• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadasım hakkında şüphelerim var

öküz altından buza aramak gibi bir şey:delphin:
cok zaman gecmiş cok inkar edmicegi ne malum:delphin:

Arkadaş demeyin şuna bari... böyle arkadaş mı olur...
Selam vereni bile kendine teklif etti zanneden tipler vardır hani... küçük dağları ben yarattımm... herkes benim peşimde... herkes beni çok beğeniyorr, istiyorrr.....ayyy... çekilecek gibi değil....

arkadaşından inanılmaz gıcık aldım canım.. öncelikle bunu belirteyim.. çok kompleksli bi kız.. böyle bişey olduğunu düşünse bile sapasağlam kanıtları olmadiği sürece benden hoşlanıyor diye iftira atamaz.. ha cidden böyle bişey vardır.. elinde kanıtları vardır.. sana gelir der ki canım bak ben senin dostunum dost acı söyler erkek arkadasın bana şunu söyledi böyle davrandı aman dikkatli ol bana hiç güven vermedi der.. sanırım bu hanımefendi etrafındaki bütün erkeklerin kendisine karşi zaafı olduğunu düşünüyor.. belli ki seni de hazmedemiyor kıskanıyor.. ben ortada hiç bişey göremedim.. senin içine resmen kurt düşürmüş.. sevgilin ondan hoşlansaydı daha ilk başlarda sana buz gibi davranır ona yoğunlaşirdi.. yaptiği bi şaka yüzünden yargılama çocuğu.. elini de tutmamiş eli eline değmiş zaten.. bu da ayrı bi saçmalık.. herhalde tokalaşirken öpse ay bak sevgilin bana sulandi beni öpmeye kalktı.. hatta taciz etti bile diyebilir.. sevmiyorum böyle kızları.. arana mesafe koy.. görüşme... sevgilin seni sevmeseydi bi sene sürer miydi hiç..

bence de sorun arkadaşında canım... iyi yapmışsın alakanı kesmekle...

yalnız tarzından anladığım kadarıyla daha gençsiniz... öyle yazıyı okumak için elini ittirmeyi ; dokunmak olarak algıladığınıza göre... ya da bunları hoşlanma belirtisi olarak algılamışsınız hem sen hem de kız arkadaşın...

erkek arkadaşın her an senin elini de tutması gerekmiyor... erkekler genelde bu tarz şeyleri algılayamazlar o yüzden farkında olsaydı kızın amacından belki de elini özellikle tutardı... ama bence ruhu bile duymamıştır...

boşver sorma ; sorgulama... nasılsa artık görüşmüyorsunuz...

ve de evlilik için de bence fazlaca zamana ihtiyacınız var... istersen bazı şeyleri ağırdan al...

Erkek arkadaşına acıdım...
:1no2:
Biraz sakin ol...
Yazık çocukcağıza vallahi...
benneyaptımki
Sakın ola ona da söyleyip boşuna aranıza kara kedi sokma...

Bak benim en yakın kız arkadaşım hatta kardeşim dediğim kız bırak sevgiliyi benden hoşlananları bile öyle bi elimden almaya çalıştı ki.Çok iyi dostundur farkına bile vardırmaz yani.Bence sen kız arkadaşınla aranı bozma ağzına da laf verme gözünün önünde olsunki ne yaptığını bilesin.Öyle şeytan kişiler varki zorla erkeklerinde aklını karıştırır.Onları bir araya da getirme sakın.Çok dikkatli olmalısın allahım ne zor birşey yaa allah yardımcın olsun

arkadaşlar derdime ortak olan herkese ne kadar teşekkür etsem az. olayların gidişatı ile bazılarınız yaşımı sormuş ben de düşündüm çocukça mı bu durum acaba diye.. neyse söyleyim bari 25. bu yaşa geldim artık olgun düşünemiyo muyum hala. fazla abartılı tepkiler mi veriyorum yoksa haklı mıyım bilemedim.
tüm yazılanlardan anladığım kdarıyla erkek arkadasım bi halt edip öyle bi çam devirmiş bu bizim dengesiz kız da marifetini yapıp benim gibi bi safı kendine alet etmiş.
DOĞRUDUR!
ama şimdi nolcak o kadar erkek arkadaşımla kavga ettim ki onu da çok süründürdüm çok üzdüm benden hala ayrılmadı. gerçekten seviyo beni galiba. hem şımartmadan hemde fazla uzatmadan gönlünü almak için ne tavsiye edersiniz. ya da ne yapmalıyım
zaten herkes konuyu anladı öğrendi o anda ne yapmalıydım değil şimdi ne yapsam acaba. fikirlerinize çok ihtiyacım var.

