Degişuk bi durum..
ama daha degisigi hadi onlarn ailesi farkli diyelm(yargilamak haddime dglde) ondan böyleler,,,
peki sizin ailenizin haberi varmıydı kaldıqınızdan?
Dha 19 yasindasinz 1 yıl olmuş oda 21 yasnda(çocuk denilck yaşta bi erkek)smdi olgun ama faln demeyn 21 yani:) tanişmaya başka bi memlekete gtmk bide :)bence asil gereksiz samimiyet ve yanlslık burdaçuvaldızı kendinize igneyi onlara:)
Erkek arkadasımın evine ailesiyle tanısmak için gittim ailesiyle beraber oturduk yemek yedik film izledik sonra uyku vaktindede herkes odaya çekildi eee bunda ne kötülük var.
Evim 1 mahalle otede olsa bende evime giderdim herhalde .Hem benm yasımdakiler en azından cevremde olanlar=) erkek arkadaslarıyla tatillere gidiyor sehir dısında aylarca kalıyor.Rahatlık onlara denir ben sadece ailesyle tanıstım
kisa sort giymesindeki sorun ne canim ben anlamadim.sevgilisinin evinde kalabilicek kadar modern bir bayanin bu kadar dar dusunmesi beni cok sasirtti acikcasi.Bide uzak şehirlerde olunca katlanmak çok daha zor oluyo. kamera açıyoruz kız kardesi geliyor altında şort var kısacık abisinin kucağına oturuyor. Bana sapıkça değil ama ayıp geliyor böyle seyler . Hiç bi sekilde cinsel ya da sapıkça düşünmüyorum iğrenç düşünüyorsun diyenler olmuş ama sadece ayıp geliyor :18:
Merhaba bayanlarr ablalarım bu konu hakkında sizden ve tecrübelerinizden yararlanmak için bu konuyu açtım lütfen okuyan herkes olumlu olumsuz birşeyler yazsın..
19 yasındayım 1 senedir süren bir beraberliğim var erkek arkadaşımda 21 yaşında 3 kardeşler bir kız kardeşi bir erkek kardeşi var.. Hersey çok güzel fakat sorun kız kardeşi
Ben onun ailesiyle tanıştıktan sonra başladı (en azından bende)..
Şöyle başladı hersey ailesinin evine ilk gittiğimde kız kardeşi (17 yasında) erkek arkadaşımla baya samimilerdi abisinin kucağına oturması abi abi abi demesi erkek arkadaşımın kızkardesinin poposunu şaplak atması. Sonra kız kardeşi üzerini değişip geldi dar bi tişört giymişti südyeni falan hep belli oluyordu içimden oha dedim :) sonra erkek arkadaşım bunun belini tuttu suna bak dedi güldü şakalaşıyorlardı ama garibime gitmişti rahatsızda olmuştum ama erkek arkadaşıma bunu söylemedim. o aksam da onlarda kalmıştım gece geç saat olduğu için bırakmadılar ben içeride yatak odasında yattım onlarda ikisi uyudular . Yine kadestirler olsun dedim bir şey söylemedim
Fkat simdi bir olay oldu ve sakin kalamıyorum sizce haklımıyım ? abartıyormuyum
erkek arkadaşımla telefonda konuşuyorduk bir anda kız kardeşi girdi odaya abi abiii resimlerini çektim hep atıcam bak göstericem görürsün kikiki diye gülüyordu noldu diye sorduğumda . Erkek arkadaşım duşa giricekmis üzerinde sadece boxer varmış kız kardeside bunun resimlerini çekmiş.
Sizce bu kadarı ayıp değilmi ya ? ne demek boxerla resim çekmesi. onu öyle görünce kapıyı kapatıp pardon abi demesi gerekmiyormu ? ben sordum seni böylemi gördü b öylemi geziyosun evde niye. Nolmus kız kardeşim benim o dedi e o zaman kız kardeside bunun yanında südyen falan geziyordur değilmi ? .... SİZCE BENMİ ABARTIYORUM ? bi tepki koymalımıyım buna.
Bi abim olmadığı için bu ilişkiye gerçekten anlam veremiyorum ve kıskanıyorum...
İlk önce, inş. erkek arkadaşınızla konuşmamışınızdır.
Üzgünüm ama üstünüze vazife değil, şu anki durumunuz itibari ile... (ve görüldüğü gibi kıskançlıkla da suçlanırsınız)
Eşiniz olmuş olsa neyse
Ki
Erkek arkadaşınızın evinde kalmanız arkadaşlarında bahsettiği gibi ayrı bir konu...
Asıl meseleye gelirsek
Bahsettiğiniz mesele birçok arkadaşında bahsettiği gibi tamamen yetiştirilme tarzı ile ilgili
Bana ters... Bazılarına gayet normal...
Denize gidiyorsun mayoyla şortla görmüyormusun diyen arkadaşlarda var da, evde sahil varda biz mi bilmiyoruz.
Herşeyin bir yeri adabı var canım.
2 erkek kardeşim var, bir de ufak kız kardeşim.
Erkek kardeşimin biri benden 1 yaş küçük, ne ben onu öyle boxerla ortalıkta dolaşırken gördüm ne de o beni sütyenle.
Ne kucağına oturdum, ne oturttum.
