• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşın neden benimë ilgili değil

Neden erkek arkadasim seni benimseyemiyrum der

• Sevdiği için yakın olmami istiyor

OY: 0 0,0%
  • Sevmiyor

OY: 49 100,0%

• Ankete Katılan
    49

Jde

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2015
65
5
1
28
Bur erkek neden bir kadına seni benimseyemiyrum der soruyu değiştiriyim

Son düzenleme:
Erkek arkadaşım henüz sevgili değiliz birlikte olmak istiyor çünkü seni benimseyemiyrum diyor ne yapmalıyım

birde bunun için anket mi yaptın :)) erkek arkadaşın birlikte olmak istiyor ve sen napıcağını bilmiyorsun, bence buraya konu açacağına, Allahtan akıl fikir iste hem kendin hem erkek arkadaşın için hayret bişey ya

hayat senin burdaki insanların söylediklerine göre mi şekillendireceksin ?
kaç yaşındasın ?

Hayır yani benimsemekten kastı ne olabilir
Sunu anlamadim erkek arkadasin ama sevgili degilsiniz?Benimsemekten kasti ne olabilir birlikte olmak istedigine gore?Uzerinde biyoloji calisacak degil ya?Yas kac acaba?

Ne alakası var tek taraflı bakmak istemiyorum fikir edinmeye çalışıyorum
bu senin hayatın
burda hadi ya yada yapma demelerine göre mi yaşayacaksın ?
kaldırabileceksen yaşarsın kaldıramayacaksan yaşamazsın bu kadar basit .benimsemenin cinsellikle ilgisi yok ayrıca.

Sunu anlamadim erkek arkadasin ama sevgili degilsiniz?Benimsemekten kasti ne olabilir birlikte olmak istedigine gore?Uzerinde biyoloji calisacak degil ya?Yas kac acaba?
Ikinizde birbirimizden hoşlanıyoruz ama sadece sevginin yetmediğini söyledi ilgili değil çünkü benimseyemiyrum dedi nd yapmaliyim

bu senin hayatın
burda hadi ya yada yapma demelerine göre mi yaşayacaksın ?
kaldırabileceksen yaşarsın kaldıramayacaksan yaşamazsın bu kadar basit .benimsemenin cinsellikle ilgisi yok ayrıca.
Peki bu benimseyememek neyle ilgili

Peki bu benimseyememek neyle ilgili
duygularıyla ilgili .
yada sallıyor sana işte ikna etmek için .
belkide birlikte olduktan sonrada aynı hatta daha soğuk davranıcak sana . bilmiyorum bence bekle . sana bu şekilde konuşan biriyle bence birlikte olma ama bu senin hayatın .

Benimsemek ne ya? :KK53: sevişmek istiyor ama sevgili olmak istemiyor. Ben o hoduklerden degilim demek için de böyle afilli laflar ediyor.

Ikinizde birbirimizden hoşlanıyoruz ama sadece sevginin yetmediğini söyledi ilgili değil çünkü benimseyemiyrum dedi nd yapmaliyim
Birlikte olduktan sonra benimseme garantisi verdi mi?Sen guvenme sozlesme imzalat bence.Sevgi yetmiyomus bak sen.Neden ne yapmaliyim diye soruyosun?Hayat senin hayatin.Biz birlikte ol desek olacak misin?Su erkekler ne isterse ona gore sekil alma huyunu bi birakin artik ya.Seven adam her turlu benimser.Seviserek benimsendigini bu yasima geldim ilk defa duydum.

duygularıyla ilgili .
yada sallıyor sana işte ikna etmek için .
belkide birlikte olduktan sonrada aynı hatta daha soğuk davranıcak sana . bilmiyorum bence bekle . sana bu şekilde konuşan biriyle bence birlikte olma ama bu senin hayatın .
bende böyle düşünüyorum ama sadece sevmek yetm iyot diyor birlikte olduktan sonra değişeceğini söylüyor

Birlikte olduktan sonra benimseme garantisi verdi mi?Sen guvenme sozlesme imzalat bence.Sevgi yetmiyomus bak sen.Neden ne yapmaliyim diye soruyosun?Hayat senin hayatin.Biz birlikte ol desek olacak misin?Su erkekler ne isterse ona gore sekil alma huyunu bi birakin artik ya.Seven adam her turlu benimser.Seviserek benimsendigini bu yasima geldim ilk defa duydum.
Niye kiziyosun ki sadece fikirler inizi merak ediyorum

Back