yani bunca şeyi yaşayıp hala sürdürebiliyor olman inanılmaz..
ne demek arkadaşlarına karışamam?
sen bir erkek arkadaşına sarıl bajayım ne yapacak senin ki?
o kızlarada ağızlarının payını verip rezil edemiyor musun?
"senin gibi kızı neden kıskanayım kim bilir kaç kişi mıncıkladın bugün " diyemiyor musun?
niye siniyorsun?
anlamadım ki o kızlar sana laf sokarken senin erkek müsvettesi sevgilin ne diyor?
kusura bakma ama böyle adamı boğarım ben,pislik!
kendini tatmin ediyor o kızların ilgisiyle, sende kukla!!
al karşına kendini bi halt sandığını düşündüğüm sevgilini "ya bu kız arkadaşlarından kurtulursun yada ben gidiyorum " de..
gerekirse git..
hatta bence bu söylediğimi yapmadan terket bu adamı ama yine de aşık olduğunu varsayıyorum..
Erkek Arkadasımın kız arkdasları yada dostları her zaman niçin böyle yapıyor..
[B]cnm senin yaşadıklarının aynısını birebir ve hatta zaman içinde fazlasıyla yaşayan biri olarak; affına sığınarak önce bu başlığını düzeltmek istiyorum......erkek arkadaşının kız arkadaşalrı yada dostlarında hiç bi problem yok....o yüzden niye böyle yapıyorlar diye hatayı onlarda araman yanlış olur....sorun kesinlikle erkek arkadaşında...etrafındaki insanlarda değil....tabi 3-5 tane sorunlu insan çıkıp yanlış davranabilir erkek arkadaşına ayrı mesele....ama şu bir gerçekkii insanlar karşısındakine onun karakterine ve kişiliğine göre yaklaşırlar ve davranışlarını ona göre kontrol ederler... eğer karşılarındaki insanda kişilik va karakter oturmamışsa da herkes her isrediği yaklaşımı sergiler o insana...
yazdıklarım ve yaklaşımım belki çok ağır oldu ve olacak...o yüzden senden özürdiliyorum...ama senin sorunun aynısını 3 yıllık emek çektiğim 1 yılda nişanlı kaldığım adamda yaşadığım için....ve sırf bu sorun yüzünden düğüne 2 ay kala beni yarı yolda bıraktığı için bu kadar doluyum belkide....sana verebileceğim tek tavsiye kesinlikle ve kesinlikle ilişkini bitir......diyeceksinki söylemek çok kolay...aslaaa....nişanlımdan ayrılalı aylar geçti hala içim acıyor..evet çok zor...ama inan dönüp arkaya baktığımda keşke diorum keşke onunla nişanlanmasaymışım....bu insan düzelir karakteri kişiliği oturur diye bekelemeseymişim....evet KALBE SÖZ GEÇİRMEK ZOR....3 yıl doyunca mantığım hayır diyordu duygularım evet...belkide ona aşık olup çok bağlandığımdan hep kendimi kandırdım yaptıklarını görmezden gelerek....yada düzelir diyerek....DEĞİŞMEZZZZ....DEĞİŞMEDİİİİ....bütün çabalarıma rağmen değişmedi....
bizim ilşkimizn tek problemide buydu....ben onun okulunu,askerliğini,yurtdışında kariyer yapmasını kaç yıl bekledim ve hep o benim için herkesten ön plandaydı hayatımda.....bırak arkadaşlarımı ailemin bile karşısında durdum....belkide olması gereken buydu...çünkü bi insanla evlenince sen zaten bi aile oluosun...yada nişanlanınca öncelikli olan nişanlın olmalı...
