- 22 Mayıs 2012
- 10.854
- 29.903
- 798
- Konu Sahibi Deadly Smile
-
Size hayatta bu alınganlıkla başarılar diliyorum. Adam siz düşünmen yeter siyeceksiniz diye öyle demiş. Bunda birşey yok. Getirmeyeceğini sizin akıl etmeniz lazımdı. Değerinizi böyle basit şeylere indirgemeyin lütfen. Ayyhh çok boğucu davranıyorsunuz.Neden getiriyim yazıyor ki? Başka şeylerde yazabilir. Başka zaman gidelim falan diye. Ben o şekilde algıladım.
Para pul beklemediğin belli ama ben diyorum ki değerinizi bunlarla ölçmeyin. Size uygun dğeilse sizi mutsuz ediyorsa zaten ayrılın ama sizin benimle ilgilenmiyor demenizde bana güven vermedi Şuan çünkü adama tatlı getirmedi diye triplenmişsiniz. Abartılı istekleriniz oluyor ve o da yerine getiremiyor olabilirYanlış anlaşılma olmasın ben para pul bekleyen birisi değilim. Buluştuğumuzda hiçbir şey yapmıyoruz zaten sadece oturuyoruz. Bir yere gidip bir şeyler yapmıyoruz. Aç mısın diye sorduğunda açsam bile tokum dedim. Sadece bu tatlı olayı bu şekilde. Getireceğini düşündüm.
Hayır tabii ki ama yapmayacaksa yazmasın. Ben getir falan yazmadım kendisi getiriyim yazdı.Yahu velevki
İşi çıktı unuttu bişey başına geldi getiremedi,dünyanın sonu mu
Bunun için ayrılınmaz ama size değer veren insanlarla beraber olun.Öncelikle hesabı yeni açtım, sabaha kadar uyuyamadım sinirimden ve üzüntümden. Erkek arkadaşım dün tatlıcıya gitti arkadaşlarıyla. Bende “benimde canım çekti” yazdım. “Getireyim” yazdı ama getirmeyecekmiş aslında. “İncelik olsun diye öyle yazdım” dedi. Bugün sabahta hiçbir şey olmamış gibi davranmamı bekledi ve bana kızdı. Gönlümü alması gerekiyordu. Bir kaç mesajlaşma ss si bırakıyorum. Daha detaylı incelersiniz. Siz olsaydınız benim gibi düşünür müydünüz? Sizce ayrılmalı mıyım?
Arkadaşlarıyla çok fazla vakit geçiriyor benimle daha az vakit geçiriyor dışarda. Biraz aramız bozuktu. İlgilenmesini istedim yarın film falan izleriz dedi ama işte arkadaşlarıyla tatlıcıya gitti. 9 saat dışarda takıldılar. Sabahta rahatsızdım biliyordu. Bir kere bile sormadı nasıl oldun iyi misin diye. Ben dedikten sonra nasıl oldun yazdı. Bu değersizlik değilde ne?Para pul beklemediğin belli ama ben diyorum ki değerinizi bunlarla ölçmeyin. Size uygun dğeilse sizi mutsuz ediyorsa zaten ayrılın ama sizin benimle ilgilenmiyor demenizde bana güven vermedi Şuan çünkü adama tatlı getirmedi diye triplenmişsiniz. Abartılı istekleriniz oluyor ve o da yerine getiremiyor olabilir
1.is yaaaa benim de canım çekti demişsiniz.oda getireyim deyince yaaaa gerçekten mi demişsiniz,getir demeseniz de zorlamışsınız getirsin diye,sağol canım zahmet etme deseydiniz,bence erkek arkaşaşınızı düşünmeyen zor duruma sokan sizsinizHayır tabii ki ama yapmayacaksa yazmasın. Ben getir falan yazmadım kendisi getiriyim yazdı.
