• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek Arkadaşımın kız arkdaşları ya da dostları her zaman niçin böyle yapıyor..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne güzel aslında herşeyi mantığınızla çözmüşsünüz aslında bizede daha söylencek söz yok.Senden ayrıldığı zaman bile seni özlemeyeceğini düşünüyorsan bu işin sonu gelmiş arkadaşım.Şu dünyada emin ol kimse senden değerli değil.Bırak bitsin bakalım.Tabiki canın acıyacak ama neler unutulmuyor ki bu hayatta.

pembe_bulut kullanıcısından alıntı
Erkek Arkadasımın kız arkdasları yada dostları her zaman niçin böyle yapıyor..

pembe bulut, sen pembe bulutlarda hiç dolaşmamışsın

okurken sana yaptıklarından ben daraldım

ben okurken daraldın sen nasıl tahammül ettin:1shok::1shok::1shok:

öyle severken ayrılırımı empati yaparak diyen birisi de değilim

tırnaklarımı kemirdim, dişlerimi sıktım, hülya avşarın dediği gibi evde yalnızken anıra anıra ağladım ama deliler gibi aşık olduğum oğlumun babası kocamı tek celse de boşadım ki adam bana kraliçe muamelesi yapardı ihanetini affedemedim.

bence size yapılanlar ihanetten beter sabrınıza hem hayran kaldım hem de çok kızıyorum:1no2:

Çok garip bir ilişki geldi bana, siz sevgilinize şununla görüşme ben istemiyorum hoşlanmıyorum dediğinizde sizi ciddiye almayıp kıskanma o iyi biri demesi çok garip,:bbo: ben birlikte olduğum kişiyi o durumlarda karşımda tirtir titretirim valla....

yani bunca şeyi yaşayıp hala sürdürebiliyor olman inanılmaz..
ne demek arkadaşlarına karışamam?
sen bir erkek arkadaşına sarıl bajayım ne yapacak senin ki?
o kızlarada ağızlarının payını verip rezil edemiyor musun?
"senin gibi kızı neden kıskanayım kim bilir kaç kişi mıncıkladın bugün " diyemiyor musun?
niye siniyorsun?
anlamadım ki o kızlar sana laf sokarken senin erkek müsvettesi sevgilin ne diyor?

kusura bakma ama böyle adamı boğarım ben,pislik!
kendini tatmin ediyor o kızların ilgisiyle, sende kukla!!

al karşına kendini bi halt sandığını düşündüğüm sevgilini "ya bu kız arkadaşlarından kurtulursun yada ben gidiyorum " de..
gerekirse git..
hatta bence bu söylediğimi yapmadan terket bu adamı ama yine de aşık olduğunu varsayıyorum..​

sevgili sardunya evet çok haklısın....yerinde olsam böle bi ilişki yaşamadan biri bana bunalrı anlatsa bende aynı şeyi düşünürdüm...nasıl katlandın die.....bu kadar aptalmısın die? evet benimkisi belki aptallık dercesinde aşktı....birde o benim ilk erkek arkadaşımdı...yani işin içinde tecrübesizlikte var....ben erkekleri hiç tanımıyordum ama o feleğin çemberinden geçmişti...bana nerde nası oynayacağını çok iyi biliyordu...ee bende kör aşık...(dönüp bakınca bende kendime çok kızıyorum

canımsın ya çok teşekkürler

cidden hep gurur duydum yaptığım ile çok acı çektim bütün vucudum ruhum yandı diplerin en dibine vurdum yemeden içmeden kesildim ama affedemedim..evet affedemedim çünkü affetmeyi denedim boşanmak istemeyince ilk etapda yeni doğmuş bebeğimizin hatıra bir kaç ay ayrı yaşayalım sağlıklı düşünemiyorum dedim çünkü yeni doğum yapmış kucağımda 3 günlük bebeğim vardı...yaşadığım travma anlatılacak gibi değildi....beni en güçsüz ona en çok ihtiyacımız olan anımda sırtımdan vurmuştu...artık hiç birşey eskisi gibi olmayacaktı...onu artık kocam diye koynuma alıp sarılamazdım o artık yabancıydı sadece bana ait özelim kutsalım değildi...bebeğimi kucağıma bile alamayacak kadar bitmiş durumdaydım...

