erkek arkadasımla yakın kız arkadasım arasında kaldım?

Ben olsaydım ikisinide hayatımdan cıkarırdım arkadaşın nasıl utanmadan sana gelip söylemeye cesareti olabiliyor.Sen neden yılbaşında kutlamaya çagırıyorsun

Sen sanıp öptüğünü kız arkadaşın söylemiş gibi anlatmışsın ama nerden biliyor sen sandığını? Hadi sen sandı öptü elledi kız tokadı basmadığına göre sen sanılmak da hoşuna gitmiş. Şahsen arkadaşımın sevgilisi varsa ben teksem o kadar da kendimden geçip sarhoş olup rahatlayamam.
Erkek arkadaşın hiçbir şey demedi mi ? Bence yüzleştir yol ver çünkü ne olduğu belli değil

İkisini de hayatından çıkart. Yahu erkek mıncıklarken kızı ayırt edemiyor mu onu gec kız da sesi cıkarmadı mı? İgrenc karaktersizler ikiside

Ya şu devirde yakın uzak kiz arkadaşlarınizi neden erkek arkadasinizla tanıştiriyosunuz

yahu kuşkusu bile yeter def edeceksin ikisini de hayatından ve burnunuzun ucunu göremeyecek kadar alkol almayın dışarda kimin kime ne yaptığından haberiniz bile olmuyor Allah korusun

Anladığım kadarıyla tacizci kişi erkek arkadaş ama şahane Türkçe'niz sebebiyle kız arkadaşınız tacizciymiş gibi anlaşılıyor.

Bu olaylar olurken, millet birbirini yerken siz neredeydiniz?

Ayrıl ikisiyle de konuşma.

Öyle saçmalık mi olur? Sen de inandın mı buna? Kız arkadaşın erkek arkadaşını sen sanıp nasıl öper? Bir de özel bölgelerine dokunmuş falan. Konu fake sanırım.

Kız kendi kendine mi iftira atacak yani biri karşınıza geçip itiraf ettiğinde bile hala inanamıyorsunuz ya yatakta bassanız naparsınız merak ediyorum

Yılbaşını neden üçünüz kutluyorsunuz hem de evde. Yani kusura bakmayın ama sarhoşken aynı evde ne olmasını bekliyordunuz, bir daha kulağınıza küpe olsun sarhoşken karşı cinsten insanları bu kadar dip dibe getirmeyin

Sapkınlık bu ! siz hala inanıyor musunuz ya .En başından sevgilinizle geçirdiğiniz özel bir kutlama gününde bekar bir kadının olmaması gerekiyordu.Ortam hazır, sarhoşlar, alın size güzel ihanet.

Ben mağaramda mutluyum sevgilimleyken kız arkadaşımın tek başına yanımızda işi yok.

Kız arkadaşın erkek arkadaşını taciz mi etti ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…