- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
ailesiyle tanismaya niye gidiyorsun ki? ailesinin seninle tanismaya gelmesi gerekmez mi ? :)
kardesiyle iliskileri vicik vicik tasvip etmiyorum samimiyetin siniri vardir.
buna çifte standart denir.19 yasındasın,erkek arkadaşının aılesıyle tanışmaya başka sehre gıdıp bıde onun evınde kalıyorsun..
fakat kız kardesıyle olan ılıskısı sana fazla rahat geliyor..
halbukı sen hıc rahat takılan bırı degılsındır!
Merhaba bayanlarr ablalarım bu konu hakkında sizden ve tecrübelerinizden yararlanmak için bu konuyu açtım lütfen okuyan herkes olumlu olumsuz birşeyler yazsın..
19 yasındayım 1 senedir süren bir beraberliğim var erkek arkadaşımda 21 yaşında 3 kardeşler bir kız kardeşi bir erkek kardeşi var.. Hersey çok güzel fakat sorun kız kardeşi
Ben onun ailesiyle tanıştıktan sonra başladı (en azından bende)..
Şöyle başladı hersey ailesinin evine ilk gittiğimde kız kardeşi (17 yasında) erkek arkadaşımla baya samimilerdi abisinin kucağına oturması abi abi abi demesi erkek arkadaşımın kızkardesinin poposunu şaplak atması. Sonra kız kardeşi üzerini değişip geldi dar bi tişört giymişti südyeni falan hep belli oluyordu içimden oha dedim :) sonra erkek arkadaşım bunun belini tuttu suna bak dedi güldü şakalaşıyorlardı ama garibime gitmişti rahatsızda olmuştum ama erkek arkadaşıma bunu söylemedim. o aksam da onlarda kalmıştım gece geç saat olduğu için bırakmadılar ben içeride yatak odasında yattım onlarda ikisi uyudular . Yine kadestirler olsun dedim bir şey söylemedim
Fkat simdi bir olay oldu ve sakin kalamıyorum sizce haklımıyım ? abartıyormuyum
erkek arkadaşımla telefonda konuşuyorduk bir anda kız kardeşi girdi odaya abi abiii resimlerini çektim hep atıcam bak göstericem görürsün kikiki diye gülüyordu noldu diye sorduğumda . Erkek arkadaşım duşa giricekmis üzerinde sadece boxer varmış kız kardeside bunun resimlerini çekmiş.
Sizce bu kadarı ayıp değilmi ya ? ne demek boxerla resim çekmesi. onu öyle görünce kapıyı kapatıp pardon abi demesi gerekmiyormu ? ben sordum seni böylemi gördü b öylemi geziyosun evde niye. Nolmus kız kardeşim benim o dedi e o zaman kız kardeside bunun yanında südyen falan geziyordur değilmi ? .... SİZCE BENMİ ABARTIYORUM ? bi tepki koymalımıyım buna.
Bi abim olmadığı için bu ilişkiye gerçekten anlam veremiyorum ve kıskanıyorum...
eşmi. yanlış konuyamı yazsınız.ya yazmayayım dedım senı zmemek ıcın ama baktım herkes yorum yapmıss benımde yapmamda bır sakınca olmaz herhaldee eşinizin yaptıgı sacmalıktan baska bısey deıll kıyaslama herkese yapıyomus amaa masallh kardesınızın adını dılındn dusurmuyor samımı duygularımı sorarsan eşin kardesııne karsı bos degıl bence
Konu sahibi sapık olduklarını düşünmüyor sadece yetiştirilme tarzından dolayı onları garipsemiş ve normal mi diye danışmak istemiş belli ki . Benimde 5yaş küçük erkek kardeşim var bende evde şart ve ip askı ile dolaşırım , kardeşim totoma şaplak atacak çok utanırım aynı şekilde bende ona yapamam , yanında soyunamam aynışekilde bnde kardeşimin evde baxrla dolşmasını istemem birazcıkda olsa insan kendini bilmeli , tanımalı diye düşünüyorum . Onların davranışları aile yaşam biçiminden kaynaklı. Ben ne dar kafalıyım , yobazım . Kültürlü , bilinçli genç bir yetişkinim ama herkes bir değil sana normal olan benim için normal olucak diye birşey yok herkesin çizgileri farklı. Konu sahibinin erkek arkadaşının evinde kalması da hiç normal değil
KK de bu ayrimi yapamayan cok kadin var. Bazen baska boyutlardan mi okuyoruz diye dusunmuyor degilim.
Aynen canım çok katı yorum yapıyorlar, sadece görmek istedikleri gibi cevapları oluyor burda olduğu gibi kız sadece garipsemiş , tuhaf bulmuş o kadar . Bende olsam bende garipserdim bu da konu sahibinin fesatlığı yada sapkınlığından değil aile yaşamı farklılıklarından o kadar , bazen gerçekten çok abartılıyor diye düşünüyorum yorumlar ve rencide edici oluyor çoğu zaman.
Merhaba bayanlarr ablalarım bu konu hakkında sizden ve tecrübelerinizden yararlanmak için bu konuyu açtım lütfen okuyan herkes olumlu olumsuz birşeyler yazsın..
19 yasındayım 1 senedir süren bir beraberliğim var erkek arkadaşımda 21 yaşında 3 kardeşler bir kız kardeşi bir erkek kardeşi var.. Hersey çok güzel fakat sorun kız kardeşi
Ben onun ailesiyle tanıştıktan sonra başladı (en azından bende)..
Şöyle başladı hersey ailesinin evine ilk gittiğimde kız kardeşi (17 yasında) erkek arkadaşımla baya samimilerdi abisinin kucağına oturması abi abi abi demesi erkek arkadaşımın kızkardesinin poposunu şaplak atması. Sonra kız kardeşi üzerini değişip geldi dar bi tişört giymişti südyeni falan hep belli oluyordu içimden oha dedim :) sonra erkek arkadaşım bunun belini tuttu suna bak dedi güldü şakalaşıyorlardı ama garibime gitmişti rahatsızda olmuştum ama erkek arkadaşıma bunu söylemedim. o aksam da onlarda kalmıştım gece geç saat olduğu için bırakmadılar ben içeride yatak odasında yattım onlarda ikisi uyudular . Yine kadestirler olsun dedim bir şey söylemedim
Fkat simdi bir olay oldu ve sakin kalamıyorum sizce haklımıyım ? abartıyormuyum
erkek arkadaşımla telefonda konuşuyorduk bir anda kız kardeşi girdi odaya abi abiii resimlerini çektim hep atıcam bak göstericem görürsün kikiki diye gülüyordu noldu diye sorduğumda . Erkek arkadaşım duşa giricekmis üzerinde sadece boxer varmış kız kardeside bunun resimlerini çekmiş.
Sizce bu kadarı ayıp değilmi ya ? ne demek boxerla resim çekmesi. onu öyle görünce kapıyı kapatıp pardon abi demesi gerekmiyormu ? ben sordum seni böylemi gördü b öylemi geziyosun evde niye. Nolmus kız kardeşim benim o dedi e o zaman kız kardeside bunun yanında südyen falan geziyordur değilmi ? .... SİZCE BENMİ ABARTIYORUM ? bi tepki koymalımıyım buna.
Bi abim olmadığı için bu ilişkiye gerçekten anlam veremiyorum ve kıskanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?