How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Erkek arkadaşımın kız kardeşi ile olan samimiyeti..

ailesiyle tanismaya niye gidiyorsun ki? ailesinin seninle tanismaya gelmesi gerekmez mi ? :)

kardesiyle iliskileri vicik vicik tasvip etmiyorum samimiyetin siniri vardir.

Aynen katılıyorum sana canım. Ben 19 yaşında da değildim 23 yaşındaydım. Eşim başka şehirdendi biz görüştük sonra annemle kendisi tanıştı annesi aradı annemi görüştüler. Bu süre içinde her ay geldi geldiğinde hep otelde kaldı. Yakışık almaz dedi annen haklı dedi. Sonra zaten benim ailesiyle tanuşmaya gitmem söz konusu dahi olamazdı tek başıma her ne kadar araştırsak da tanınan bir aile filan olsa da annem onların gelmesi gerekir dedi eşimin annesi de öyle düşünmüş hatta annemi tebrik etti böyle bir evlat yetiştirdiğiniz için birçok aile bu anlayışta değil dedi. Geldiler yemeğe aldık tanıştılar ailemle otelde kaldılar yine. Sonra biz gittik ama annemle gittik bizim için hazırlanan ev vardı orada kaldık onlarda bile kalmadık yani 19 yaşında bir kız sırf annesiyle tel de görüştüler diye birkaç görmeyle iyi birine benziyor diye şehir dışına tek başına aileyle tanışmak için nasıl gönderilir hele ki bu zamanda her gün bir olay duyuyoruz. Sonra da kardeşine takmış kıyafeti filan diye ya 16 yaşında çocuk daha söyledikleri inanılmaz. Nerdeyse ensest diyecek yani. Ağabey belli ki çocuk olarak görüyor kardeşini gözünde büyümemiş herşey hayretlik gerçekten.

Konu sahibi sapık olduklarını düşünmüyor sadece yetiştirilme tarzından dolayı onları garipsemiş ve normal mi diye danışmak istemiş belli ki . Benimde 5yaş küçük erkek kardeşim var bende evde şart ve ip askı ile dolaşırım , kardeşim totoma şaplak atacak çok utanırım aynı şekilde bende ona yapamam , yanında soyunamam aynışekilde bnde kardeşimin evde baxrla dolşmasını istemem birazcıkda olsa insan kendini bilmeli , tanımalı diye düşünüyorum . Onların davranışları aile yaşam biçiminden kaynaklı. Ben ne dar kafalıyım , yobazım . Kültürlü , bilinçli genç bir yetişkinim ama herkes bir değil sana normal olan benim için normal olucak diye birşey yok herkesin çizgileri farklı. Konu sahibinin erkek arkadaşının evinde kalması da hiç normal değil :19:

Herkes kardes onlar deyip,atip tutmus evet yetistirilme tarzlari oyle olabilir ama yinede,kucagina oturma falan ters...
Bir babaki karisi oldugu icin,kiziyla iliskiye girip ondan birde cocuk sahibi oluyorsa kimse kusura bakmasin ben kardes deyip gecemiycem.
Ve verdigim ornekte ilk sokakta elele goruyolar babasiyla.Babasi sonucta kim supelenirki degilmi.Ama oyle olmuyor iste....Konu sahibi sana ters geliyorsa bu durum,icine sinmiyorsa iliskini gozden gecirmelisin...

19 yasındasın,erkek arkadaşının aılesıyle tanışmaya başka sehre gıdıp bıde onun evınde kalıyorsun..

fakat kız kardesıyle olan ılıskısı sana fazla rahat geliyor..

halbukı sen hıc rahat takılan bırı degılsındır!

Son düzenleme:
19 yasındasın,erkek arkadaşının aılesıyle tanışmaya başka sehre gıdıp bıde onun evınde kalıyorsun..

fakat kız kardesıyle olan ılıskısı sana fazla rahat geliyor..

halbukı sen hıc rahat takılan bırı degılsındır!
buna çifte standart denir. :ssz:

Bence abartmiyorsun iki reşit insan ikiside bu şekilde laubali olmamaları lazım. Dinden imandan bi haber yaşıyorlar sanırım. Abi kardes ilişkilerinde de seviye olmalı. Ensest ilişkileri açıp okuyabilirsiniz dünyanın heryerinde olan şeyler. Bana ters bu durum. Herkes haddini bilmeli. Babana bile guvenme diyor Atalar. Kimseye güvenme. Herkes den herseyi bekle. Mıcık bir aile ilişkisi bana göre değil. Seviye yerlerde..
Tacizler tecavuzler vs hep aile içinde oluyor. Ensest ilişkiler vs.. uzak dur..
Şahsi fikrim budur. Hoşuna gitmeyen insanlar olabilir gerçekler acıdır. Netten aile ilişkilerini ensest ilişkileri okuyabilirsiniz.
Merhaba bayanlarr ablalarım bu konu hakkında sizden ve tecrübelerinizden yararlanmak için bu konuyu açtım lütfen okuyan herkes olumlu olumsuz birşeyler yazsın..

