Geçtim kardeşi biz de kuzenler bile kardeş gibi görülür.Aklımıza asla kötü bir düşünce gelmez.Benimde benden 4 yaş küçük kardeşim var kız arkadaşı sizin gibi düşünse al kızı bir psikiyatriye götür normal değil bu derim.Dar bluz giymiş nedir ya ailesinin evi orası ne isterse giyer.Ben babamın kardeşimin yanında yazın neler giyerim.yuh artık biri kardeş biri baba.
Sizi anlamıyorum ve açıkça soruyorum:dar bluz giyince bu kız evde kimi tahrik etme tehlikesi olarak gezecek.Sütyenle görülse abisi başka gözle mi bakacak.Belini tutunca abisi kardeşine başka hisler mi duyacak.
Yani normal misiniz?
Güneydogulu erkek arkadaşım .. Ailsine çok düşkün.. Aslında o kısmı tutucu derler ama :) bilemiyorum... İlerdede sorun çıkarıcağına eminim bunun ama bu yüzden adamdan vazgçicek değilim ya :)
Bence önce kızla biraz yakınlık kurmaya konuşmaya çalışmalısın o zaman anlayabilirsin durumu... Bende abimle aşırı ötesi aşırı yakınım. Kız arkadaşıyla ilk tanıştığımızda beni kıskandıgını cunku tanımadıgı için kız kardeşi kavramını olusturmakta zorlandıgını söylemişti. Şu anda abimin herşeyini bana sorar biz bogusurken aramıza katılır falan filan ... yakınlaşman lazım biraz erkek arkadasına direk söylersen sapık mısın diyebilir sana bana bunu deseler cok kızarım
Aklıma kötü düşünce geliyor demedim. Samimiyetlerini ayıp buluyorum kıskanıyorum bunu abartıyormuyum sizce dedim.
Dar bluzu giyme mevzusuda şöyle üzerinde normal bir tişört varken içeri gidip üstünü değişti ve içini gösteren dar bi tişört giydi ne alaka yani abisi ilgilensin evdekiler onunla ilgilensin diye sanırım . Zaten öylede oldu beki oda beni kıskanıyordur bilmiyorum ve
Abisi südyenlede görebilir tabi kız kardeside erkek arkadasımı boxerla görebilir aynı evdeler sonucta ama görmesi ayrı resimlerini çekmesi ayrı
Öyle ama bunu yapabilir misin bilmiyorum.
Eski erkek arkadaşımın kızkardeşleri haşemayla girerdi denize,küçücük kızlar.
O da kardeşimle aramızdaki ilişkiyi garip karşılamıştı.
Haşema olayı da bana garip gelmişti,herkesin ailesi farklı.
Sanırım biraz muhafazakarsın.
Biraz daha gözlemle ama ensest bir ilişki olduğunu hiç sanmıyorum yine de için rahat olur.
Haa böyle devam ederse rahatsızlığın mutlu da olamazsın,konuyu açarsan onun gözüne "kardeşimi bile kıskanan kız" olarak görünürsün.
Ben tavsiye etmem hemen bu konudaki rahatsızlığını söylemeni.
LG-P710 Tapatalk
Merhaba bayanlarr ablalarım bu konu hakkında sizden ve tecrübelerinizden yararlanmak için bu konuyu açtım lütfen okuyan herkes olumlu olumsuz birşeyler yazsın..
19 yasındayım 1 senedir süren bir beraberliğim var erkek arkadaşımda 21 yaşında 3 kardeşler bir kız kardeşi bir erkek kardeşi var.. Hersey çok güzel fakat sorun kız kardeşi
Ben onun ailesiyle tanıştıktan sonra başladı (en azından bende)..
Şöyle başladı hersey ailesinin evine ilk gittiğimde kız kardeşi (17 yasında) erkek arkadaşımla baya samimilerdi abisinin kucağına oturması abi abi abi demesi erkek arkadaşımın kızkardesinin poposunu şaplak atması. Sonra kız kardeşi üzerini değişip geldi dar bi tişört giymişti südyeni falan hep belli oluyordu içimden oha dedim :) sonra erkek arkadaşım bunun belini tuttu suna bak dedi güldü şakalaşıyorlardı ama garibime gitmişti rahatsızda olmuştum ama erkek arkadaşıma bunu söylemedim. o aksam da onlarda kalmıştım gece geç saat olduğu için bırakmadılar ben içeride yatak odasında yattım onlarda ikisi uyudular . Yine kadestirler olsun dedim bir şey söylemedim
Fkat simdi bir olay oldu ve sakin kalamıyorum sizce haklımıyım ? abartıyormuyum
erkek arkadaşımla telefonda konuşuyorduk bir anda kız kardeşi girdi odaya abi abiii resimlerini çektim hep atıcam bak göstericem görürsün kikiki diye gülüyordu noldu diye sorduğumda . Erkek arkadaşım duşa giricekmis üzerinde sadece boxer varmış kız kardeside bunun resimlerini çekmiş.
Sizce bu kadarı ayıp değilmi ya ? ne demek boxerla resim çekmesi. onu öyle görünce kapıyı kapatıp pardon abi demesi gerekmiyormu ? ben sordum seni böylemi gördü b öylemi geziyosun evde niye. Nolmus kız kardeşim benim o dedi e o zaman kız kardeside bunun yanında südyen falan geziyordur değilmi ? .... SİZCE BENMİ ABARTIYORUM ? bi tepki koymalımıyım buna.
Bi abim olmadığı için bu ilişkiye gerçekten anlam veremiyorum ve kıskanıyorum...
İyi bir fikir aslında içlerine girersem belki bunu atlatırım ..Ama kız kardeşinin benle yakınlaşmaya pek meyili yok evin tek kızı biraz sımarık büyümüş.. hatta suan düşündümde bence beni kıskandığından yapıyor olabilir tüm bunları yani paylaşmak istemiyodur belki abisini yoksa niye hep biz kamera açmışken telefondayken yada onların yanındayken böyle seyler oluyor ? .O
Bide uzak şehirlerde olunca katlanmak çok daha zor oluyo. kamera açıyoruz kız kardesi geliyor altında şort var kısacık abisinin kucağına oturuyor. Bana sapıkça değil ama ayıp geliyor böyle seyler . Hiç bi sekilde cinsel ya da sapıkça düşünmüyorum iğrenç düşünüyorsun diyenler olmuş ama sadece ayıp geliyor :18:
Bu yoruma kadar senin de iyi niyetli olduğunu sadece garipsediğini düşünmüştüm ama saçmalıyorsun artık bence. Kız abisinin dikkatini çekmek için içini gösteren bluz mu giyicek
Aklıma kötü düşünce geliyor demedim. Samimiyetlerini ayıp buluyorum kıskanıyorum bunu abartıyormuyum sizce dedim.
Dar bluzu giyme mevzusuda şöyle üzerinde normal bir tişört varken içeri gidip üstünü değişti ve içini gösteren dar bi tişört giydi ne alaka yani abisi ilgilensin evdekiler onunla ilgilensin diye sanırım . Zaten öylede oldu beki oda beni kıskanıyordur bilmiyorum ve
Abisi südyenlede görebilir tabi kız kardeside erkek arkadasımı boxerla görebilir aynı evdeler sonucta ama görmesi ayrı resimlerini çekmesi ayrı
Peki erkek arkadasın sana bunu nasıl söyledi ve ne düşündün ne hissettin gerçekten merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?