gittim tedavi olmaya başladım, kendimi biraz toparladım ve 4 ay sonra boşanmak istediğimi artık evliliğimizin temelinden yıkıldığını söyledim.

işin komik yanı ne biliyormusun, ihanete uğramış boşanmak isteyen karılarına "yuvamızı yıkma" demeleri ;)) traji komik dedikleri bu olsa gerek ;)

sana birşey sormak istiyorum sen nasıl toparladın da kendini karşı durmaya başladın nişanlına?
bende seni çok takdir ettima.s.

çok doğru söylüyorsun pembe bulut canım.

çok geçmiş olsun sana da o karaktersiz adamdan kurtulmuşsun böyleleri insanı hayata küstürürler,canından bezdirirler karşı durmayınca ezik silik bir insan oluverir insan farkında bile olmadan

neyse ki defolup gitmiş kendi zavallı dünyasına çok çok geçmiş olsun

ay hiç çekemem böyle bir erkeği
anında ceketimi alır mekanı terk ederim.

yaa insan nası laf söyletebilir ki sevgilisine aklım almadı
benim sevgilim birileriyle bi araya geldiğimizde hep benim açıklarımı çaktırmadan kapatır hiç alemin ağzına laf vermez
bende aynı şekilde yaparım onun hakkında hiç kimse tek kötü bi kelime dahi edemez bunu benim çevremdekiler çok iyi bilir o yüzden de onun hakkında hiç bi kötü şey demezler dedirtmem

biz ilk çıkmaya başladığımız zamanlar benim bi arkadaşım vardı densizin tekiydi kendileri sevgilim hakkında ben telefonda konuşurken sevgilimle bi kelime etti ve o an bunu duydu sevgilim ve inanamadı sen nası başkasına benim hakkımda kötü bişey söyletebiliyosun senin ilişki anlayışın bumu dedi "aa biz sevgiliyiz ama milletin birbirimiz hakkında kötü laf etmesine izin veriyoruz" böyle mi olur bu iş dedi biz böyle mi birlikte olcaz dedi ama ben o zaman daha 18 yaşındaydım ciddi bi ilişki nası olur bilmiyodum zamanla onun olgunluğundan yararlanarak öğrendim
gerçekten de bi ilişki öyle olmaz hele kıyaslama hiç olmaması lazım
ki bana göre öyle kızlarla buluşup oturması bile çok saçma senin bi arkadaşın görse o an onu öyle ne diycek aa seninkini gördüm bi sürü kızla oturuyodu baktım baktım ama seni göremedim fln sonra bu seni çok yaralıcak tabi
ben hep ilişki bitmesin ihanet dışında ne olursa olsun bitmesin diye düşünürdüm ama canım bence sen bitir

benim erkek arkadasim veya kocam olan insana kimse ask mesajlari atamaz vreya kolunu omzuna koyamaz tamam normal kiz arkadaslari olabilir ama ona tatlim sekerim diyemez asla tahammül edemem bu yorumuma bekli kizabilirsiniz ama böyle bir erkege güvenipte iliskimi sürdüremem
ya acik acik konusurum isine geliyorsa bana uyar isine gelmiyorsa bir ömür süpheyle yasayamam ona güveniyorum diyorsunuz ama aldatilan bütün kadinlar eslerine güvendikleri icin evlendiler atesle barut yan yana durmaz

