Erkek arkadaşımla ilgili vir derdim var?

Bbuket33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2018
2
1
26
Çok uzun olabilir ama okuyun lütfen bunları danışacak hiç arkadaşım olmadığı için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Erkek arkadaşımla Çok uzun sayılmayacak bir birlikteliğim var seviyorum ve onun sevgisinden de eminim. Bana karşı saygılı olduğunu düşünmüyorum küfür ediyor kafasına göre hareketleri var lafımı dinlemez isteklerimi önemsemez bense onun tüm kısıtlamalarına karşı çıkmadan uyuyorum istemediği şeyleri yapmıyorum. En yakın arkadaşlarımla arama mesafe koydum kendim bilerek ve isteyerek pişman olduğum lafını yaptığım için söylemiyorum bunu ona verdiğim değeri anlayın diye. Bana karşı anlayışlı değil eşit seviyoruz belki ama birbirimize eşit değer ve saygı vermiyoruz. Ona karşı hiç tahammülüm kalmadı sürekli kavga ediyoruz ve ben artık ufacık şeylere bile o kadar büyük tepkiler veriyorum ki o kadar sinirleniyorum ki şaşırıyorum kendime ama kontrol de edemiyorum yaptığı şeyleri kabul eden biri değil asla hatasını suçunu kabul etmiyor tüm günüm ona laf anlatmakla geçiyor yine de anlamıyor çok haklı olduğumda bile o kadar bıkıyorum ki özür diliyorum sadece sussun diye ama bu huyunu bile kabul etmiyor tartışma ilerliyor farklı konulara geçiyor o bir yerde takılı kalıyor mesela sallıyorum diyor ki bana salak dedin ben de diyorum ki evet çünkü bunlar bunlar oldu bunu yaptın ve çok sinirlendim sonra tekrar diyor ki ama bana salak dedin yani böyle biri kendi yaptığını kabul etmiyor gerçekten hiçbir şeye tahammülüm kalmadı beni o kadar sinirlendiriyor ki biyerleri yumruklayasım geliyor sonra bana diyor ki kendine gel psikolojin bozuk yaptıklarını düşün bilmem ne. Ne yapacağımı bilmiyorum sevginin zor bulunan bişey olduğunun farkındayım ama hayatımdan hiç memnun değilim hiç mutlu değilim zaten çok yalnızım lütfen artık biri bana adam akıllı bişey desin tavsiye versin akıl versin benimle mi alakalı bir konu öyleyse ben kendimi nasıl düzeltirim?

neden katlanıyorsun sadece bunu sormak istiyorum. belalı bi kocan mı anan mı baban mı neden katlanıyorsun?

zaten en başta seni, en yakın arkadaşların ve kendi arasında seçime maruz bıraktığı için saygısız bir insan olduğunu anlaman gerekiyordu. kesinlikle ilişkini bitir. ayrıca sen sevmiyorsun, sadece alışmışsın ona.

