• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek Arkadaşımın kız arkdaşları ya da dostları her zaman niçin böyle yapıyor..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Milyonlarca kez açıklamalar yaparak, örnekler sunarak, empati yapmaya zorlayarak son açıklamamda bulunduktan sonra, baktım ki yine anlamadı düzelmiycek ayrılma kararımı acıkladım ve ayrıldık.... Ben birkaç gece uykusuz kaldığım ertesi gün erkenden yattım. Bu da msn den paragraf yazmış;

"Sen böle davranmazdın ben seni biliyorum.Olay kesin ve net sen birini bulmuşsun ve benim en rahatsız oldugum konudan bana tartışma açarak ayrılmak istemişsin olay gayet açık ve net..."

Anlayacagınız rahatsız oldugum seyleri anlatmak için harcadıgım zamana üzüldüm ve yine suçlu ben oldum, üstelik neyle itham edildim ...

sabırla okudum ve yanlış anlama beni (şimdi ki durum ne bilmiyorum) ama ayrılma kararını çok yerinde ve doğru buldum..

Ne birşey dene nede birşey yap...kendini çok basite aldırmışsın....ilişkinizde saygı bitmiş..sevgide bence yok gibi...sadece alışkanlık okadar..ben böyle vıcık vıcık ne insanı nede arkadaşı severim...seninde sevmediğin ağır düşünceli ve kendini bilen bir insan olduğun belli...o zaman neden seni taşıyabilen isteklerine karşılık verebilecek..seni sevecek sayacak bir insanla birlikde değilsin...bu ilşikiyi bitirmelisin...evet haklısın belki çok kolay söylüyorum ama inan bu ilişki zzten bitmişşşş geç olmadan fark et bunu....sadece noraml arkadaş ol o zaman onunla...

Canım benim, hissettiklerini o kadar iyi anlıyorum ki...a.s Defalarca farklı şekillerde söylemeni, karşındaki insanın kendi hatalarını seni kıskançlıkla itham ederek kapatmaya çalışmasını... Yaşadığın öfkeyi ve daha da beteri yaşadığın hayal kırıklıklarını...

Aynı şeyleri ben de yaşadım... Ama benimkisi çevresinde başka hatun olmadığı ya da ben görmediğim için tek hatuna yapıyordu. Kız da o kadar rahattı ki, "ooo cicişim, uykuşum geldi" gibi msnde konuşuyormuş. Bir de kendisi için bizim "salağa" "ben çok sert kızım erkeklere pas vermem pek namusluyum" imajı çizmiş... Bizim ki de ona "ciciş bicişim" diyordu.

O kadar zor zamanlardı ki Allah yaşayanlara kuvvet versin. Kimseyi de böyle bir durumda bırakmasın. Şu kararı vermen lazım bence, "ben bu adamı istiyor muyum? Seviyor muyum?" Eğer herşey pahasına evet dersen, çok mücadele etmen lazım. Eğer hayır dersen de sakız kıvamına çevirmeden biran önce onu ve onunla ilgili herşeyi silmen lazım.

Ben seviyorum, mücadele edeceğim demiştim. Gerçekten mücadele ettim. Öncelikle bu konuyu konunun kahramanı erkekle konuşman lazım. Senin de anlattığın gibi anlamayacak. Ama pes etme. Öyle bir noktaya gel ki bu konuda, bu konuya artık tahammülün kalmadığını ve onu bu konu ile ilgili bırakıp gitmenin an meselesi olduğunu farketsin.

Sonra ona böyle davranan hatunlara karşı iyi davranmayı bırak. Asıl olan sensin. Bu tarz tavırlardan rahatsızlık duyduğunu hepsine hissettir. Sana kıskanç falan gibi sözler söylerlerse söylesinler. Ben kıskanç değil seviyeliyim dersin. Seviyeli ve hanımefendi bir bayan böyle davranır dersin.

Zamanla o kızlar sevgilinin hayatından çıkarsa çıkarlar. Sevgilin senin görüşünü ve tahammülün kalmadığını bildiği halde devam ediyorsa, kızlar da senin rahatsızlığını gördükleri halde devam ediyorlarsa, boşver zaten ne o adam, ne de arkadaşlarından sana hayır gelmez. Sen de kendine haline hareketine hakim adam gibi bir adam bulursun. Tabii arkadaşları olur çevresinde ama hiçbiri bu kadar seviyesiz olmaz....

Bana gelince ben o kişi ile şimdi evliyim. Ama tahamülsüzlüğümün farkında, zaten kızla da görüşmüyor. Kızla şahsen konuştum. Biraz ağlattığımı söylemek zorundayım. kaydirigubbakcemile4a.sa.s Ayrıca eşim de aynı şeyleri evli olarak tekrar yaşarsak ona yapacağım eziyetlerin gayet farkında... Yani şimdilik benim için herşey yolunda...

