How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Erkek arkadaşımın kız kardeşi ile olan samimiyeti..

Merhaba bayanlarr ablalarım bu konu hakkında sizden ve tecrübelerinizden yararlanmak için bu konuyu açtım lütfen okuyan herkes olumlu olumsuz birşeyler yazsın..

19 yasındayım 1 senedir süren bir beraberliğim var erkek arkadaşımda 21 yaşında 3 kardeşler bir kız kardeşi bir erkek kardeşi var.. Hersey çok güzel fakat sorun kız kardeşi
Ben onun ailesiyle tanıştıktan sonra başladı (en azından bende)..

Şöyle başladı hersey ailesinin evine ilk gittiğimde kız kardeşi (17 yasında) erkek arkadaşımla baya samimilerdi abisinin kucağına oturması abi abi abi demesi erkek arkadaşımın kızkardesinin poposunu şaplak atması. Sonra kız kardeşi üzerini değişip geldi dar bi tişört giymişti südyeni falan hep belli oluyordu içimden oha dedim :) sonra erkek arkadaşım bunun belini tuttu suna bak dedi güldü şakalaşıyorlardı ama garibime gitmişti rahatsızda olmuştum ama erkek arkadaşıma bunu söylemedim. o aksam da onlarda kalmıştım gece geç saat olduğu için bırakmadılar ben içeride yatak odasında yattım onlarda ikisi uyudular . Yine kadestirler olsun dedim bir şey söylemedim

Fkat simdi bir olay oldu ve sakin kalamıyorum sizce haklımıyım ? abartıyormuyum

erkek arkadaşımla telefonda konuşuyorduk bir anda kız kardeşi girdi odaya abi abiii resimlerini çektim hep atıcam bak göstericem görürsün kikiki diye gülüyordu noldu diye sorduğumda . Erkek arkadaşım duşa giricekmis üzerinde sadece boxer varmış kız kardeside bunun resimlerini çekmiş.
Sizce bu kadarı ayıp değilmi ya ? ne demek boxerla resim çekmesi. onu öyle görünce kapıyı kapatıp pardon abi demesi gerekmiyormu ? ben sordum seni böylemi gördü b öylemi geziyosun evde niye. Nolmus kız kardeşim benim o dedi e o zaman kız kardeside bunun yanında südyen falan geziyordur değilmi ? .... SİZCE BENMİ ABARTIYORUM ? bi tepki koymalımıyım buna.

Bi abim olmadığı için bu ilişkiye gerçekten anlam veremiyorum ve kıskanıyorum...

Bence hiçte abartmıyorsunuz. Popoya şaplak falan vurmak ne kadar garip bir durum. Bence haklısınız garipsemekte.

Yok artik buna normal kardeslik iliskisi diyenlere sadirdim :53: konu sahibi kiskanmamis garipsemis. Bence de edep diye bisey var biz hic boyle gormedik.

Arkadaşlar sürekli edep edep diyorsunuz burda biz edepsiz mi oluyoruz garipsemeyenler olarak?
Biraz sözlere dikkat etsek,herkesin yetiştirilişi farklıdır.
Tamam ensest diye bir gerçek var ama konu sahibi böyle bir şey hissediyorsa zaten hiç düşünmemesi gerek ayrılmalı.
Ama burda konu o değil.

LG-P710 Tapatalk

erkek arkadaşının kız kardeşiyle ilişkisi hiç normal değil 8 yaşındaki bir çocukmu varki karşısında o şekilde davranışlar içindeler hem kız kardeş hem erkek arkadaşın .Ben olsam soğurdum daha ciddi insanlarla tanış derim.

reytingler tavan yapmış ya ne kadar meraklıyız böyle karmaşık ilişkilere :52: kitap tavsiyesi istiyorum arkadaşlar diye konu açılsaydı kimse yazmazdı :53:

Aynen canım çok katı yorum yapıyorlar, sadece görmek istedikleri gibi cevapları oluyor burda olduğu gibi kız sadece garipsemiş , tuhaf bulmuş o kadar . Bende olsam bende garipserdim bu da konu sahibinin fesatlığı yada sapkınlığından değil aile yaşamı farklılıklarından o kadar , bazen gerçekten çok abartılıyor diye düşünüyorum yorumlar ve rencide edici oluyor çoğu zaman.