Canım bu normal değil okuyunca çıldırdım yok olmaz böle bişe evlendiğinizi evinizede bu kız arkadaşlarının gelip gittiğini düşün yani onun yaptığı saflık değil inan kızların ilgisi hoşuna gidiyor bu yüzden bişe demiyor bi yandan egosunu tatmin ediyordur. Bide sana laf söylettirmemesi lazım kızların söylediklerinede nsl dayandın çeker giderdim ben olsam, olaya bak dalgaya almışlar kızlarda seni resmen yaa. Lütfen buna bi dur de sende erkek arkadaşlarını çağır senin omuzuna el atsınlar bakalım ne yapıcak ciddi bi şekilde konuş bu böyle nereye kadar kendimi senin yerine koydum ve çok değersiz hissettim. Bu kadar açık yazdığım için lütfen kusura bakma çok sinirlendim ve senin için üzüldüm..

gercekten iyi cekmissin, iyi sabretmissin ve iyi susmussun arkadasim

tebrikler

Kızlar mesajlarınız için ne kadar teşşekür etsem az,a.s. çünkü artık öyle bir duruma gelmişdi, kıskanç damgasını yemişim, ne yazık ki, dediğim gibi içimi dökücek çok fazla kimse olmadığı için etrafımda ben bile inanmaya başlamışdım "acaba sorun bende mi" "acaba gerçekten abartıp kıskançlık mı yapıyorum" diye. Hatta annesi bile beni ilk gördüğünde yada resimlerime bakıp "bu kız çok kıskanç" gibi yorumlar yapmışdı, bizimkiside "bak annem bile anladı" der olmuşdu yada başka insanların desteğini alıp "sen kıskançsın, oyuzden bu sorunları yaşıyoruz" olmuşdu. Bu yüzden ciddi manada kendimi sorgular olmuşdum..

Okudukça sinirlendim. Gerçi böyle adamlara kızılmaz, acınır ancak. İlgi budalası nolacak... Söyleyince içi kurtlu, fesat olursun hemen. Yakın bir zamanda ben de rastladım bu türden bir tanesine. Neymiş arkadaşıyla konuşuyorlarmış da konu her nasıl olduysa aileleri farklı olduğu için evlenemeyeceklerine gelmiş. Anlattığına göre konuyu kız açıyor bu arada. Halen de görüşüyorlar. Benim yanımda da telefonunun sesini kısar sözde hiçkimse aramaz bunu. Hikaye tabi..Neyse konuyu dağıtmiim daha fazla. Doğru karar vermişsin ayrılmakla canım. Ben de uzun süre dayanamadım.

en iyisini yapmışsın aman kendini sorgulamaya veya kendinde hata bulmaya kalkma....
sana şimdiden değer vermeyen ve başka kızları senden üstün tutan bir insanla evlenince neler yaşayabileceğini hayal edebiliyor musun??

Yok okudumda yani ben böyle bir rahatlığa tahhamül edemem yaa sinir oldum kesinlikle:1no2:
Erkek arkadaşın sana kıskanç derken hatalarını kapatmaya ve inkar etmeyemi çalışıyor ben tam anlayamadım bunuCADIARZU
Hani kötülemekde istemiyorum canım ama sana şunu söylemek isterimki madem canını sıkıyor bu yaşattıkları ki ben hiç kaldıramazdım. Sen iyi sabırlıymışsın belki sevgin sana bunları sindirme duygusunu veriiyor ama farkındasın mantığın kabul etmiyor... Bencede etmesin sen bu çocuğa haddinden fazla değer vermişsin açıkcası ben eşimin öyle bayanlarla sırnaşmasını hiç kabul etmezdim...
Seni anlamıyorsa seni dinlemiyorsa yol ver gitsin...........kötükedihüso

yani bunca şeyi yaşayıp hala sürdürebiliyor olman inanılmaz..
ne demek arkadaşlarına karışamam?
sen bir erkek arkadaşına sarıl bajayım ne yapacak senin ki?
o kızlarada ağızlarının payını verip rezil edemiyor musun?
"senin gibi kızı neden kıskanayım kim bilir kaç kişi mıncıkladın bugün " diyemiyor musun?
niye siniyorsun?
anlamadım ki o kızlar sana laf sokarken senin erkek müsvettesi sevgilin ne diyor?

kusura bakma ama böyle adamı boğarım ben,pislik!
kendini tatmin ediyor o kızların ilgisiyle, sende kukla!!

al karşına kendini bi halt sandığını düşündüğüm sevgilini "ya bu kız arkadaşlarından kurtulursun yada ben gidiyorum " de..
gerekirse git..
hatta bence bu söylediğimi yapmadan terket bu adamı ama yine de aşık olduğunu varsayıyorum..​

Çok haklısınız, o kızlara ağızlarının payını vermeyi denedim, ama onlarda suç yok ki.