19 yasındayım 1 senedir süren bir beraberliğim var erkek arkadaşımda 21 yaşında 3 kardeşler bir kız kardeşi bir erkek kardeşi var.. Hersey çok güzel fakat sorun kız kardeşi
Ben onun ailesiyle tanıştıktan sonra başladı (en azından bende)..

Şöyle başladı hersey ailesinin evine ilk gittiğimde kız kardeşi (17 yasında) erkek arkadaşımla baya samimilerdi abisinin kucağına oturması abi abi abi demesi erkek arkadaşımın kızkardesinin poposunu şaplak atması. Sonra kız kardeşi üzerini değişip geldi dar bi tişört giymişti südyeni falan hep belli oluyordu içimden oha dedim :) sonra erkek arkadaşım bunun belini tuttu suna bak dedi güldü şakalaşıyorlardı ama garibime gitmişti rahatsızda olmuştum ama erkek arkadaşıma bunu söylemedim. o aksam da onlarda kalmıştım gece geç saat olduğu için bırakmadılar ben içeride yatak odasında yattım onlarda ikisi uyudular . Yine kadestirler olsun dedim bir şey söylemedim

Fkat simdi bir olay oldu ve sakin kalamıyorum sizce haklımıyım ? abartıyormuyum

erkek arkadaşımla telefonda konuşuyorduk bir anda kız kardeşi girdi odaya abi abiii resimlerini çektim hep atıcam bak göstericem görürsün kikiki diye gülüyordu noldu diye sorduğumda . Erkek arkadaşım duşa giricekmis üzerinde sadece boxer varmış kız kardeside bunun resimlerini çekmiş.
Sizce bu kadarı ayıp değilmi ya ? ne demek boxerla resim çekmesi. onu öyle görünce kapıyı kapatıp pardon abi demesi gerekmiyormu ? ben sordum seni böylemi gördü b öylemi geziyosun evde niye. Nolmus kız kardeşim benim o dedi e o zaman kız kardeside bunun yanında südyen falan geziyordur değilmi ? .... SİZCE BENMİ ABARTIYORUM ? bi tepki koymalımıyım buna.

Bi abim olmadığı için bu ilişkiye gerçekten anlam veremiyorum ve kıskanıyorum...

ya yazmayayım dedım senı zmemek ıcın ama baktım herkes yorum yapmıss benımde yapmamda bır sakınca olmaz herhaldee eşinizin yaptıgı sacmalıktan baska bısey deıll kıyaslama herkese yapıyomus amaa masallh kardesınızın adını dılındn dusurmuyor samımı duygularımı sorarsan eşin kardesııne karsı bos degıl bence

ya yazmayayım dedım senı zmemek ıcın ama baktım herkes yorum yapmıss benımde yapmamda bır sakınca olmaz herhaldee eşinizin yaptıgı sacmalıktan baska bısey deıll kıyaslama herkese yapıyomus amaa masallh kardesınızın adını dılındn dusurmuyor samımı duygularımı sorarsan eşin kardesııne karsı bos degıl bence
eşmi. yanlış konuyamı yazsınız.

Son düzenleme:
Konu sahibi sapık olduklarını düşünmüyor sadece yetiştirilme tarzından dolayı onları garipsemiş ve normal mi diye danışmak istemiş belli ki . Benimde 5yaş küçük erkek kardeşim var bende evde şart ve ip askı ile dolaşırım , kardeşim totoma şaplak atacak çok utanırım aynı şekilde bende ona yapamam , yanında soyunamam aynışekilde bnde kardeşimin evde baxrla dolşmasını istemem birazcıkda olsa insan kendini bilmeli , tanımalı diye düşünüyorum . Onların davranışları aile yaşam biçiminden kaynaklı. Ben ne dar kafalıyım , yobazım . Kültürlü , bilinçli genç bir yetişkinim ama herkes bir değil sana normal olan benim için normal olucak diye birşey yok herkesin çizgileri farklı. Konu sahibinin erkek arkadaşının evinde kalması da hiç normal değil :19:

KK de bu ayrimi yapamayan cok kadin var. Bazen baska boyutlardan mi okuyoruz diye dusunmuyor degilim. :ssz:

