erkek arkadasımla yakın kız arkadasım arasında kaldım?

Ha bi dk

Opucuk atan kisi kiz arkadas

Ama taciz eden erkek arkadas

Yani karsilikli ellesme var.

Dogru mu?

Öyle saçmalık mi olur? Sen de inandın mı buna? Kız arkadaşın erkek arkadaşını sen sanıp nasıl öper? Bir de özel bölgelerine dokunmuş falan. Konu fake sanırım.
keşke fake olsaydı cok isterdim gerçekten kız arkadaşım ben sanıp(!) erkek arkadaşımı öpüyor sarhoşluğunu bahane ediyor.
yine kız arkadaşım, erkek arkadaşımın gece onun yanına gidip özel bölgelerine dokundugunu iddia ediyor ve olaydan 1 ay sonra
ama ben yalnızca kız arkadaşımın onu öptüğüne şahit oldum ve huylandım.
erkek arkadaşımı da alıp uyumaya gittim neye güvendiysem :)
dokunma olayında eger doğruysa içerdeydim uyuyordum bu yüzden de hangisinin dediğine inanacağımı bilmiyorum. inanılacak bi durum gibi değil zaten

İkisi de birbirinden beter. Senin bunları görmene rağmen susman da hata olmuş. Bence ikisini de hayatından çıkar. Hakkında hayırlısı olsun

yılbasını sevgilim ve yakın arkadasım ücümüz beraber geçirdik yakın kız arkadasım erkek arkadasımı ben sandığını söyleyerek yanagından öptü
Sizi niye öpüyor ki, kiz niyeti bozmus anam ya sizi ya sevgilinizi illa birini goturecek o aksam .
O degil de o kadar icmeyin yahu,evde yangin falan cikar kacamazsiniz Allah korusun.

son 3 haftadır aramız bozuk zaten sürekli kavga ediyoduk yani aramıza mesafe girmişti veee yakınlığımız azaldıgında olaydan tam 1 ay sonra söyledi gerçekse tabi
Siz birbirinizi daha güzel tamamlarsınız bu rezillikle hadi güle güle diyip ikisinede yol ver.
Kim hakli kim haksiz diye boşa kendini yorma.

Eeee durum aleni değil mi. Kız çocuğu gitmiş öpmüş, zarf atmış. Çocuk da zarfı havadakapmış gidip kıza yvşamış orasını burasını ellemiş. İkisini de gönlü var yani alan memnun, satan memnun. İkisi de rezil kısacası

Sizin kız arkadaşınız yok o kendi tercih edilebilirliğini test ediyor kendini düşünüyor memnun halinden .Sizin erkek arkadaşınız yok ortada o kim denk gelirse Sizde mantık yok hala erkek arkadaş yok yakın kız arkadaş diyorsanız yorumum bu

Pardon aralarında kaldım diyorsanız Sakın kalmayın cidden sonu kötü işin .Araya girmeyin benden söylemesi

aynen öyle çok doğru söylüyosunuz kendimi cok kötü hissettim ben onların yaptıkları yüzünden maalesef

cok haklısınız ben olayı anlatabilmek ve kişileri belli edebilmek adına o şekilde lanse ettim ikisi de benim için bitti tabi ki
de tamamen

Nasıl bir arkadaş grubusunuz abi siz ya muhabbetlere bak

Pardon aralarında kaldım diyorsanız Sakın kalmayın cidden sonu kötü işin .Araya girmeyin benden söylemesi
ikisini de sorguya çekiyorum yüzleştiriyorum tabi ki ikisi de kabul etmiyor :)) ve kendi salaklığıma kızıyorum, aynı zamanda olayı hiçbir şekilde kanıtlayamıyor oluşuma da öfkeliyim açıkçası. hiçbir zaman doğruyu bilemeyecek olmak cok üzücü tahmin edersiniz ki aralarında kaldımdan kastım buydu

Bilememde hiç yuzlestirmelere gerek yok olaydan aynı memnuniyeti almıştır o ikisi siz bence ikisini başbaşa bırakın çünkü denk onlar biri aldatan diğeri rahat karşılayan sonuçta bol gollü bir maç .Sizinde var a bakmanıza gerek yok penaltimiydi degilmiyidi .Son düdüğü beklemem maçı bitiririm .Bir dahada sevgili yada arkadaş seçimlerine dikkat ederim

Oooo enişteci yakın kız arkadaş :) ama sevgiliniz de bir o kadar suçlu.
İkisini de silin gitsin böyle karaktersiz insanları hayatınızda tutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…