- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
ailesiyle tanismaya niye gidiyorsun ki? ailesinin seninle tanismaya gelmesi gerekmez mi ? :)
kardesiyle iliskileri vicik vicik tasvip etmiyorum samimiyetin siniri vardir.
Aynen katılıyorum sana canım. Ben 19 yaşında da değildim 23 yaşındaydım. Eşim başka şehirdendi biz görüştük sonra annemle kendisi tanıştı annesi aradı annemi görüştüler. Bu süre içinde her ay geldi geldiğinde hep otelde kaldı. Yakışık almaz dedi annen haklı dedi. Sonra zaten benim ailesiyle tanuşmaya gitmem söz konusu dahi olamazdı tek başıma her ne kadar araştırsak da tanınan bir aile filan olsa da annem onların gelmesi gerekir dedi eşimin annesi de öyle düşünmüş hatta annemi tebrik etti böyle bir evlat yetiştirdiğiniz için birçok aile bu anlayışta değil dedi. Geldiler yemeğe aldık tanıştılar ailemle otelde kaldılar yine. Sonra biz gittik ama annemle gittik bizim için hazırlanan ev vardı orada kaldık onlarda bile kalmadık yani 19 yaşında bir kız sırf annesiyle tel de görüştüler diye birkaç görmeyle iyi birine benziyor diye şehir dışına tek başına aileyle tanışmak için nasıl gönderilir hele ki bu zamanda her gün bir olay duyuyoruz. Sonra da kardeşine takmış kıyafeti filan diye ya 16 yaşında çocuk daha söyledikleri inanılmaz. Nerdeyse ensest diyecek yani. Ağabey belli ki çocuk olarak görüyor kardeşini gözünde büyümemiş herşey hayretlik gerçekten.