- 5 Nisan 2019
- 2.009
- 1.803
- 133
- Konu Sahibi Deadly Smile
-
Olay baya baya tatlı almanası arkadaşım 59 kere olay tatlı değil yazıp durma sende,başlıkta yazmışsın benim gibi mi düşünürdünüz diye çoğu insan düşünmüyor daha kendini haklı çıkarmaya çalışmasan mıTatlı değil olay zaten ya, bu şekildeki tavırları canımı sıkıyor. Değer görmek istemiştim.
Ben burda g*r*z*k*l* h*rif yazsam ban yer miyim? Getirmeyecekse söyle diyebilirdi hayatim senle de gelelim buraya ismarlarim diyebilirdi? Ben sevgilime canim cekti desem altinda araba oldugu icin hemen getiriyordu. Altinda araba olmasa bile gene alirdi ama günü biraz bekletirdi ismarlar aynisindan. Seninki sözünde duran birisi degil ya napcan bu herifi sal ipi gitsin. Birde kalbini kirarim benle bi kac gün konusma ne demek h*st h*rif sen k*msin ki emir veriyonÖncelikle hesabı yeni açtım, sabaha kadar uyuyamadım sinirimden ve üzüntümden. Erkek arkadaşım dün tatlıcıya gitti arkadaşlarıyla. Bende “benimde canım çekti” yazdım. “Getireyim” yazdı ama getirmeyecekmiş aslında. “İncelik olsun diye öyle yazdım” dedi. Bugün sabahta hiçbir şey olmamış gibi davranmamı bekledi ve bana kızdı. Gönlümü alması gerekiyordu. Bir kaç mesajlaşma ss si bırakıyorum. Daha detaylı incelersiniz. Siz olsaydınız benim gibi düşünür müydünüz? Sizce ayrılmalı mıyım?
Bende bunu demek istiyordum yani daha farklı söyleyebilirdi. Başka zaman gidelim diyebilirdi. Getirmeyecekse neden yazıyor diye sordum burada linçlendim. Benim algıladığım bu o mesajdan.Ben burda g*r*z*k*l* h*rif yazsam ban yer miyim? Getirmeyecekse söyle diyebilirdi hayatim senle de gelelim buraya ismarlarim diyebilirdi? Ben sevgilime canim cekti desem altinda araba oldugu icin hemen getiriyordu. Altinda araba olmasa bile gene alirdi ama günü biraz bekletirdi ismarlar aynisindan. Seninki sözünde duran birisi degil ya napcan bu herifi sal ipi gitsin. Birde kalbini kirarim benle bi kac gün konusma ne demek h*st h*rif sen k*msin ki emir veriyonkuzum sen bunu cok aradin mi cidden?Getirmeyecekse zaten öyle bir cümle kurmamaliydi. Kirmamak icin üstünü kapatilirdi.
İşte bende ben demeden ilgilensin sürprizler yapsın istemiştim. 7 ay oluyor.Tatli tribinde haklı değilsin, fakat diğer mesajlarını okuyunca mevzuyu anladım. Bu ilişkide daha çok seven ve ilişkiye daha ciddi bir gözle bakan sensin. Erkek arkadaşın muhtemelen hoşlansa da çok da önem vermiyor iliṣkinize. Ögrendiğim bir ṣey varsa, seven ve isteyen erkek sen beklemeden ilgisini gösterir, sürprizler yapar.
Ne zamandır birliktesiniz?
Ya diyebilirdi ama dememiş. Çünkü önem vermiyor. Ne olsun buradakiler size ne yazsin istiyorsunuz? Ne yazsalar mutlu olacaksınız? Size değer vermeyen biriyle birlikte olma diye tavsiye veriyoruz. Siz de ben ondan şunu bekliyordum diyorsunuz. Ya adam yapmıyor işte buradakiler ne yapabilir bu konuda?Bende bunu demek istiyordum yani daha farklı söyleyebilirdi. Başka zaman gidelim diyebilirdi. Getirmeyecekse neden yazıyor diye sordum burada linçlendim. Benim algıladığım bu o mesajdan.
İşte bende ben demeden ilgilensin sürprizler yapsın istemiştim. 7 ay oluyor.
Kursların da parasız pek çok seçeneği var. Benim maddi durumum iyi değildi. Yüksek lisans istiyordum ama dilim yoktu. 2. Üniversite olarak sozelden girilen ingilizce bölümlerinden birine girdim.iki yıllık olduğu için rahat kazandım. İkinci öğretim tercih ettim. Gündüz çalışıp akşam okuyordum. Dil kursuna gitmek yerine bu şekilde ücretsiz dil öğrenmiş oldum. Belediyelerin çok güzel kursları oluyor. Halk eğitimin yine aynı şekilde.İş bulamadım, kursa gidecek maddi imkanım da yok maalesef.
