Ayrılmaya karar verdim artık, benim için çoğunuz sabırlı demişsiniz, tecrübesizlikten hep böyle oldu, sonuçda daha önce böyle uzun yada ciddi bir ilişkim olmamısdı. Bir de ilk sene, anlayamıyorsunuz, yada aşkın ilk zamanları hani duygular çok çok yoğun olur ya sineye çekiyorsunuz unutuyorsunuz, onun bir canım demesi, sarılması hepsini unutturuyordu...
Bugün konuşmaya karar vermişdim, nitekim kendiside konuşmak istedi en sonunda bu konuyu çünkü ben artık sürekli laf sokmaya yada iğnelemeye başlamışdım.
Ama bugün ne oldu bir bilseniz .. Hani yazdıgım konuda size bahsettiğim bir tane kız vardı demişdim ya, erkeklerle +18 espirileri herkesin içinde yapmak cekinmeyen başa bir kız.
Bizimkisinin msn 'nine bakıyım dedim. Ne görüyüm, kızı msn nine eklemiş, kızla çok fazla muhabbetleri olmadıgı için msn nine eklemesi garip geldi, ancak neden ekledigini merakımdan ögrenmek istedim, bizimkisi; bana;
"
ya ahmetin (yada mehmetin herneyse adı) bana ulaşması gerekiyordu, msn nimi sanırım yanlış almış, telefonuda yok bende" bu kızda bana haber verdi
"x bugün seni soruyordu, sana ulaşamıyormuş, seninde msn adresini yanlış almış falan" bende kıza msn nimi verdim, x ' e ulaştırsın diye"
demez mi ? Çok öfkelendim
Dedim ki:
"kıza msn vermen yerine x 'in msn nini isteseydin ondan, yada tamam ben ona tel.le yada baska bir şekilde ulaşırım deseydin" Bu sefer "aman canım ne önemi var, hem ben nadir msn kullanırım, beni daraltyıorsun, kıskançlık yapıyorsun, sen bana güvenmiyorsun" dedim ki "ne alakası var" bu sferde "valla bende bilmiyorum" diye cevapladı sorumu. Tıpkı 1 sene önce, baska bir kızı arkdas edinmesi, kızla çok fazla vakit geçirmesi sora kızın ona aşık olması gibi. O zamanda sormusdum bu soruyu "neden bu kızla bu kadar ilgilendin, ondan mı hoslandın" v.s gibi ozaman da "neden ilgilendiğimi bilmiyorum ama yemin ederim ne hoşlandım ne begendim sadece arkdas olarak gördüm" demişdi. Ama sonucda ben yine çok rahatsız olmusdum, çünkü buz kızda bana gelip "sen yokken (ben ablamı ziyarete gitmişdim) seninki hep benimle ilgileniyordu biz hep onunla birşeyler yapıyorduk ama ben kendimi geri çektim v.s v.s demişdi. Tam bu esnada kız bunları bana anlatırken o sırada, bizimkisi gelmiş, dehşet öfkelenmişdi, zannetmiş ki, ben kızı konusmaya cagırdım, neredeyse suçu bana atıcaktı. Aylarca rahatsız olmusdum...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Neyse hadi bugun o kızı msn ne
Tamam, eklemiş olablir, hadi bunda da birşey yok, ama yarın öbür gün bu kızlada arkadas oldugunda yine aynı durumları yaşıycaz sonucda.. En sonunda, bu konularda ki rahatsızlığımı, genelleme yaparak anlatmaya çalışdım. Anlamadı. İlkokul düzeyinde anlatmaya çalışdım, anlamadı, etki tepki olayı olarak örnekler verdim, anlamadı. Basımızdan geçen olaylarla ilgili örnekler sundum anlamadı. Empati kurdurtmaya çalışdım, ve yine anlamadı anlamadı... Bir ara sessizlik oldu düşündü biras, (dedim ki anlıycak en sonunda)
"bunların hepsi, senin kişiliğinden kaynaklanıyor, işte sen böyle bir insansın, kıskançsın, kötü niyetli bir insansın, sen varya bu gidişle çok pişman olucaksın" v.s v.s. Ayrıldım senağlama Çünkü elimden gelenlerin hepsini yaptım, her şekilde kendimi ifade etmeye çalışdım. Ancak yine suçlu ben oldum...