- 10 Mart 2010
- 2.111
- 2.353
- 398
- Konu Sahibi meliss7623
-
Ben yanlis anlamisim ozamanÖzel bölgesine dokunan erkek arkadaşı . Kızın yanına gidip dokunmuş. Oda durmuş ses çıkarmamış herhalde
Gerçekten tam olarak butam olarak bu
öyle yapıcammm saygısızlarİkisine de birer tepik yallah gitsinler
cooook haklısınız gerçekten kız arkadasıö(!) sarhostum o yüzden diyor iki olaya da bahane olarakGerçekten tam olarak bu
Yahu sen sanıp öptüm ne demek? Eşek kadar kıllı adamı nasıl siz sanmış? Erkek arkadaşınız da kalkıp mıncıklarken kız hiç höst dememiş mi?
İkisi de karaktersiz kaçın kurtulun
ben sanıp öpmesine ve dokunurken ses cıkarmamasına sarhoştum teorisini atıyor maalesefSiz sanıp mi öpmüş böyle saçmalık olurmu?Siz inandiniz mi?Kimin doğru kimin yalan söylediğini cozemezsiniz.bu yuZden ikisinden de uzak durmanızı tavsiye ederim.Ama özellikle kız arkadasinizdan.Bana hiç masum gelmedi.Ayrica biri benim özel bolgeme dokunmaya kalksa ortalığı ayağa kaldırırım hiç bir şey yapamasamda çeker giderim o doknurken arkadaşınzda öylece durup bakmismi?
Videoyu izleyin bakın olay aynı bu şekil görünüyorcooook haklısınız gerçekten kız arkadasıö(!) sarhostum o yüzden diyor iki olaya da bahane olarak
Ah eşofmanlı Şevket Hocam ahhhh...yılbasını sevgilim ve yakın arkadasım ücümüz beraber geçirdik yakın kız arkadasım erkek arkadasımı ben sandığını söyleyerek yanagından öptü sonrasında da gece erkek arkadasımın yanına gelip onun özel bölgelerine dokunduğunu olaydan 1 ay sonra söyledi gece erkek arkadasım 2-3 kere kusmaya kalkmıştı kustugunu duydum yalnızca geri kalanı hatırlamıyorum arkadasımın yalan söylemeyecegini düşünüyorum iftira atılabilecek bi durjm değil gibi ama erkek arkadasıma da güveniyorum ona o gözle bakacak biri değildi bilmiyorum yani ikisinin arasında kaldım ve midem bulanıyor ya gerçeksee erkek arkadaşım hatırlamıyosa diye sızıp kaldıgım ve hiçbi sey hatırlamadıgım icin kendime cok kızıyorum ikisinden de şüpheleniyorum tiksiniyorum lütfen yardım edin allah askına napiyim ne diyim nasıl sorgulamam lazım hiçbi şey bilmiyorum beynim donmus gibi hissediyorum
ben sanıp öpmesine ve dokunurken ses cıkarmamasına sarhoştum teorisini atıyoruz maalesefSiz sanıp mi öpmüş böyle saçmalık olurmu?Siz inandiniz mi?Kimin doğru kimin yalan söylediğini cozemezsiniz.bu yuZden ikisinden de uzak durmanızı tavsiye ederim.Ama özellikle kız arkadasinizdan.Bana hiç masum gelmedi.Ayrica biri benim özel bolgeme dokunmaya kalksa ortalığı ayağa kaldırırım hiç bir şey yapamasamda çeker giderim o doknurken arkadaşınzda öylece durup bakmismi?
ahahahjajsksk aynnen öyle suan bu duruma güleceğim aklıma gelmezdi bin yaşayınVideoyu izleyin bakın olay aynı bu şekil görünüyor
İki ahlaksız birbirini bulmuş işte, siz kendinizi kurtarın.
Sarhoşlukta öyle bir şey değil bu arada ne içmişler o kadar maşallah önlerini görmüyorlar ama öpücük, mıncıklamaya akıl eriyor
Ya eminim çok güzel, genç bir kadınsınızdır, gülün tabi iki ahlaksız için yas tutacak haliniz yok.ahahahjajsksk aynnen öyle suan bu duruma güleceğim aklıma gelmezdi bin yaşayın
çokk teşekkür ederimmYa eminim çok güzel, genç bir kadınsınızdır, gülün tabi iki ahlaksız için yas tutacak haliniz yok.
Bırakın birbirlerini kıyıda köşede mıncıklayıp dursunlar
Niye pişman olasınız ki? Hayatta var böyle şeref yoksunları ve alınlarında yazmıyor. Sorsanız herkes çok ahlaklı, çok etik bilmem ne. Karpuz değiller ki bakıp anlayalım.çokk teşekkür ederimmahahhsjsjd bıraktım ikisini dee sadece pişmanlık benimkisi sanırım
çok teşekkür ederimm gerçekten çok çok haklısınızz aynı zamanda insanoğlu bu ne oldugu belli olmuyor geçirdiğim zamana öncesinde duydugum güvene vs pişmanlık duydum ben sadeceeNiye pişman olasınız ki? Hayatta var böyle şeref yoksunları ve alınlarında yazmıyor. Sorsanız herkes çok ahlaklı, çok etik bilmem ne. Karpuz değiller ki bakıp anlayalım.
Hiçç pişman olacak bir şey yok, layıklarını bulmuşlar
Pişmanlık duymayın, tecrübe diyip geçin. Siz bu insanla evli de olabilirdiniz, kucağınızda bir bebekle bunu yaşayabilirdiniz.çok teşekkür ederimm gerçekten çok çok haklısınızz aynı zamanda insanoğlu bu ne oldugu belli olmuyor geçirdiğim zamana öncesinde duydugum güvene vs pişmanlık duydum ben sadecee
Şu atalarımız ne güzel söylemiş
BABANA
cok cok doğruŞu atalarımız ne güzel söylemiş
BABANA BİLE GÜVENME.!
Allah korusun gerçekten böyle insanlardan ciddi yollara girmeden dönmek cok büyük bir nimet cok teşekkür ediyorum bakış açımı değiştirdinizPişmanlık duymayın, tecrübe diyip geçin. Siz bu insanla evli de olabilirdiniz, kucağınızda bir bebekle bunu yaşayabilirdiniz.
Bu hayatta er ya da geç herkes layık olduğunu bulur
Üzüldükçe açın videoyu izleyin, iyi gelecekAllah korusun gerçekten böyle insanlardan ciddi yollara girmeden dönmek cok büyük bir nimet cok teşekkür ediyorum bakış açımı değiştirdiniz
Üzüldükçe açın videoyu izleyin, iyi gelecek
Size bundan sonrasında haysiyetli insanlarla bir ömür huzur diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?