- 24 Ekim 2024
- 22
- 8
- 1
- 26
- Konu Sahibi meliss7623
-
hemde en büyüğünden galibaKızım sen enayi misin?
İkisinide hayatından çıkart benceyılbasını sevgilim ve yakın arkadasım ücümüz beraber geçirdik yakın kız arkadasım erkek arkadasımı ben sandığını söyleyerek yanagından öptü sonrasında da gece erkek arkadasımın yanına gelip onun özel bölgelerine dokunduğunu olaydan 1 ay sonra söyledi gece erkek arkadasım 2-3 kere kusmaya kalkmıştı kustugunu duydum yalnızca geri kalanı hatırlamıyorum arkadasımın yalan söylemeyecegini düşünüyorum iftira atılabilecek bi durjm değil gibi ama erkek arkadasıma da güveniyorum ona o gözle bakacak biri değildi bilmiyorum yani ikisinin arasında kaldım ve midem bulanıyor ya gerçeksee erkek arkadaşım hatırlamıyosa diye sızıp kaldıgım ve hiçbi sey hatırlamadıgım icin kendime cok kızıyorum ikisinden de şüpheleniyorum tiksiniyorum lütfen yardım edin allah askına napiyim ne diyim nasıl sorgulamam lazım hiçbi şey bilmiyorum beynim donmus gibi hissediyorum
İkisini de hayatınızdan çıkartıp yolunuza devam edin. İkisi de hayatınıza güzellikler getirmeyecekler.yılbasını sevgilim ve yakın arkadasım ücümüz beraber geçirdik yakın kız arkadasım erkek arkadasımı ben sandığını söyleyerek yanagından öptü sonrasında da gece erkek arkadasımın yanına gelip onun özel bölgelerine dokunduğunu olaydan 1 ay sonra söyledi gece erkek arkadasım 2-3 kere kusmaya kalkmıştı kustugunu duydum yalnızca geri kalanı hatırlamıyorum arkadasımın yalan söylemeyecegini düşünüyorum iftira atılabilecek bi durjm değil gibi ama erkek arkadasıma da güveniyorum ona o gözle bakacak biri değildi bilmiyorum yani ikisinin arasında kaldım ve midem bulanıyor ya gerçeksee erkek arkadaşım hatırlamıyosa diye sızıp kaldıgım ve hiçbi sey hatırlamadıgım icin kendime cok kızıyorum ikisinden de şüpheleniyorum tiksiniyorum lütfen yardım edin allah askına napiyim ne diyim nasıl sorgulamam lazım hiçbi şey bilmiyorum beynim donmus gibi hissediyorum
Kiz arkadasiniz sevgilinizi opmus ve ozel bolgelerine dokunmus. Bunu da gelip size mi anlatti. Ve hala yakin arkadasiniz oyle mi???
Özel bölgesine dokunan erkek arkadaşı . Kızın yanına gidip dokunmuş. Oda durmuş ses çıkarmamış herhaldeKiz arkadasiniz sevgilinizi opmus ve ozel bolgelerine dokunmus. Bunu da gelip size mi anlatti. Ve hala yakin arkadasiniz oyle mi???
Ben bu şüpheyle ikisiyle de devam edemem ikisini de hayatımdan çıkarırdım. Siz sızıp kaldığınızda bir şeyler olmuş olabilir.yılbasını sevgilim ve yakın arkadasım ücümüz beraber geçirdik yakın kız arkadasım erkek arkadasımı ben sandığını söyleyerek yanagından öptü sonrasında da gece erkek arkadasımın yanına gelip onun özel bölgelerine dokunduğunu olaydan 1 ay sonra söyledi gece erkek arkadasım 2-3 kere kusmaya kalkmıştı kustugunu duydum yalnızca geri kalanı hatırlamıyorum arkadasımın yalan söylemeyecegini düşünüyorum iftira atılabilecek bi durjm değil gibi ama erkek arkadasıma da güveniyorum ona o gözle bakacak biri değildi bilmiyorum yani ikisinin arasında kaldım ve midem bulanıyor ya gerçeksee erkek arkadaşım hatırlamıyosa diye sızıp kaldıgım ve hiçbi sey hatırlamadıgım icin kendime cok kızıyorum ikisinden de şüpheleniyorum tiksiniyorum lütfen yardım edin allah askına napiyim ne diyim nasıl sorgulamam lazım hiçbi şey bilmiyorum beynim donmus gibi hissediyorum
galibaÖzel bölgesine dokunan erkek arkadaşı . Kızının yanına gidip dokunmuş. Oda durmuş ses çıkarmamış herhalde
çok haklısınız suan ikisinden de felaket derecede tiksiniyorım açıkcası eskisi gibi olamam zatenBen bu şüpheyle ikisiyle de devam edemem ikisini de hayatımdan çıkarırdım. Siz sızıp kaldığınızda bir şeyler olmuş olabilir.
çok teşekkür ederimİkisini de hayatınızdan çıkartıp yolunuza devam edin. İkisi de hayatınıza güzellikler getirmeyecekler.
Kız sarhoş kalkamamış . Ee erkek arkadaşında sarhoş kusuyor . Bunda bir bit yeniği var . Kendin için ikisinle de muhabbetini kes yoluna devam et . Güvenip yanına aldığın insanlara bak. Kız belki sevgiline göz koymuş aranızıda bozmak istiyor olabilir bilmiyorum ama. Bilerek öpmüş yani adamı belli bişey o yemezlergalibasarhoştum kalkamadım diyo da gözlerini iyi hareket ettirebiliyomus aslında
İkisinide hayatından çıkart bence
dogru diyosunuz gerçekten güvendigim yakın gördüğüm insanlara bak bilerek öptüğünü hissettim abla zaten bi sey demek istemedim. ondan sonra hiçbir sekilde aynı ortama sokmadım ikisini de ama bugün dedikleri pes dedirttiKız sarhoş kalkamamış . Ee erkek arkadaşında sarhoş kusuyor . Bunda bir bit yeniği var . Kendin için ikisinle de muhabbetini kes yoluna devam et . Güvenip yanına aldığın insanlara bak. Kız belki sevgiline göz koymuş aranızıda bozmak istiyor olabilir bilmiyorum ama. Bilerek öpmüş yani adamı belli bişey o yemezler
hala enayilik yapıyorumm cok haklısınızYalnız o arkadaş durumundaki artık sizsiniz. Öpmüş ve karşılığında ellenmiş. Çıkın sevenlerin arasından. Böyle insanlara da sevgilim, en yakın arkadaşım demeyin artık yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?