aa çok ayıp falan diyemiyecem olabilir sizin yadırgamanızda yetiştirme tarzınızdan olabilir yani kimi aileler o abin vs diye erkek ve kız çocuklarını farklı yetiştirir kimiside kardeşsiniz der benim abimde var erkek kardeşimde abim 30 erkek kardeşim 25 yaşında ama bizde enseye tokat ız yani bence birbirlerine ağız dolusu küfredip düşman gibi hırslanan kardeşlerden olsalar birbirlerine girseler sürekli dahamı iyi kardeş arasındaki bağ iyidir ne kadar samimilerse okadarda iyidir zarar gelmez kardeş en iyi dost tur
Önce telefonda konuşuyırdul boxer varmış dediniz sonra kamerayla konuşuyorduk demişsiniz iyi de erkek arkadaşın üzerinde boxer varken mi kameralarda konuşuyorsunuz ayrıca onun kardeşine laf diyorsunuz da bi kendinizi sorgulayın daha 19 yaşındasınız farklı bir şehire nasıl cesaretse aynı güni dönemeyeceğinizi bile bile dönebilseniz bile zaten dönüş bileti bile almamışsınuz aranızda söz yok nilan yok tanımadığınız bir ailede kalıyorsunuz zaten kalmaya gitmişsiniz o ailede buna izin vermiş sormadılar mı kızım ailen bişi demez mi diye yaş zaten küçük ailene ne dedin ya yalan söyledin ya ailen çok geniş kusura bakma. O kız daha 16 yaşında ve kardeşi onun gözünde daha çocuktur giysisinden sütyeni belli plıyor diye sütyenle abisinin yanında dolaşıyordur ne demek. Çok cesaretlisimiz bende farklu şehire evlendim nişanlanana kadar tek başıma gelmedim buraya eşimde geldiğinde hep otelde kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?