valla canım, bazen erkekler böyle dengesiz şakalar yapabiliyor, tamam aptalca bi şakaymış, sende çektirmişsin dersini almıştır bundan sonra ağzından çıkanı kulağı duyar
bence küsseniz, yavaş yavaş, normal davranmaya başla, o da alır herhalde yeşil ışığı
:hulya:

mrb arkadaşlar
erkek arkadaşımla beraberiliğimizin başlarında onun benim bi arkadasımdan hoşlanmış olduğundan şüpheleniyorum.
sevgilimi gerçekten seviyorum ve o da benş seviyor. birlikteliğimiz 1 yılını doldurmak üzere ama ilk ayımız içinde yaşadığım bi olayı aklımdan çıkaramıyorum. benim bir kız arkadasım onun arkadaslarından birini kendisiyle tanıştırabileceğimi sormuştu. biz de erkek arkadasımla beraber adaylar hakkında gayet samimi ve espirili bi şekilde konuşuyoduk. o olur bu olmaz falan iş uzayınca sevgilim dedi ki "" o zaman onu ben kuma olarak alayım bari"" . sonrA ben de arkadasımla konuşurken bu espiriyi ona da anlattım. onun da espiri olarak karşılayıp gülcek sandım. o da beni ne zannediyo kuma olurmuyum ben bu ne biçim şaka diye sinirlendi. bence o senin üzerinden bana teklif yollamış diyerek kafamı karıştırdı. daha sonra onları karşılaşabilcekleri bi yerde buluşturdum. yakın bi zaman geçmesine ve arkadasımın hala sinirli olmasına rağmen ikiside sanki hiç bişey olmamış gibi konuşup gülüştüler. hatta benimki bi yazıyı okuyabilmek için kızın elini ittirmek için ona dokunduğunu öğrendim ve kız da benim elime dokundu bence benden hoşlanıyo diye beni şüphelendirdi.
daha sonra o kızın görebileceği bi ortamda elimden tutmamıştı. gerçi bi kere de tutmuştu. aradan 8-9 ay geçmesine rağmen ve birbirimizi sevmemize rağmen bu olay aklımdan çıkmıyo. acaba gerçekten o aralar ondan hoşlanıyo muydu??? bunu nasıl kanıtlayabilirim. eğer böyle bişey olmuşsa bana bu güne kadar yalan söylemiş sayarım ve ondan ayrılırım. evlenmeyi düşünebileceğim biri ama içimde bişey var.

Aferin sana hem kumam olur diyorsun hem de birbirlerine dokunuyorlar ve sen de bunu yutuyorsun öyle mi?
Vahh vahh...

Acil vaka.Hemen yoğun bakıma alınnn hastayısempatiksalakcinni

kız arkadaşının ne olduğu belli de,erkek arkadaşın nasıl sana onu kumam olarak alıyım diye espiri yapar anlamadım. yerinde olsaydım ortam birden buz olurdu. gülen yüzüm ciddileşirdi birden. o da açıklama yapmak zorunda kalır özür dilerdi, sonrasında da yanlış anlama diye fazla samimi olamazdı o kızla.

Sen ağzınla kıza koz vermişsin..sevgilinin yaptığı espriyi hemen anlatmışsın..Kızla sevgilini aynı ortamda fazla birarada tutma, hatta hiç..
Sevgilinin arkadaşında aklı olsa, seninle aylarca oyalamazdı herhalde kendini,seni bırakır ona giderdi..

Fazla yüz vermeden durumu nasıl toparlıyım dersen?..
Tamam fazla uzatmayalım,konu uzadıkça ikimizinde canı sıkılıyor dersin..

Bence her ikisindede bir tuhaflik var.

Seni cok iyi anliyorum, hicte hos biri durum degil, karsi karsiya kaldigin.
Ama eger süphelerin varsa, evlilige giden adimi ASLA atma derim...

Simdi sor diyecegim, ama inkar edecek, hatta seni güvensizlik ile suclayacak kesin...

:S:S:S:S

Allah yardimcin olsun

Bebeğim konunuzu editleyemezsiniz....Yasaktır . Konu yorumlarla boş mu kalacak?

