erkek arkadasımla yakın kız arkadasım arasında kaldım?

Siz sanıp mi öpmüş böyle saçmalık olurmu?Siz inandiniz mi?Kimin doğru kimin yalan söylediğini cozemezsiniz.bu yuZden ikisinden de uzak durmanızı tavsiye ederim.Ama özellikle kız arkadasinizdan.Bana hiç masum gelmedi.Ayrica biri benim özel bolgeme dokunmaya kalksa ortalığı ayağa kaldırırım hiç bir şey yapamasamda çeker giderim o doknurken arkadaşınzda öylece durup bakmismi?

cooook haklısınız gerçekten kız arkadasıö(!) sarhostum o yüzden diyor iki olaya da bahane olarak

ben sanıp öpmesine ve dokunurken ses cıkarmamasına sarhoştum teorisini atıyor maalesef

cooook haklısınız gerçekten kız arkadasıö(!) sarhostum o yüzden diyor iki olaya da bahane olarak
Videoyu izleyin bakın olay aynı bu şekil görünüyor
İki ahlaksız birbirini bulmuş işte, siz kendinizi kurtarın.
Sarhoşlukta öyle bir şey değil bu arada ne içmişler o kadar maşallah önlerini görmüyorlar ama öpücük, mıncıklamaya akıl eriyor

Ah eşofmanlı Şevket Hocam ahhhh...

ben sanıp öpmesine ve dokunurken ses cıkarmamasına sarhoştum teorisini atıyoruz maalesef
ahahahjajsksk aynnen öyle suan bu duruma güleceğim aklıma gelmezdi bin yaşayın

ahahahjajsksk aynnen öyle suan bu duruma güleceğim aklıma gelmezdi bin yaşayın
Ya eminim çok güzel, genç bir kadınsınızdır, gülün tabi iki ahlaksız için yas tutacak haliniz yok.
Bırakın birbirlerini kıyıda köşede mıncıklayıp dursunlar

Ya eminim çok güzel, genç bir kadınsınızdır, gülün tabi iki ahlaksız için yas tutacak haliniz yok.
Bırakın birbirlerini kıyıda köşede mıncıklayıp dursunlar
çokk teşekkür ederimm ahahhsjsjd bıraktım ikisini dee sadece pişmanlık benimkisi sanırım

çokk teşekkür ederimm ahahhsjsjd bıraktım ikisini dee sadece pişmanlık benimkisi sanırım
Niye pişman olasınız ki? Hayatta var böyle şeref yoksunları ve alınlarında yazmıyor. Sorsanız herkes çok ahlaklı, çok etik bilmem ne. Karpuz değiller ki bakıp anlayalım.
Hiçç pişman olacak bir şey yok, layıklarını bulmuşlar

çok teşekkür ederimm gerçekten çok çok haklısınızz aynı zamanda insanoğlu bu ne oldugu belli olmuyor geçirdiğim zamana öncesinde duydugum güvene vs pişmanlık duydum ben sadecee

çok teşekkür ederimm gerçekten çok çok haklısınızz aynı zamanda insanoğlu bu ne oldugu belli olmuyor geçirdiğim zamana öncesinde duydugum güvene vs pişmanlık duydum ben sadecee
Pişmanlık duymayın, tecrübe diyip geçin. Siz bu insanla evli de olabilirdiniz, kucağınızda bir bebekle bunu yaşayabilirdiniz.
Bu hayatta er ya da geç herkes layık olduğunu bulur

Pişmanlık duymayın, tecrübe diyip geçin. Siz bu insanla evli de olabilirdiniz, kucağınızda bir bebekle bunu yaşayabilirdiniz.
Bu hayatta er ya da geç herkes layık olduğunu bulur
Allah korusun gerçekten böyle insanlardan ciddi yollara girmeden dönmek cok büyük bir nimet cok teşekkür ediyorum bakış açımı değiştirdiniz

Allah korusun gerçekten böyle insanlardan ciddi yollara girmeden dönmek cok büyük bir nimet cok teşekkür ediyorum bakış açımı değiştirdiniz
Üzüldükçe açın videoyu izleyin, iyi gelecek
Size bundan sonrasında haysiyetli insanlarla bir ömür huzur diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…