Olay sadece bu değil ki öncesini biliyor musunuz? Bana zaman ayırmıyor. Biz dün film izliycektik ama arkadaşlarını seçti. Dün sabah rahatsızdım biliyordu. Bir kere bile sormadı nasıl oldun diye. Ben 5 saat sonra bunu söyleyince yazdı.Egolarinizi boyle şeyler üzerinden tatmin etmeye çalışmayın. Sevgiyi bu şekilde hissedemezsiniz. Bu sadece ilgi arayışı oluyor. Çocuk bir tatlı yemeye gitmiş, zehir etmişsin. Gerçekten seven bunu yapar mı peki sence? Biraz empati...
Sen kaç yaşındasın? 15-16 isen hak vericem sanaArkadaşlarıyla çok fazla vakit geçiriyor benimle daha az vakit geçiriyor dışarda. Biraz aramız bozuktu. İlgilenmesini istedim yarın film falan izleriz dedi ama işte arkadaşlarıyla tatlıcıya gitti. 9 saat dışarda takıldılar. Sabahta rahatsızdım biliyordu. Bir kere bile sormadı nasıl oldun iyi misin diye. Ben dedikten sonra nasıl oldun yazdı. Bu değersizlik değilde ne?
Biraz aramız bozuktu cidden getircek mi diye test ettim. Yoksa istemem bu tarz şeyler. Beni önemsemediğini hissediyordum o yüzden o şekilde yazdım.1.is yaaaa benim de canım çekti demişsiniz.oda getireyim deyince yaaaa gerçekten mi demişsiniz,getir demeseniz de zorlamışsınız getirsin diye,sağol canım zahmet etme deseydiniz,bence erkek arkaşaşınızı düşünmeyen zor duruma sokan sizsiniz
Olay sadece tatlı değil, bu adam ilgisiz bırakıyordu beni, normalde istemem sadece cidden değer verip vermedğini görmek istedim.Bu ne şimdi ? Ben olsam nazikçe teşekkür ederdim millet tatlı getirmedin diye cingar çıkarıyor.
İmkanı yokmuş ama nezaketen söylemiş. Umarım adam sizden kurtulur.
Adam ilgisizse açıkça konuş ayrıl ablacım. Saçmasapan bahanelere sığınırsan suçlu sen olursun
23 yaşındayım ve olay sadece tatlı değilSen kaç yaşındasın? 15-16 isen hak vericem sana
Değerini tatlı getirip getirmemesiyle ölçmek saçma değil mi? Sözlerine değer vermiyorsa senle vakit geçirmek istemiyorsa yeterince ölçülmüş demektir zaten.Olay sadece tatlı değil, bu adam ilgisiz bırakıyordu beni, normalde istemem sadece cidden değer verip vermedğini görmek istedim.
Bence test edeceğinize dik duruşlu olun ilgilenmiyorsa sizinle vakit geçirmek istemiyorsa oturup düşüneceğimize hayatınıza bakın canı cehenneme deyin,şimdiden böyleyseniz birgün biriyle evlendiğinizde de çok ezilirsiniz,üzülürsünüz,kendi değerinizi kendinize verin kimseden birşey istemeyin,bilmiyorum yaşınız kaç ama okuyun ve kendi tatlınızı kendiniz alıp sizde arkadaşlarınızla çıkın eğlenin bi erkekten sabaha kadar tatlı beklemeyinBiraz aramız bozuktu cidden getircek mi diye test ettim. Yoksa istemem bu tarz şeyler. Beni önemsemediğini hissediyordum o yüzden o şekilde yazdım.
Ya amaç tatlı değil ki, sadece görmek istedim yani getirceğini düşündüm. Değersiz hissettiriyor çünkü beni.Ben olsam ben de oylesine soylerdim, bana soylense ben de oylesine soylendigini dusunurdum. Ben ailemden 10000km uzakta yasiyorum, bazen ne yiyorsun dediklerinde soyluyorum oo guzelmis diyorlar 'gelirken size de getireyim' diyorum ama 10000km uzaktan gelirken getiremeyecegim belli
Erkek arkadasiniz ilgisizligi konusunda haksiz ama siz boyle surekli saat takip ediyorsaniz o da normal degil. Yok 9 saat disarida kaldi, 5 saat sonra cevap yazdim falan. Boyle iliski olmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?