Konu sahibi aslinda kendini tam anlamiyla ifade edememis , kiskaniyorum gibi yanlis kelimeler kullanmis. Bu da yanlis anlasilmalara neden olmus. Bende genel olarak senin gibi dusunuyorum zaten mesajimda da daha once belirtmistim. :34:

Yorumlarin bir cogunu okudum, görüyorumki üyelerin bir cogu islerine geldigi gibi yorum yazmis. Kiz gelmis aralarindaki samimiyet tuhafima gitti diyor. Millet ise oglanin evinde ne isin var derdinde. Bi baska konuda ise evlenmeden iliski yasayan birine bu senin hayatin istedigini yapmakta özgürsün, kabullenmeye ceker gider cart curt. Ne kadar dürüst insanlarsiniz siz öyle

Kızlar ben de sizin eksik okuduğunuzu düşünüyorum. Neden derseniz konu sahibi ailesinde gördüğünden farklı olduğu için garipsememiş.
Bir cümlesinde resmen "kız otururken gitti dar içini belli eden üst giyip geldi dikkat çekmeye çalışıyo sanki" gibi bi'cümle kurdu.

Sonrasında da kısacık şort giymiş falan deyince arkadaşlar da kızın evinde şort giymesini garipseyecek biriysen senin erkek arkadaşının evinde yatıya kalman ne oluyo demek istediler. Bu açıdan bakınca evet haklılar bence:44:

Kızlar ben de sizin eksik okuduğunuzu düşünüyorum. Neden derseniz konu sahibi ailesinde gördüğünden farklı olduğu için garipsememiş.
Bir cümlesinde resmen "kız otururken gitti dar içini belli eden üst giyip geldi dikkat çekmeye çalışıyo sanki" gibi bi'cümle kurdu.

Sonrasında da kısacık şort giymiş falan deyince arkadaşlar da kızın evinde şort giymesini garipseyecek biriysen senin erkek arkadaşının evinde yatıya kalman ne oluyo demek istediler. Bu açıdan bakınca evet haklılar bence:44:

Konu sahibi abartiyor olabilir fakat bir abinin genc kizin kalca tarafina saplak atmasi dogru mudur miss, ya da bir genc kizin abisinin kucagina oturmasi. Konu sahibinin evlerinde kalmasi beni ilgilendirmez cunku konu bu degil, ben iki durumu anormal buldum. Anormal bulmam da iliskiye girdiklerini dusundugumden degil, samimiyet derecesini fazla buldugumdandir.

Merhaba bayanlarr ablalarım bu konu hakkında sizden ve tecrübelerinizden yararlanmak için bu konuyu açtım lütfen okuyan herkes olumlu olumsuz birşeyler yazsın..

19 yasındayım 1 senedir süren bir beraberliğim var erkek arkadaşımda 21 yaşında 3 kardeşler bir kız kardeşi bir erkek kardeşi var.. Hersey çok güzel fakat sorun kız kardeşi
Ben onun ailesiyle tanıştıktan sonra başladı (en azından bende)..

Şöyle başladı hersey ailesinin evine ilk gittiğimde kız kardeşi (17 yasında) erkek arkadaşımla baya samimilerdi abisinin kucağına oturması abi abi abi demesi erkek arkadaşımın kızkardesinin poposunu şaplak atması. Sonra kız kardeşi üzerini değişip geldi dar bi tişört giymişti südyeni falan hep belli oluyordu içimden oha dedim :) sonra erkek arkadaşım bunun belini tuttu suna bak dedi güldü şakalaşıyorlardı ama garibime gitmişti rahatsızda olmuştum ama erkek arkadaşıma bunu söylemedim. o aksam da onlarda kalmıştım gece geç saat olduğu için bırakmadılar ben içeride yatak odasında yattım onlarda ikisi uyudular . Yine kadestirler olsun dedim bir şey söylemedim