Evet gördüm, deger verildigini hissetmiyorsan ayrilabilirsin ne zamandir berabersiniz?Bende bunu demek istiyordum yani daha farklı söyleyebilirdi. Başka zaman gidelim diyebilirdi. Getirmeyecekse neden yazıyor diye sordum burada linçlendim. Benim algıladığım bu o mesajdan.
Bende yazılanları okuyup değerlendiriyorum. Ben mi çok abartıyorum ya da o değer vermiyor mu diye. Bunları ölçmek için yazdım.Ya diyebilirdi ama dememiş. Çünkü önem vermiyor. Ne olsun buradakiler size ne yazsin istiyorsunuz? Ne yazsalar mutlu olacaksınız? Size değer vermeyen biriyle birlikte olma diye tavsiye veriyoruz. Siz de ben ondan şunu bekliyordum diyorsunuz. Ya adam yapmıyor işte buradakiler ne yapabilir bu konuda?
7 aydır sevgiliyiz. Ayrılmak istiyorum ama hata yapmaktanda korkuyorum.Evet gördüm, deger verildigini hissetmiyorsan ayrilabilirsin ne zamandir berabersiniz?
Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Bana uygun bir kurs bulmaya çalışacağım.Kursların da parasız pek çok seçeneği var. Benim maddi durumum iyi değildi. Yüksek lisans istiyordum ama dilim yoktu. 2. Üniversite olarak sozelden girilen ingilizce bölümlerinden birine girdim.iki yıllık olduğu için rahat kazandım. İkinci öğretim tercih ettim. Gündüz çalışıp akşam okuyordum. Dil kursuna gitmek yerine bu şekilde ücretsiz dil öğrenmiş oldum. Belediyelerin çok güzel kursları oluyor. Halk eğitimin yine aynı şekilde.
Neden kendi hatani odaklaniyorsun? Birazda karsi tarafin hatasina odaklanmalisin. Cünkü bi ömür demek ya cile ya huzur ikisinden birini tercih etmis oluyorsunuz. Biraz daha gözlemle o zaman net kararini verebilmis olursun belkide diyecegim ama zaman kaybinin geri alamiyorsun keskeler dememek icin7 aydır sevgiliyiz. Ayrılmak istiyorum ama hata yapmaktanda korkuyorum.
Ayrılmak benimde aklımda ama yanlış bir karar olup olmadığından emin olamıyorum. Zaten aklım karışık.Dediğim gibi bu kişi seni yeterince sevmiyor. Neden benimle birlikte peki? Diye soracak olursan. Erkekler bekar olmaktansa ilişkide olmayı tercih eder genelde. Hoṣ bir kadınla bazen buluşup, öpüşüp koklaşmak varken niye bekarlığı tercih etsin ki?
Yapabileceğin 2 şey var:
1. Ayrılmak
2. Ilgini geri çekmek. O mesaj atarsa, mesaj at. Sadece o güzel bir söz söylerse karşılık ver. Baktın hala aynı, tek seçenek ayrılmak
Değer vermediğini hissediyorum ama emin olamıyorum. Çok mu abartıyorum diye düşünüyorum. Belirsizlik içindeyim. Ayrılmak mantıklı geliyor sonra ya hata yaparsam diye korkuyorum.Neden kendi hatani odaklaniyorsun? Birazda karsi tarafin hatasina odaklanmalisin. Cünkü bi ömür demek ya cile ya huzur ikisinden birini tercih etmis oluyorsunuz. Biraz daha gözlemle o zaman net kararini verebilmis olursun belkide diyecegim ama zaman kaybinin geri alamiyorsun keskeler dememek icin
Yanlış bir karar değil ayrıl. Adam seni sevmiyor. Park köşelerinde arabada takılıyor, ayıp yani. Sevgililerim benim için neler neler yapardı, üzücü böyle bir şeyi kabullenmek. Daha iyisini hak ediyorsunuz aptallık etmeyin.Ayrılmak benimde aklımda ama yanlış bir karar olup olmadığından emin olamıyorum. Zaten aklım karışık.
Sen demeden seriz yapsın istiyorsan ayy benim de canım çekti demeseniz oo afiyet olsun Tatlıyı da çok severim canım iyi eğlenceler deseniz belki öbür gün size tatlı alıp gelirdiİşte bende ben demeden ilgilensin sürprizler yapsın istemiştim. 7 ay oluyor.
Cidden niye biryere gidip oturmuyorsunuz park yada araba nedenYanlış bir karar değil ayrıl. Adam seni sevmiyor. Park köşelerinde arabada takılıyor, ayıp yani. Sevgililerim benim için neler neler yapardı, üzücü böyle bir şeyi kabullenmek. Daha iyisini hak ediyorsunuz aptallık etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?