Mesela konumda bahsetmişdim ya, bir tane kız vardı " x, hasta olursan falan beni ara, hemen koşar gelirim sana" diye h

Bu herkesin içinde güya böyle bir espiri yapmışdı, bizimkiside gülüp geçmişdi. Ama bu kız bu tarz espirileri hep yapıyordu, atıyorum "x in düğünü var, sende benim kavalyem olsana" falan gibi espiriler (espiri değil sımarıklık resmen) demeler falan. Neyse, en son, bu kız, herkesin içinde (ortam çok kalabalıktı) bende ordayken, bu espiriyi yaptıgında (x hasta olursan beni ara...) ve bizimkinin buna gülmesine :kızgın: dehşet sinirlenmişdim ama öfkemi belli etmeden, kıza: " y, bende hasta olursam seni arayabilirmiyim" demişdim, tabi kız hiç bişi diyememişdi.
Aradan birkaç dakika sora benimkisi, sigara içmeye çıktıgım esnada üstelik yanımdada bir arkdasım varken bana ".. git hayatımdan cık diye" küfür etmişdi. Sonrada o kadar insanın içinde, yine kıskanç, yine sorunlu olan ben olmusdum, insanlar günlerce x in kız arkdası cok kıskanç amma büyüttü vs. v.s olmusdu...

Ayrılmaya karar verdim artık, benim için çoğunuz sabırlı demişsiniz, tecrübesizlikten hep böyle oldu, sonuçda daha önce böyle uzun yada ciddi bir ilişkim olmamısdı. Bir de ilk sene, anlayamıyorsunuz, yada aşkın ilk zamanları hani duygular çok çok yoğun olur ya sineye çekiyorsunuz unutuyorsunuz, onun bir canım demesi, sarılması hepsini unutturuyordu...

Bugün konuşmaya karar vermişdim, nitekim kendiside konuşmak istedi en sonunda bu konuyu çünkü ben artık sürekli laf sokmaya yada iğnelemeye başlamışdım.

Ama bugün ne oldu bir bilseniz .. Hani yazdıgım konuda size bahsettiğim bir tane kız vardı demişdim ya, erkeklerle +18 espirileri herkesin içinde yapmak cekinmeyen başa bir kız.
Bizimkisinin msn 'nine bakıyım dedim. Ne görüyüm, kızı msn nine eklemiş, kızla çok fazla muhabbetleri olmadıgı için msn nine eklemesi garip geldi, ancak neden ekledigini merakımdan ögrenmek istedim, bizimkisi; bana;
"ya ahmetin (yada mehmetin herneyse adı) bana ulaşması gerekiyordu, msn nimi sanırım yanlış almış, telefonuda yok bende" bu kızda bana haber verdi
"x bugün seni soruyordu, sana ulaşamıyormuş, seninde msn adresini yanlış almış falan"
bende kıza msn nimi verdim, x ' e ulaştırsın diye" demez mi ?