Fkat simdi bir olay oldu ve sakin kalamıyorum sizce haklımıyım ? abartıyormuyum

erkek arkadaşımla telefonda konuşuyorduk bir anda kız kardeşi girdi odaya abi abiii resimlerini çektim hep atıcam bak göstericem görürsün kikiki diye gülüyordu noldu diye sorduğumda . Erkek arkadaşım duşa giricekmis üzerinde sadece boxer varmış kız kardeside bunun resimlerini çekmiş.
Sizce bu kadarı ayıp değilmi ya ? ne demek boxerla resim çekmesi. onu öyle görünce kapıyı kapatıp pardon abi demesi gerekmiyormu ? ben sordum seni böylemi gördü b öylemi geziyosun evde niye. Nolmus kız kardeşim benim o dedi e o zaman kız kardeside bunun yanında südyen falan geziyordur değilmi ? .... SİZCE BENMİ ABARTIYORUM ? bi tepki koymalımıyım buna.

Bi abim olmadığı için bu ilişkiye gerçekten anlam veremiyorum ve kıskanıyorum...

sana oha diyorumm
yuh diyorumm
yavaşşşş diyorum
sen yazdıklarının farkında mısın kuzum allah aşkına
ayy inş erkek kardeşim senin gibi bi kızla evlenmez yoksa olay çıkar
biz kız kardeşimle erkek kardeşimi yalıyoz yutuyoz öpüyoz
güreşiyoz.sakallarını yolarız ne bilim o bizi ıslatır eder
kucagına oturmayı bırak uykusunun içinde üstüne atlarız
senın karşı cins kardeşin yok galiba
çıplak bile görse insanın kardeşi o
aynı can yani
kötürüm olsa birinden biri el kızı bakmaz
ama kardeş kardeşin altını alabilir
aklındaki düşüncelerden acil kurtul hiç hoş değil :20:
hatta çirkin
haksız mıyım demişsin bide HAKSIZSIN ! ! ! !

Evinde kalması yanlış bana göre de ama konu sahibesinin bize sormak istediği başka bişey herkes bunun için kızın üzerine çok gitmiş , fesatsın , kıskançsın , sapkınsın demeye getirmişler üzerine gittikleri şey bu ama yanlış kız böyle düşünmüyor. Sadece ilk defa gördüğü bişeyi garipsemiş ve normal mi hani diye sormuş ama her iki durumda bana göre hiç normal değil. Bende evimde şort ve ip askılı ile gezen biriyim ama kalkıp totoma erkek kardeşim şaplak atmasını yada içimdeki çamaşırın görmesini istemem ne de ben onun baxırını görmek isterim. Ne kardeşlerin bu kadar vıcık vıcık olmasını ne de kız arkadşının erkek arkadaşının evinde kalmasını ben iki açıdanda tasvip etmiyorum açıkçası yorumlarda rencide edici olmuş insanlar konu açmaya çekinir oldular çünkü çok fazla tepki var , bazı insanlar yorum yazarken sözleriyle iğnelerken bundan zevk alıyormş havası var . (bu benim fikrim ve genel yorumum)

Bence seninki anormal onlar kardes ve sen onlarin iliskisine karisamazsin Kiskaniyormuyum demissin bencede kiskaniyorsun.Ben hala kardesimle birlikte yikanirim mesela.Kimseyide ilgilendirmez bu.Sen fazla abartmissin.Sonucta sen sadece o erkegi seviyorsun dimi? Kiz kardesiyle olan iliskisi seni niye ilgilendirsinki? Rahat yetismisler demekki.Bence cok anormal buluyosan durumu ya ayril yada sus otur yerine.Cunku onlarin iliskisine karisamazsin.