Çok uzun olabilir ama okuyun lütfen bunları danışacak hiç arkadaşım olmadığı için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Erkek arkadaşımla Çok uzun sayılmayacak bir birlikteliğim var seviyorum ve onun sevgisinden de eminim. Bana karşı saygılı olduğunu düşünmüyorum küfür ediyor kafasına göre hareketleri var lafımı dinlemez isteklerimi önemsemez bense onun tüm kısıtlamalarına karşı çıkmadan uyuyorum istemediği şeyleri yapmıyorum. En yakın arkadaşlarımla arama mesafe koydum kendim bilerek ve isteyerek pişman olduğum lafını yaptığım için söylemiyorum bunu ona verdiğim değeri anlayın diye. Bana karşı anlayışlı değil eşit seviyoruz belki ama birbirimize eşit değer ve saygı vermiyoruz. Ona karşı hiç tahammülüm kalmadı sürekli kavga ediyoruz ve ben artık ufacık şeylere bile o kadar büyük tepkiler veriyorum ki o kadar sinirleniyorum ki şaşırıyorum kendime ama kontrol de edemiyorum yaptığı şeyleri kabul eden biri değil asla hatasını suçunu kabul etmiyor tüm günüm ona laf anlatmakla geçiyor yine de anlamıyor çok haklı olduğumda bile o kadar bıkıyorum ki özür diliyorum sadece sussun diye ama bu huyunu bile kabul etmiyor tartışma ilerliyor farklı konulara geçiyor o bir yerde takılı kalıyor mesela sallıyorum diyor ki bana salak dedin ben de diyorum ki evet çünkü bunlar bunlar oldu bunu yaptın ve çok sinirlendim sonra tekrar diyor ki ama bana salak dedin yani böyle biri kendi yaptığını kabul etmiyor gerçekten hiçbir şeye tahammülüm kalmadı beni o kadar sinirlendiriyor ki biyerleri yumruklayasım geliyor sonra bana diyor ki kendine gel psikolojin bozuk yaptıklarını düşün bilmem ne. Ne yapacağımı bilmiyorum sevginin zor bulunan bişey olduğunun farkındayım ama hayatımdan hiç memnun değilim hiç mutlu değilim zaten çok yalnızım lütfen artık biri bana adam akıllı bişey desin tavsiye versin akıl versin benimle mi alakalı bir konu öyleyse ben kendimi nasıl düzeltirim?

Aynı buhranı bende yaşıyorum şuanda.Hatta bende bir çözüm bulabilmek için benzer bir konu açtım bugün.
Yaşadığın travmaya ortağım inan bana.Ödün vermek,sabretmek,beklemek,kıyaslanmak,aşağılanmak hepsini gırla yaşadım 7 yıldır.Kimi zaman umursamaz yapım devreye girdi kötü söz sahibinin dedim sustum.Kimi zaman yok o öyle demek istememiştir dedim sustum.Ama hep sustum.En sonunda suskunluğum suç oldu.Karakterim,duruşum,zevklerim,renklerim hiçe sayıldı.Değiştirmeye çabaladı.Ben değişemeyince de kabahat yine bana patladı.
Yabancı değilim yaşadıklarına.Ama burda bugün özeleştirimi yaptım.Gerçekten bunu haketmiyorum.
Evet sevgi kolay bulunmuyor ama sevgi böyle bişeyde değilmiş meğer.
Burda farklı bakış açıları yol gösterici olabiliyor.
Umarım hayırlısı olsun hakkınızda..

Ben gerçekten çok şaşkınım
Bu yaşadığınızın adı AŞK deil arkadaşlar, bunun adı erkeğin zorbalığı, bunun adı erkeğin ego tatmini..
Şunu bilin ki merhameti ,vicdanı olmayan erkek ya da kadın hangi cins olursa olsun, o kişiden hiçbir şey beklemeyin..
Siz sevilmeye layık olmadığınızı mı düşünüyorsunuz ? Öyle adamlar sevin ki size dokunmaya kıyamasın bırakın üzmeyi..
Dilerim doğru yolu bulursunuz. B Bbuket33 @adige1864

Birisi icin degismek ve sonra bu degisimleri kabullenememek
Ya seni oldugun gibi sevsin zaten degistirmeye calisiyosa nasil sevdiginden eminsin ki
Bu sey gibi sana bi beden kucuk kiyafet giydirmisler ama sen icinde bunalmissin
Ya seni oldugun gibi kabul etsin ki bu saatten sonra zor basta taviz vermeyecektin ya da yol ver gitsin

Yani bide Sevdiğinden eminim demişsin ya kızım pesss. Sen daha sevginin nasıl birşey olduğunu bilmiyorsun. Kitap okuyun kızım gezin tozun tarih okuyun felsefe sosyoloji psikoloji okuyun bırakın bu aşk meşk zırvalıklarını..

X