Çok öfkelendim :kızgın: Dedim ki:
"kıza msn vermen yerine x 'in msn nini isteseydin ondan, yada tamam ben ona tel.le yada baska bir şekilde ulaşırım deseydin"

Bu sefer "aman canım ne önemi var, hem ben nadir msn kullanırım, beni daraltyıorsun, kıskançlık yapıyorsun, sen bana güvenmiyorsun" dedim ki "ne alakası var" bu sferde "valla bende bilmiyorum" diye cevapladı sorumu. Tıpkı 1 sene önce, baska bir kızı arkdas edinmesi, kızla çok fazla vakit geçirmesi sora kızın ona aşık olması gibi. O zamanda sormusdum bu soruyu "neden bu kızla bu kadar ilgilendin, ondan mı hoslandın" v.s gibi ozaman da "neden ilgilendiğimi bilmiyorum ama yemin ederim ne hoşlandım ne begendim sadece arkdas olarak gördüm" demişdi. Ama sonucda ben yine çok rahatsız olmusdum, çünkü buz kızda bana gelip "sen yokken (ben ablamı ziyarete gitmişdim) seninki hep benimle ilgileniyordu biz hep onunla birşeyler yapıyorduk ama ben kendimi geri çektim v.s v.s demişdi. Tam bu esnada kız bunları bana anlatırken o sırada, bizimkisi gelmiş, dehşet öfkelenmişdi, zannetmiş ki, ben kızı konusmaya cagırdım, neredeyse suçu bana atıcaktı. Aylarca rahatsız olmusdum...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Neyse hadi bugun o kızı msn ne Tamam, eklemiş olablir, hadi bunda da birşey yok, ama yarın öbür gün bu kızlada arkadas oldugunda yine aynı durumları yaşıycaz sonucda..

En sonunda, bu konularda ki rahatsızlığımı, genelleme yaparak anlatmaya çalışdım. Anlamadı. İlkokul düzeyinde anlatmaya çalışdım, anlamadı, etki tepki olayı olarak örnekler verdim, anlamadı. Basımızdan geçen olaylarla ilgili örnekler sundum anlamadı. Empati kurdurtmaya çalışdım, ve yine anlamadı anlamadı... Bir ara sessizlik oldu düşündü biras, (dedim ki anlıycak en sonunda)
"bunların hepsi, senin kişiliğinden kaynaklanıyor, işte sen böyle bir insansın, kıskançsın, kötü niyetli bir insansın, sen varya bu gidişle çok pişman olucaksın" v.s v.s. Ayrıldım senağlama Çünkü elimden gelenlerin hepsini yaptım, her şekilde kendimi ifade etmeye çalışdım. Ancak yine suçlu ben oldum...

Erkek Arkadasımın kız arkdasları yada dostları her zaman niçin böyle yapıyor..

[
B]cnm senin yaşadıklarının aynısını birebir ve hatta zaman içinde fazlasıyla yaşayan biri olarak; affına sığınarak önce bu başlığını düzeltmek istiyorum......erkek arkadaşının kız arkadaşalrı yada dostlarında hiç bi problem yok....o yüzden niye böyle yapıyorlar diye hatayı onlarda araman yanlış olur....sorun kesinlikle erkek arkadaşında...etrafındaki insanlarda değil....tabi 3-5 tane sorunlu insan çıkıp yanlış davranabilir erkek arkadaşına ayrı mesele....ama şu bir gerçekkii insanlar karşısındakine onun karakterine ve kişiliğine göre yaklaşırlar ve davranışlarını ona göre kontrol ederler... eğer karşılarındaki insanda kişilik va karakter oturmamışsa da herkes her isrediği yaklaşımı sergiler o insana...

yazdıklarım ve yaklaşımım belki çok ağır oldu ve olacak...o yüzden senden özürdiliyorum...ama senin sorunun aynısını 3 yıllık emek çektiğim 1 yılda nişanlı kaldığım adamda yaşadığım için....ve sırf bu sorun yüzünden düğüne 2 ay kala beni yarı yolda bıraktığı için bu kadar doluyum belkide....sana verebileceğim tek tavsiye kesinlikle ve kesinlikle ilişkini bitir......diyeceksinki söylemek çok kolay...aslaaa....nişanlımdan ayrılalı aylar geçti hala içim acıyor..evet çok zor...ama inan dönüp arkaya baktığımda keşke diorum keşke onunla nişanlanmasaymışım....bu insan düzelir karakteri kişiliği oturur diye bekelemeseymişim....evet KALBE SÖZ GEÇİRMEK ZOR....3 yıl doyunca mantığım hayır diyordu duygularım evet...belkide ona aşık olup çok bağlandığımdan hep kendimi kandırdım yaptıklarını görmezden gelerek....yada düzelir diyerek....DEĞİŞMEZZZZ....DEĞİŞMEDİİİİ....bütün çabalarıma rağmen değişmedi....

