Çok uzun olabilir ama okuyun lütfen bunları danışacak hiç arkadaşım olmadığı için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Erkek arkadaşımla Çok uzun sayılmayacak bir birlikteliğim var seviyorum ve onun sevgisinden de eminim. Bana karşı saygılı olduğunu düşünmüyorum küfür ediyor kafasına göre hareketleri var lafımı dinlemez isteklerimi önemsemez bense onun tüm kısıtlamalarına karşı çıkmadan uyuyorum istemediği şeyleri yapmıyorum. En yakın arkadaşlarımla arama mesafe koydum kendim bilerek ve isteyerek pişman olduğum lafını yaptığım için söylemiyorum bunu ona verdiğim değeri anlayın diye. Bana karşı anlayışlı değil eşit seviyoruz belki ama birbirimize eşit değer ve saygı vermiyoruz. Ona karşı hiç tahammülüm kalmadı sürekli kavga ediyoruz ve ben artık ufacık şeylere bile o kadar büyük tepkiler veriyorum ki o kadar sinirleniyorum ki şaşırıyorum kendime ama kontrol de edemiyorum yaptığı şeyleri kabul eden biri değil asla hatasını suçunu kabul etmiyor tüm günüm ona laf anlatmakla geçiyor yine de anlamıyor çok haklı olduğumda bile o kadar bıkıyorum ki özür diliyorum sadece sussun diye ama bu huyunu bile kabul etmiyor tartışma ilerliyor farklı konulara geçiyor o bir yerde takılı kalıyor mesela sallıyorum diyor ki bana salak dedin ben de diyorum ki evet çünkü bunlar bunlar oldu bunu yaptın ve çok sinirlendim sonra tekrar diyor ki ama bana salak dedin yani böyle biri kendi yaptığını kabul etmiyor gerçekten hiçbir şeye tahammülüm kalmadı beni o kadar sinirlendiriyor ki biyerleri yumruklayasım geliyor sonra bana diyor ki kendine gel psikolojin bozuk yaptıklarını düşün bilmem ne. Ne yapacağımı bilmiyorum sevginin zor bulunan bişey olduğunun farkındayım ama hayatımdan hiç memnun değilim hiç mutlu değilim zaten çok yalnızım lütfen artık biri bana adam akıllı bişey desin tavsiye versin akıl versin benimle mi alakalı bir konu öyleyse ben kendimi nasıl düzeltirim?