Bilmediğinizi umarak bu ilk yazılı ikaz bilginize

gereksiz bir şaka benimde başıma böyle bişiy geçmişti ben erkek arrkadaşımı bozmuıştum ve konuyuda uzatmamıştım gerçekten şaka oldunun emindim ve bunuda gidip kız arkadaşıma sölemedim söylesemde kız arakdaşımda bna bende gözü var demedide zaten bence bu konuyu hiç açma birdaha sen bazı erkeklerde vardır içinde kurt yoksa sen bile bile sokarsın içine acaba diyebilir sen sen ol onları birdaha karşı karşıya getirme başka bi olayda arkadaşlarımın arasında geçti ben ilk şüpelennddm dedeim bu x sevgilisinini sende gözü var diye inanmadı bana dalga geçtiler arada 1 yıl geçtikden sora teklif etti arkadaşıma hatta söyle dedi keşke x yerinde olsan diye sorada o x dedimiz sevgilisinden ayrılcana arakadşımla küstü çünkü olay ilk oldunda x söelemdi böle bişiy oldu diye majlarınıda silmişdi cocun baya zaman sora söledi sorada kız iftira atıyorsun dedi bize resmen ama ne oldu kız ne oldunu anladı ayrıldı 7 yılları geçti sana dicem ilişkine 3. bir insanı sokma aranızada geçenleri arkadalaına anlatma sevgilinle arakdaşlarını görüştürme ortamlarda oluır bazen ama tel olmazsın kesinlikle

mrb arkadaşlar
erkek arkadaşımla beraberiliğimizin başlarında onun benim bi arkadasımdan hoşlanmış olduğundan şüpheleniyorum.
sevgilimi gerçekten seviyorum ve o da benş seviyor. birlikteliğimiz 1 yılını doldurmak üzere ama ilk ayımız içinde yaşadığım bi olayı aklımdan çıkaramıyorum. benim bir kız arkadasım onun arkadaslarından birini kendisiyle tanıştırabileceğimi sormuştu. biz de erkek arkadasımla beraber adaylar hakkında gayet samimi ve espirili bi şekilde konuşuyoduk. o olur bu olmaz falan iş uzayınca sevgilim dedi ki "" o zaman onu ben kuma olarak alayım bari"" . sonrA ben de arkadasımla konuşurken bu espiriyi ona da anlattım. onun da espiri olarak karşılayıp gülcek sandım. o da beni ne zannediyo kuma olurmuyum ben bu ne biçim şaka diye sinirlendi. bence o senin üzerinden bana teklif yollamış diyerek kafamı karıştırdı. daha sonra onları karşılaşabilcekleri bi yerde buluşturdum. yakın bi zaman geçmesine ve arkadasımın hala sinirli olmasına rağmen ikiside sanki hiç bişey olmamış gibi konuşup gülüştüler. hatta benimki bi yazıyı okuyabilmek için kızın elini ittirmek için ona dokunduğunu öğrendim ve kız da benim elime dokundu bence benden hoşlanıyo diye beni şüphelendirdi.
daha sonra o kızın görebileceği bi ortamda elimden tutmamıştı. gerçi bi kere de tutmuştu. aradan 8-9 ay geçmesine rağmen ve birbirimizi sevmemize rağmen bu olay aklımdan çıkmıyo. acaba gerçekten o aralar ondan hoşlanıyo muydu??? bunu nasıl kanıtlayabilirim. eğer böyle bişey olmuşsa bana bu güne kadar yalan söylemiş sayarım ve ondan ayrılırım. evlenmeyi düşünebileceğim biri ama içimde bişey var.

bu kiz arkadasina sakin guvenme sakin :1shok:
benim de boyle bir kiz arkadasim vardi en sonunda suan esim olan erkek arkadasima sarkti ve ipleri kopardim tamamen, gorusmeyi kestim.
benim butun erkek arkadaslarimi kiskanmisti hep, sezmistim kiskandigini ama en yakin arkadasim nasil yapar bunu diye konduramamistim. hep sorunu karsimdaki erkekte arayip sucu onlarin ustune atmistim. ama bu olay 2-3 defa tekrarlandi bu arkadasim bir erkek arkadasimi bir ramazan gecesi sahurda aramis dusunebiliyor musun? :1shok::oklava:
bana erkek arkadasim bunu soyledi ve kiz arkadasim da inkar etmisti ben degil o beni aradi diye. her seferinde boyle yapti hep bu kiz arkadasim...en sonunda sorunun onda oldugunu anladim...eger ona inanmaya devam etseydim suan esim olan yani eski erkek arkadasimla da arami kesin bir sekilde bozardi ve biz de evlenemezdik kesin...
sakin haa o kiza guveneyim deme...boylelerini cok iyi taniyorum artik sengözlerimebaksanab

bencede biranönce o arkadaş sandığın kızdan kurtulmaya bak çünkü onun gözünde sevgilin yeni erkek arkadaşı olabilir

arkadaş arkadaş değil ki..öyle şey mi olur,ne demek o laflar öyle..ama erkek arkadaşınız da ayrı bir olay yani,kuma lafını nasıl kaldırdınız! bence her ikisinden de kurtulun...daha iyi kişiler çıkacaktır karşınıza,hem her lafı çok samimi olsanız bile bir arkadaşa söylemezsiniz bundan böyle...

Back