- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 33
cevap veriyorum ama yanlış anlamayın tartışma çıkarma gibi bir niyetim yok...
ben de tam tersi anormal karşılayanları anlamıyorum.ha sırf "başkalarının yanındayken" böyle davranmaları olsaydı konu evet bu edepsizlik olabilirdi çünkü evde misafir varken davranışlarına dikkat etmeli insan.ama evde misafir olmasını falan saymazsak kardeşlerin böyle davranışları bana çok normal geliyor.tamam herkes bu şekilde düşünmek zorunda değil konuyu açan kişi için de normal olmayabilir ama böyle küçük şeylere takan insanların ilişkileri zamanla yıpranır gibime geliyor böyle saçma sapan bir şey dert edinmeye değer mi hiç.
bende kardeşelrimle rahat davranırım zira rahat bir aile ortamında büyüdüğümü düşünüyorum kardeşimn yanın şort askılı vs gezerim normalde açık giyinmeyen birisi oalrak ama abartmamamk şartıyla kardeşimle sarılırım öperim yanına uzanırım
ama popoya şaplak boxer le kardeşine poz vermek falan nedense normal bakamıyrm ben düşüncenize saygı duyarım konu sahibi arkadaşın yerinde olsam bu derece rahat davranan bir aileye dahil olmaz direk bitirirdm eğer kaldıramayacaksa ki kaldıramayacak gibide duruyor
bu kız bu adamla evlensede bence görümcesi aralarında yatar çünkü durum bunu gösteriyor yada abim benimle yatsın diye ağlar herhalde nede olsa kardeşi değilmi aralarında yatması anormal bir durum değil