bizim ilşkimizn tek problemide buydu....ben onun okulunu,askerliğini,yurtdışında kariyer yapmasını kaç yıl bekledim ve hep o benim için herkesten ön plandaydı hayatımda.....bırak arkadaşlarımı ailemin bile karşısında durdum....belkide olması gereken buydu...çünkü bi insanla evlenince sen zaten bi aile oluosun...yada nişanlanınca öncelikli olan nişanlın olmalı...

bak cnm sen daha nişanlanmamışsın bile...yol yakınken bitir...inan bana sonra bu acının 1000 katını çekersin...aileler işin içine girse altından hiç kalkamazsın Allah korusun...ben çekiyorum...katmer katmer acılar çekiorum....uğruna ailemin karşısına durduğum erkek ARKADAŞLARI VE ÇEVRESİNE BENİ SATTI...zaten bu hep yaptığı şeydi...tıpkı senin anlattıkların gibi....aynılarını yaşadım....ve DİLİMDE TÜY BİTMİŞTİ ONA BİRŞEYLER ANLATMAKTAN...her yolu denedim...empati....herşey...sessiz kaldım olmadı....insnaca konuştum olmadı...OLMADII...OLMADI....BALIK BAŞTAN KOKAR...ve ben değişcek diye hep bekledim aptalcaaaa.....kişi 7 sinde neyse 70 indede o dur be güzelim....sürekli küçük bir çocuğu terbiye eder gibi nereye kadar böle devam ettirebilrisinki....ettirsem ben ederdim...ama düğüne 2 ay kala aynı yazdığın sebeplerden biz ayrıldık...çünkü artık burama çıkarmıştı yani...ONUN İÇİN HERKES NİŞANLISINDAN HEP ÖNDE GELDİ...VE NİŞANLISINI KAYBETMEK UĞRUNA ELİN 40 KAT YABANCI KADINLARINI KIZLARINI BANA SAVUNDU KAVGA ÇIKARDI....ben tepki verincede haset fesat kıskanç ben oldum....erkeğini elinde tutamayan ben oldum....

nişanımda bile mazeret bulup beni kuaförden almaya gelemeyen erkek, elin kızlarını yada arkadaşalrının işi için kmlerce yol katedip oraya buraya sadece 1 telefonlarıyla koşan sorada ben tepki verince ben çok yardımsever biriyim sen kıskançsın die suçu bana atmalar falannn...sanki ben yardımseverlik ne bilmiorum...neler çektim ya....aynen yazdığın gibi beni 1 kere bile bi yere bırkamazken elin adamlarını kızlarını 40 kere gezdirmeler istediği yere götürmeler....toplum içinde onun bunun yanında beni aşşağılamalar...laf sokmalar...TIRNAĞIM BİLE ETMİCEK KADINLARI BANA ÖRNEK VERİP FİZİKSEL ÖZELLİKLERİME KADAR KIYASLAYIP RUHUMA SALDIRMALAR....aptal saptal...

belki çok karamsar bir tablo çizdim...çünkü yaşadıkalrımın etkisini hala üzerimden atamadım...adam bana nerdeyse kişiliğimi kaybettiriyordu....aptalca davranışlarıyla...artık kendimi sorgular olmuştum....benim neyim eksik herkes nasıl bu kadar benden önemli ve bana örnek verilio diye...Allaha şükür çok güzelde bi kızım mesleğimde güzel ailemde aklı başında...ama KARŞIMDAKİ ADAMIN KİŞİLİĞİ VE KARAKTERİ GELİŞMEMİŞTİ...TEK TARAFLIDA ANCAK BEN YIPRANDIĞIMLA KALDIM BU İLŞKİNİN DEVAM EDEBİLMESİ İÇİN...ONA HİÇBİŞE OLMADI

seninkide böle olcak diye bi kural yok elbette...ama görünen köy klavuz istemez arkadaşım...kendine daha fala zulum etme...soradan çok ama çoookkk üzülürsün....yol yakınken dön....bu adam değişmezz...sen kendi kişiliğini kaybedersin o değişmez....