Allah sana da kolaylık versina.s.

arkadaşım öncelikle seni tebrik ediyorum 3 yıllık sabrın için
büyük konuşmıyım ama benim böyle erk. ark. olsa onu oyarım tek kelimeyle oyarım (kıskanç biriyim)
son durum değişmediyse ayrılmışsınız
ayrılık 3 yıllık bi ilişki için zor olur ama
kesinlikle ayrıldığın için şanslı gördüm seni
için rahattır çünkü elinden geleni yapmışsın
eminim bundan sonra seni stressiz daha sağlıklı bi hayat bekliyo olacak

canim benm yazdiklarini hayretle okudum ve sabrina cok sasirdim inan ben dayanamazdim. belki 3 yillik bir iliskiyi bitirmek senin icin zor olmus olabilir ama belli ki buzamana kadar senin sayende iliski ilerlemis. erkek arkadasin kusura bakma ama tam dayaklik :oklava: yani yapip yapip hatasi yokmus gibi uste cikmasi cok sinir bozucu.ustelik bir suru olumsuz davranislari var: sana hakaret etmesi. seni benimsememesi. sana laf soyletmesi. seni yok saymasi vs. vs. vs.
dedigim gibi eminim zor olucak senin icin bu sure. ama emin ol seni hakeden birisi elbet bir gun karsina cikacaktir. ozaman keske daha once ayrilsaymisim olcaksin:1hug:

ayyyyyyyyy allah kurtarmış valla,aman sakın bi daha geri dönme bu adam insanı psikopat eder...............................

Ne olursa olsun sevgiline karsı cinslere karsı ciddi tavırlar takınmasını söylemelisin
ben olsam senin kadar bile dayanmazdım sanırım.
kiii coç kıskancımmm..

canım benim aynı benim gibisin ya da bi çok kız aynı belkide kesinlikle haklısın aynı şeyleri yaşıyorum daha öncede başka sayfaya yazdım ama erkekler kendi egosunu tatmin etmeye çalışıyrlar emin ol onlar o kızların asıldıklarının bi nevi flört ettiklerinin farkında buda hoşlarına gidiyor ne olsa sana sahip onlar yokken sana ağırlık veriyor ama onların yanındayken saçma sapan muhabbetlerle onlarla konuşuyor ama ona egonu tatmin etmek için böyle yapıyorsun aslında herşeyin farkındası desen asla kabul etmez hatta çoook büyük kavga çıkar en iyisi aynısını ona yapmak ve onun konuyu açmasını beklemek çünkü ben çok kez bu konuda kavga ettim hiç bir işe yaramıyor ii kız diyor huyu öyle diyor sonra başka bi kız beni bile bile buna ondan hoşlandığın söylüyor bi gün al işte dediğime geldin ama yok nerden bilebilirdim diyor bu seferde yani bu erkeklerin topunun köküne tuz ruhu :) dökeceksin seni çoook çookk ii anlıyorum canım geçekten ...

bi de ayrılamıyorsun böle bi şey için yani yine sen suçlu olursun ayrıca seviyorsun neden ayrılasın ki diye düşünüyorsun değil mi sonra yine üzülüyorsun her şekilde üzüleceksin bende öyleyim aslında düşünmek gerek beni bu kadar üzen biri beni nasıl sevebilir die dışardan görüldüğü gibi değil işte ahh ahhh 1000 örnek konsa önlerine yine ikna olmazlar olamazlar ... kapasiteleri yeterli değil...

canım erkek arkadaşın kızlara bu tutumlarından rahatsız olduğunu belli etse kızlar zaten yapmaz.. sorun senin sevgilininde hoşuna gidiyor olmalı.. valla oturup adam gibi konusucaksın istemediğini üstüne basa basa söyliyceksin.. nolmuş filanderse vur tekmeği uğraşılmaz bunlarla zaten seni yeteri kadar sevse kız arkadaşlarından daha fazla değer gösterirdi.. neymiş canım dicekmiş şeker dicekmiş yok kızları gidiceği yere bırakıcakmış varya tam dayaklık iyi sabrediyosun canım.. ben şimdiye kadar o şekeri atomlarına ayırmıştım..

böyle birinden düzelme beklenemez düzelmezde sen en güzeli ayrıl devam edersen olan sana olur en çok sen yıpranırsın yada şöyle bişey yap sende konuş erkek arkadaşlarınla o sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran ve bunları yaparken onu hiç karışma bırak kendi halinde sonra belki durup bi düşünür ve yaptığı şeyler bana göre çok kötü yapmaması gerekir sonuçta sevgilisisin yapmaması gerekir diğer arkadaşlar neler yazdılar pek fazla okuyamadım bikaç kişininkini okudum ben benim düşüncemi yazmak istedim ama ayrıl en güzeli senin kıymetini bilen biri çıkacaktırkarşına

böyle bi insandan hala ne bekliyosun ki canım...
sevgilinin sana deger verdiğini düşünmüyorum.
karsılastırma yapması da çok çirkin bi davranış...:kızgın:
ciddi bi ilişkisi olan, karekteri düzgün bi erkek böyle davranışlar sergilemez düzeysiz sakalaşmalar yapmaz.
canım benim sen fazlasıyla sabırlı ve çok iyi niyetli birisin bence ilişkini gözden geçir kendini yıpratma ve seni üzmesine izin verme,seni küçük düşürmesine ve buna fırsat vermesine izin verme...:teselli:

Back