Son düzenleme:
Kardeşmişler ... Burada herkesin dediği gibi yaşam tarzları farklı sadece. Ha benim abim var ben bu kadar rahat mıyım? Hayır değilim.Ne ben o kız gibi davranırım ne de abim bana öyle davranabilir. Sadece ilişkiler farklı :) Takmayın bence bu kadar siz taktıkça bu iş fesatlığa bile gider. Rahat olmaları sizin onların evinde kalmanızdan bile belli.Bizim evde abimin kız arkadaşı kalamaz,bence sizde kalmamalısınız :19: Burada tek anormal gördüğüm sizin onlarda kalmanız :ssz:

KK de bu ayrimi yapamayan cok kadin var. Bazen baska boyutlardan mi okuyoruz diye dusunmuyor degilim. :ssz:

Aynen canım çok katı yorum yapıyorlar, sadece görmek istedikleri gibi cevapları oluyor burda olduğu gibi kız sadece garipsemiş , tuhaf bulmuş o kadar . Bende olsam bende garipserdim bu da konu sahibinin fesatlığı yada sapkınlığından değil aile yaşamı farklılıklarından o kadar , bazen gerçekten çok abartılıyor diye düşünüyorum yorumlar ve rencide edici oluyor çoğu zaman.

Ağbi kardeş onlar ben o kadar katı bakmıyorum nedense.Benim de ağbim var birbirimize çok bağlıyız.Tabi ki üzerime dikkat ediyorum onun yanında ama saygıdan aklımdan kötü bir şey geçtiğinden değil.Eğer rahatsız oluyorsan uzaklaşmalısın onları değiştiremezsin.Sakın kalkıp çocuğa bir şey deme kınar seni.Bu düşünceyi kafandan atmaya bak.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen canım çok katı yorum yapıyorlar, sadece görmek istedikleri gibi cevapları oluyor burda olduğu gibi kız sadece garipsemiş , tuhaf bulmuş o kadar . Bende olsam bende garipserdim bu da konu sahibinin fesatlığı yada sapkınlığından değil aile yaşamı farklılıklarından o kadar , bazen gerçekten çok abartılıyor diye düşünüyorum yorumlar ve rencide edici oluyor çoğu zaman.

Konu sahibi aslinda kendini tam anlamiyla ifade edememis , kiskaniyorum gibi yanlis kelimeler kullanmis. Bu da yanlis anlasilmalara neden olmus. Bende genel olarak senin gibi dusunuyorum zaten mesajimda da daha once belirtmistim. :34:

Benim de abim var cok da seviyorum ama boyle davranislar icinde bulunmam hic.Tutumunuzu anliyorum ama ailesel farkliliklardir
ilerisi icin bir gelecek planiniz varsa
sakince bekleyin kiz kardesi de buyuyecek ve bunun bilincine varacaktir az sabir o zaman.Art niyetli oldugunuzu dusunmedim ben de anliyorum tepkinizi

Yorumlarin bir cogunu okudum, görüyorumki üyelerin bir cogu islerine geldigi gibi yorum yazmis. Kiz gelmis aralarindaki samimiyet tuhafima gitti diyor. Millet ise oglanin evinde ne isin var derdinde. Bi baska konuda ise evlenmeden iliski yasayan birine bu senin hayatin istedigini yapmakta özgürsün, kabullenmeye ceker gider cart curt. Ne kadar dürüst insanlarsiniz siz öyle

Son düzenleme:
konuyu okudum bana ters geldi. kardeşler tamam da boxerla fotoğrafını çekmek ne demek? kucağına oturmak falan bana ters geldi.

benim erkek kardeşim ya da abim olmadığı için mi böyle düşünüyorum dicem ama yok ya kardeş de olsa bir edep lazım ya bu ne.

burada herkes normal görmüş ya şaştım ya. bunun nedeni bence çocukken edinen davranış alışkanlıklarının büyüyünce devam etmesi.

dinimizde bile belli bir yaşta kız ve erkek çocukların odasının ayrılması gerekiyor. aynı yatakta yatmak falan 17 ve 21 yaşında iki kişinin saçma.

benim çocuklarım olsa izin vermezdim.

ne olaylar okuyoruz bilmiyorum bu normal diyenler nerede yaşıyorlar hiç mi haber okumuyorlar hiç mi ensest ilişkileri bilmiyorlar.

bu devirde kimseye masum gözle bakamıyorum şahsen ben. aralarında bir ilişki yoktur muhtemelen ama konu sahibi rahatsız olmak da haklı.

Neredeyse aynı şey benim de başıma geldiği için seni anlıyorum.