ben çok üzüldüm ve yıprandım bu konuda....çünkü hiçbişe benzemio bu manevi şiddet...ne paraya ne pula....ADAM DEDİĞİN ADAM GİBİ SEVDİĞİNİ SAHİPLENİR YANINDA DURUR...ÖTESİ YOK...

yani sorun erkek arkadaşının çevresi değil...ERKEK ARKADAŞININ KARAKTERİNDE....

herşey gönlünce olsun...sevgiler...​
[/B]a.s.

ve en önemlisi adamın seni kaybetme korkusu yok.....böyle konuşmakla artık bieyre varamazsın....çünkü onu sevdiğinden emin ve seni cepte görüyor...ona dersini ver....ona seni kaybetme korkusu yaşat....sen de arkadaşlarına daha fazla önem ver....ailen çevrene....onu ipleme....ben bunu yapmadığım için çok pişmanım....adam beni elde edene kadar 6 ay peşimden koştu...baktı ben seviyorum bağlandım....tamam dedi arkasına yaslandı...asla kendini düzeltmedi....ben kendi kişiliğimi kaybetcek konuma geldim nerdeyse...KENDİNİ ÖNEMSE SADECE.....ONU SALLAMIOMUŞ GİBİ DAVRAN...TIPKI SANA DAVRANDIĞI GİBİ...ADAM OLUOSA OLSUN..OLMUOSA YOL VER GİTSİN....

Sevgili pembe bulut yazdıklarınız için çok tesekkür ederim, ve çok şaşırdım çünkü benim yaşadıklarımın aynısını yaşamışsınız aynı duyguları paylaşmışız sizinle.

Son düzenleyen: Moderatör:
hakkında hayırlısı olsun canım... sen kararı vermişsin ama sevginden yine suçlu konuma sen düşmüşsün... bundan sonra yapacağın en yanlış adım bence ona bir şans vermek... ben böyle bir ilişki yaşamadım ama yaşayan arkadaşlarımızdan ders almak hatta güç almak lazım...

yıpratmadan kendini acını yaşa ; elbette 3 yılı ; anıları; sevgini silmek kolay olmayacak...
ama unutma seni mutlu ettiği anlar ; üzdüğü ; kırdığı ; hakaret ettiği anlardan çok daha az... ve bu durum gerçekten yaralamış seni..

sen en doğrusunu yaptın... arkana bakmadan yoluna devam et... inan hakettiğin saygı ve sevgiyi gösterecek insanı bulduğunda anlayacaksın ne çok doğru bir karar verdiğini...

cok tatli, çok mantikli bir kizsin masallah...
herseyi o kadar içten anlatmissin ki erkek arkadasini bogasim geldi :mymeka:
uzun anlatmama gerek yok galiba, hersey ortada
senin erkek arkadasin bi karakter problemi var açikçasi
bir erkek sevdigi hakkinda laf soylettirir mi ?
baska kizlardan egosunu tatmin ettiriyor
herkesin dikkatini çekmek zevk veriyor

sen bu kadar akilli, bu kadar ince fikirli, mantikli bir kizsin, neden çekiyorsun bu adami ?

son cumlen çok aci...ayrilirsaniz, kendisi için problem bile olmaz..:1shok:
bunu bile bile, bu kadar aciyi kendine yasatma bence.

biraz kafani toplasan ? biraz yanliz kalsan ?
birde boyle bir insan için aileni karsina alma be gulum...deger mi ?:1hug:

Back