya.Seven adam her turlu benimser.Seviserek benimsendigini bu yasima geldim ilk defa duydum.Ikinizde birbirimizden hoşlanıyoruz ama sadece sevginin yetmediğini söyledi ilgili değil çünkü benimseyemiyrum dedi nd yapmaliyim
bende böyle düşünüyorum ama sadece sevmek yetm iyot diyor birlikte olduktan sonra değişeceğini söylüyorduygularıyla ilgili .
yada sallıyor sana işte ikna etmek için .
belkide birlikte olduktan sonrada aynı hatta daha soğuk davranıcak sana . bilmiyorum bence bekle . sana bu şekilde konuşan biriyle bence birlikte olma ama bu senin hayatın .
Niye kiziyosun ki sadece fikirler inizi merak ediyorumBirlikte olduktan sonra benimseme garantisi verdi mi?Sen guvenme sozlesme imzalat bence.Sevgi yetmiyomus bak sen.Neden ne yapmaliyim diye soruyosun?Hayat senin hayatin.Biz birlikte ol desek olacak misin?Su erkekler ne isterse ona gore sekil alma huyunu bi birakin artik ya.Seven adam her turlu benimser.Seviserek benimsendigini bu yasima geldim ilk defa duydum.
Sevgili olmak için sevişmek gerekiyormus sevgi sadece yetmiyormusBenimsemek ne ya? sevişmek istiyor ama sevgili olmak istemiyor. Ben o hoduklerden degilim demek için de böyle afilli laflar ediyor.
Merak ettiğim için soruyorum peki sen olsan ne yapar nasıl yanıt veriridinFikrim bu iste cok merak ediyosan.Oynuyo cocuk senle haberin ola.