Hatta benim eşimin(o zamanlar eşim değildi tabiki) görümcemle samimiyeti bir iki "tık" daha yukarıda bile olabilir.
Üstelik seninkiler 21/17 yaşlarındaymış; görümcem 23 yaşında kocaman bir öğretmendi.
Öncelikle belirteyim; yargılamak, eleştirmek, bu konuyu tartışmaya açmak kimsenin haddi değil. Ağzını açma, zamanla alışıyorsun nasılsa.

Ben de bayağı kıskanmıştım(zaten benim görümce, kıskandırmak için yapıyordu sanırım). Ama bu kıskançlık farklı bir tür kıskançlık(rakibini değil; samimiyetlerini kıskanıyorsun); Sen biriyle "sevgili" oluyorsun, sahipleniyorsun, nişan hazırlıkları yapılıyor, bir iki öpüşme dışında tensel bi yaklaşman olmadan hep mesafeli duruyorsunuz... Sonra hiç görmediğin bi kız gelip adamın kucağına oturuyor, sizin ilişki boyunca toplamda yaşamadığınız samimiyet, karşı koltukta iki saat içinde yaşanıyor... Filan.
Dediğim gibi zamanla alışıyorsun, kesinlikle bişi demeye hakkın yok. İsterse öpüşsünler yani, rahatsız olursan ayrılırsın. Hem kız kardeşiyle ilişkisi genelde evlilik ilişkisinin bi simülasyonudur. Biraz taktik felan almış olursun.

Tabi bunlar gelecekte "intikam" almana engel şeyler değil. Bi değişiklik olmazsa görümcem bu yaz iki üç hafta bizde kalacak; acayip planlarım var.

ne rahat insanlar var ya. ben kız kardeşimle bile böyle değilim. birimiz soyunurken diğeri dışarı çıkar. kimse kimsenin kucağına oturmaz. :53: değil erkekle bir kızla bile mesafeni koruman lazım. kim olursa olsun. insan rahatsız olur ya. hiç hoşlanmam öyle şeylerden.

Merhaba bayanlarr ablalarım bu konu hakkında sizden ve tecrübelerinizden yararlanmak için bu konuyu açtım lütfen okuyan herkes olumlu olumsuz birşeyler yazsın..

19 yasındayım 1 senedir süren bir beraberliğim var erkek arkadaşımda 21 yaşında 3 kardeşler bir kız kardeşi bir erkek kardeşi var.. Hersey çok güzel fakat sorun kız kardeşi
Ben onun ailesiyle tanıştıktan sonra başladı (en azından bende)..

Şöyle başladı hersey ailesinin evine ilk gittiğimde kız kardeşi (17 yasında) erkek arkadaşımla baya samimilerdi abisinin kucağına oturması abi abi abi demesi erkek arkadaşımın kızkardesinin poposunu şaplak atması. Sonra kız kardeşi üzerini değişip geldi dar bi tişört giymişti südyeni falan hep belli oluyordu içimden oha dedim :) sonra erkek arkadaşım bunun belini tuttu suna bak dedi güldü şakalaşıyorlardı ama garibime gitmişti rahatsızda olmuştum ama erkek arkadaşıma bunu söylemedim. o aksam da onlarda kalmıştım gece geç saat olduğu için bırakmadılar ben içeride yatak odasında yattım onlarda ikisi uyudular . Yine kadestirler olsun dedim bir şey söylemedim

Fkat simdi bir olay oldu ve sakin kalamıyorum sizce haklımıyım ? abartıyormuyum

erkek arkadaşımla telefonda konuşuyorduk bir anda kız kardeşi girdi odaya abi abiii resimlerini çektim hep atıcam bak göstericem görürsün kikiki diye gülüyordu noldu diye sorduğumda . Erkek arkadaşım duşa giricekmis üzerinde sadece boxer varmış kız kardeside bunun resimlerini çekmiş.
Sizce bu kadarı ayıp değilmi ya ? ne demek boxerla resim çekmesi. onu öyle görünce kapıyı kapatıp pardon abi demesi gerekmiyormu ? ben sordum seni böylemi gördü b öylemi geziyosun evde niye. Nolmus kız kardeşim benim o dedi e o zaman kız kardeside bunun yanında südyen falan geziyordur değilmi ? .... SİZCE BENMİ ABARTIYORUM ? bi tepki koymalımıyım buna.

Bi abim olmadığı için bu ilişkiye gerçekten anlam veremiyorum ve kıskanıyorum...

Tabikide abartiyorsun onlar abi kardes. Kardesin var mi bilmiyorum ama kardesler arasinda boyle sakalasmalar anlasmalar var. Bana siz biraz kiskanmis gibi geldiniz. 1 senedir taniyorum diyorsunuz 17 yillik kardesiyle arasinda samimiyeti yadirgalayarak konusuyorsunuz. Cok tuhaf.

Back