Boxerla resmini çekmeye girmiyorum bile, o nedir öyle yahu..
Yaşımız ufakken elbet şakalaştık, güreştik ama hepsininde zamanı var yani, kardeş bile olsa
Şimdi sevmiyormuyum kardeşimi kucağına oturmuyorum diye, ya da boxerla görmüyorum diye.
Hiç alakası yok.
Samimiyet var, düstursuzluk var yani.
İkisi arasında fark var.
Merhaba bayanlarr ablalarım bu konu hakkında sizden ve tecrübelerinizden yararlanmak için bu konuyu açtım lütfen okuyan herkes olumlu olumsuz birşeyler yazsın..
19 yasındayım 1 senedir süren bir beraberliğim var erkek arkadaşımda 21 yaşında 3 kardeşler bir kız kardeşi bir erkek kardeşi var.. Hersey çok güzel fakat sorun kız kardeşi
Ben onun ailesiyle tanıştıktan sonra başladı (en azından bende)..
Şöyle başladı hersey ailesinin evine ilk gittiğimde kız kardeşi (17 yasında) erkek arkadaşımla baya samimilerdi abisinin kucağına oturması abi abi abi demesi erkek arkadaşımın kızkardesinin poposunu şaplak atması. Sonra kız kardeşi üzerini değişip geldi dar bi tişört giymişti südyeni falan hep belli oluyordu içimden oha dedim :) sonra erkek arkadaşım bunun belini tuttu suna bak dedi güldü şakalaşıyorlardı ama garibime gitmişti rahatsızda olmuştum ama erkek arkadaşıma bunu söylemedim. o aksam da onlarda kalmıştım gece geç saat olduğu için bırakmadılar ben içeride yatak odasında yattım onlarda ikisi uyudular . Yine kadestirler olsun dedim bir şey söylemedim
Fkat simdi bir olay oldu ve sakin kalamıyorum sizce haklımıyım ? abartıyormuyum
erkek arkadaşımla telefonda konuşuyorduk bir anda kız kardeşi girdi odaya abi abiii resimlerini çektim hep atıcam bak göstericem görürsün kikiki diye gülüyordu noldu diye sorduğumda . Erkek arkadaşım duşa giricekmis üzerinde sadece boxer varmış kız kardeside bunun resimlerini çekmiş.
Sizce bu kadarı ayıp değilmi ya ? ne demek boxerla resim çekmesi. onu öyle görünce kapıyı kapatıp pardon abi demesi gerekmiyormu ? ben sordum seni böylemi gördü b öylemi geziyosun evde niye. Nolmus kız kardeşim benim o dedi e o zaman kız kardeside bunun yanında südyen falan geziyordur değilmi ? .... SİZCE BENMİ ABARTIYORUM ? bi tepki koymalımıyım buna.
Bi abim olmadığı için bu ilişkiye gerçekten anlam veremiyorum ve kıskanıyorum...
sonuna kadar katılıyorum. bu tarz şeyler bizdede normal.Ben dahil bazi kizlar, abiler, dolayisiyla aileler, dunya uzerindeki tum karsi cinsleri cinsel bir obje olarak girmedik, oyle buyutulmedik cunku.. Bazi yorumlarda 'meshebi genis' yazilmis ne demek bu anlamadim ama iki kardes arasi samimiyeti, samimiyetten degik de cinsel yakinlik olarak gormek sapkinlik bence.
Ben abimle boyle saplaklasmam, kucagina oturmam oyle sicak kanli degilimdir ama kuzenlerimde gorurum bu tarz simarikliklari bazen, 40 yil dusunsem hicte kotu sey gelmez aklima.
Abimin, kuzenlerimim yaninda askilimi da giyyerim, sortumu da, bikinimi de, kardes gibi buyutulduk cunku. Bize kucukken abin, kuzenin ewe geldi git esifmanini giy denmedi cunku, dolayisiyla biz abilerimizi sakınılcak yabancilar gibi gormedik..
Konu sahibi aileler arasi yapisal fark var, bence iliskini gozden gecir..
Bilip bilmeden yazmıssın burda ama benimde erkek arkadasım daha bi gece bizde kalmadı buraya her gelisinde pansiyonda kalıyor .Annemlede tanıstırdım kendisini annemde çok sevdi güvendi sevglmn annesiyle kaç kez telefonda görştüler.Ve 5-6 kerede yanıma gelince 1 günde ben gideyim ailesiyle tanısayım ailesi tanısmak istiyor benimle deyip 1 günlüğüne izin aldım.Ki orada otelde kalıcaktım ailesi kesinlikle olmaz bizde kalsın bir gece odada uyur vs deyip bırakmadılar beni oraya gittiğimdede annem annesiyle telefonda kaç kez konustu.Aileme yalan söylicek değilim çok sükr herseyi annemn haberinde annemn gözü önünde yapıyorum gizlim saklım yok. Ve cesaretlisin demissin ama cesaretle ilgiside yok bunun tamamen güvenle ilgisi var siz güvenememizsiniz demekki sevgilinize kendinizde arayın bence. Ben bu sene üni düşünüyorum (erkek arkadasımda okuyo) başba bir şehire gidicem. İyi ozaman cesaret edemeyip başka şehire gitmim kusura bakmayın ama saçma düşünüyosunuz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?