Tamam evinde kalmasi hos bir durum degil, fakat konu sahibi bize evde kalmam dogrumuydu yanlismiydi sorusu sormadi ki kimsenin haddine degil ne isin var o saatte onlarin evinde demek. Kendi sevgilileri kiz kardesleriyle bukadar samimi olsalardi eminim bir cogu yapamaz edemez derdi. Burda önemli olan insanlarin rastgele yorum yapmasi. Kimse ben olsaydim ne yapardim demiyor.

kusura bakmayın ama feci şekilde saçmalıyorsunuz.normalde birbirleriyle arkadaş olan insanların falan böyle davranması yanlıştır çünkü birbirlerine karşı farklı şeyler hissedebilirler ama onlar KARDEŞ yani birbirlerine öyle şeyler hissetmeyecekleri için birbirlerinin kucağına oturmalarında ya da birbirlerini açık giysilerle görmelerinde bir sakınca yok.hem zaten kardeşler birbirleriyle çok samimi olurlar ve olmalıdırlar da normal olan budur.yorumların hepsini okumadım o yüzden erkek arkadaşınıza bununla ilgili bir şeyler söylediniz mi bilmiyorum ama kesinlikle söylemeyin çünkü ben onun yerinde olsam kardeşimle olan samimiyetime takan birine katlanamazdım.

bu durumu normal karşılayanlara gerçekten şaşırdım bizimde erkek kardeşimiz var ama kucak kucağa oturmuyoruz yada oramızı buramızı açıp gezmiyoruz yanında

birbirlerine karşı bişey hissedeceklerinden değilde edep diye birşey var yani

tamam insan kardeşini sever yanında rahat olur ama bu denli değil gerçekten çok saçma haraketler bari beraber duşta alsınlar nede olsa kardeşler öyle değilmi gerçekten düşününce içim bulandı

Tamam evinde kalmasi hos bir durum degil, fakat konu sahibi bize evde kalmam dogrumuydu yanlismiydi sorusu sormadi ki kimsenin haddine degil ne isin var o saatte onlarin evinde demek. Kendi sevgilileri kiz kardesleriyle bukadar samimi olsalardi eminim bir cogu yapamaz edemez derdi. Burda önemli olan insanlarin rastgele yorum yapmasi. Kimse ben olsaydim ne yapardim demiyor.

aynen öyle arkadaşım sana katılıyorum:46:

Bana ters. Ne demek poposuna saplak atmak, ic camasirlariyla fotosunu cekmek, beraber yatmak falan. Erkekler uyurken ereksiyon olurlar, kiz bunu hissedecek bilmem ne. Ohoooo. Olmaz. Bana ters. Bende garipserdim.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

bu durumu normal karşılayanlara gerçekten şaşırdım bizimde erkek kardeşimiz var ama kucak kucağa oturmuyoruz yada oramızı buramızı açıp gezmiyoruz yanında

birbirlerine karşı bişey hissedeceklerinden değilde edep diye birşey var yani

tamam insan kardeşini sever yanında rahat olur ama bu denli değil gerçekten çok saçma haraketler bari beraber duşta alsınlar nede olsa kardeşler öyle değilmi gerçekten düşününce içim bulandı

cevap veriyorum ama yanlış anlamayın tartışma çıkarma gibi bir niyetim yok...
ben de tam tersi anormal karşılayanları anlamıyorum.ha sırf "başkalarının yanındayken" böyle davranmaları olsaydı konu evet bu edepsizlik olabilirdi çünkü evde misafir varken davranışlarına dikkat etmeli insan.ama evde misafir olmasını falan saymazsak kardeşlerin böyle davranışları bana çok normal geliyor.tamam herkes bu şekilde düşünmek zorunda değil konuyu açan kişi için de normal olmayabilir ama böyle küçük şeylere takan insanların ilişkileri zamanla yıpranır gibime geliyor böyle saçma sapan bir şey dert edinmeye değer mi hiç.

sözüm meclisten dışarı, bu sitede tanıştığım erkek kardeşiyle ensest ilişki yaşayan bir kız vardı der susarım :18:

Back