bak cnm sen daha nişanlanmamışsın bile...yol yakınken bitir...inan bana sonra bu acının 1000 katını çekersin...aileler işin içine girse altından hiç kalkamazsın Allah korusun...ben çekiyorum...katmer katmer acılar çekiorum....uğruna ailemin karşısına durduğum erkek ARKADAŞLARI VE ÇEVRESİNE BENİ SATTI...zaten bu hep yaptığı şeydi...tıpkı senin anlattıkların gibi....aynılarını yaşadım....ve DİLİMDE TÜY BİTMİŞTİ ONA BİRŞEYLER ANLATMAKTAN...her yolu denedim...empati....herşey...sessiz kaldım olmadı....insnaca konuştum olmadı...OLMADII...OLMADI....BALIK BAŞTAN KOKAR...ve ben değişcek diye hep bekledim aptalcaaaa.....kişi 7 sinde neyse 70 indede o dur be güzelim....sürekli küçük bir çocuğu terbiye eder gibi nereye kadar böle devam ettirebilrisinki....ettirsem ben ederdim...ama düğüne 2 ay kala aynı yazdığın sebeplerden biz ayrıldık...çünkü artık burama çıkarmıştı yani...ONUN İÇİN HERKES NİŞANLISINDAN HEP ÖNDE GELDİ...VE NİŞANLISINI KAYBETMEK UĞRUNA ELİN 40 KAT YABANCI KADINLARINI KIZLARINI BANA SAVUNDU KAVGA ÇIKARDI....ben tepki verincede haset fesat kıskanç ben oldum....erkeğini elinde tutamayan ben oldum....
nişanımda bile mazeret bulup beni kuaförden almaya gelemeyen erkek, elin kızlarını yada arkadaşalrının işi için kmlerce yol katedip oraya buraya sadece 1 telefonlarıyla koşan sorada ben tepki verince ben çok yardımsever biriyim sen kıskançsın die suçu bana atmalar falannn...sanki ben yardımseverlik ne bilmiorum...neler çektim ya....aynen yazdığın gibi beni 1 kere bile bi yere bırkamazken elin adamlarını kızlarını 40 kere gezdirmeler istediği yere götürmeler....toplum içinde onun bunun yanında beni aşşağılamalar...laf sokmalar...TIRNAĞIM BİLE ETMİCEK KADINLARI BANA ÖRNEK VERİP FİZİKSEL ÖZELLİKLERİME KADAR KIYASLAYIP RUHUMA SALDIRMALAR....aptal saptal...
belki çok karamsar bir tablo çizdim...çünkü yaşadıkalrımın etkisini hala üzerimden atamadım...adam bana nerdeyse kişiliğimi kaybettiriyordu....aptalca davranışlarıyla...artık kendimi sorgular olmuştum....benim neyim eksik herkes nasıl bu kadar benden önemli ve bana örnek verilio diye...Allaha şükür çok güzelde bi kızım mesleğimde güzel ailemde aklı başında...ama KARŞIMDAKİ ADAMIN KİŞİLİĞİ VE KARAKTERİ GELİŞMEMİŞTİ...TEK TARAFLIDA ANCAK BEN YIPRANDIĞIMLA KALDIM BU İLŞKİNİN DEVAM EDEBİLMESİ İÇİN...ONA HİÇBİŞE OLMADI
seninkide böle olcak diye bi kural yok elbette...ama görünen köy klavuz istemez arkadaşım...kendine daha fala zulum etme...soradan çok ama çoookkk üzülürsün....yol yakınken dön....bu adam değişmezz...sen kendi kişiliğini kaybedersin o değişmez....
ben çok üzüldüm ve yıprandım bu konuda....çünkü hiçbişe benzemio bu manevi şiddet...ne paraya ne pula....ADAM DEDİĞİN ADAM GİBİ SEVDİĞİNİ SAHİPLENİR YANINDA DURUR...ÖTESİ YOK...
yani sorun erkek arkadaşının çevresi değil...ERKEK ARKADAŞININ KARAKTERİNDE....
herşey gönlünce olsun...sevgiler...[/B]a.s.
ve en önemlisi adamın seni kaybetme korkusu yok.....böyle konuşmakla artık bieyre varamazsın....çünkü onu sevdiğinden emin ve seni cepte görüyor...ona dersini ver....ona seni kaybetme korkusu yaşat....sen de arkadaşlarına daha fazla önem ver....ailen çevrene....onu ipleme....ben bunu yapmadığım için çok pişmanım....adam beni elde edene kadar 6 ay peşimden koştu...baktı ben seviyorum bağlandım....tamam dedi arkasına yaslandı...asla kendini düzeltmedi....ben kendi kişiliğimi kaybetcek konuma geldim nerdeyse...KENDİNİ ÖNEMSE SADECE.....ONU SALLAMIOMUŞ GİBİ DAVRAN...TIPKI SANA DAVRANDIĞI GİBİ...ADAM OLUOSA OLSUN..OLMUOSA YOL VER GİTSİN....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?