• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek Arkadaşımın kız arkdaşları ya da dostları her zaman niçin böyle yapıyor..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Kızlar, herkese merhaba,
Uzun süredir bu siteyi takip ediyordum ancak yeni üye oldum. Bu benim ilk mesajım.Ne yazık ki çevremde ne tavsiye ne de derdimi anlatabilceğim, fikir alabilceğim çok fazla kimse yok.

3 seneyi aşkın bir beraberliğim var. Sorunları anlat anlat bitmez (ailelerinin istememesi, maddi sıkıntılar, kıskançlıklar v.s) o kadar çok ki, ve beni en çok rahatsız edeni anlatmak istiyorum.

Benim erkek arkadasım fazla sosyal bir insan sanırım, ancak erkeklerden çok kızları kendine arkadaş ediniyor. Durun, hemen bana "kıskanç" damgasını vurmayın. Okumaya devam edin. Çoğunuz diyecek ki, "aman canım bunda ne var? hem güvenmediğim biri ile görüşmem". Böyle değil işte çünkü; zaman zaman çok zor durumlara düşdüm bu yüzden, ve hala da düşüyorum.

Örnekler veriyim sizlere gerçi bu yazdıgım örnekler bitmez; bir kız arkadasına sohbet esnasında, hep beraber otururken, "canım" yada "şeker" yada buna benzer bir hitapda bulunuyor, neyse ortamda bir sessizlik oluyor, konu değişiyor, aradan 1 gün sonra bu kız buna "aman canım, sen bana şeker diye hitap ettin de, ben sanki senimi yiycem niye surat asıyor ki" gibi ithamlarda bulunuyor... Veya, yine başka bir kız arkadası, elini bunun omuzuna atıyor "senin ki görüyordur simdi, kıskanmasın bak" gibi, samimi hareketler... Ya da, tavırlarından rahatsız oldugum, genelde +18 üstü şakaları erkeklere yapmaktan cekinmeyen bir kızı, arkadas ediniyor. Ya da, başka bir kız arkadasını gideceği yere kadar götürüyor (beni ise 40 yılın bası). Ya da arkadas oldugu baska bir kız, "x bana asılıyor" ithamlarda bulunuyor benim kulagıma geliyor. Yada başka bir kız arkadası "hasta olursan beni ara koşa koşa gelirim yanına" gibi benim yanımda ithamlarda bulunuyor.. Bunlar sadece birkaç örnek düşünün bunun benzerlerini çok farklı kişilerle çok farklı zamanlarda yasadım.
Sonuçda ne anlatmaya calıştıgımı anlamışsınız. Ne yazık ki, çok iyi niyetli bir insan ve insanları hemen dost edinebilen bir insan, hatta bazı kızlarda bu iyi niyetten dolayı zaman zaman bizimkisini arayıp hoşlandım diyip yada ask mesajları cekebiliyor (aralarında birşey yok tabi tek traflı cok eminim) rahatsız bile edebiliyolar ve bizimkisi hiçbir şey diyemiyor "ne olmuş kız benden hoşlanmış, hoşlanamaz mı?" v.s diyor, sen o kişiye o kadar yüz verirsen ona samimi yaklaşırsan tabi ki senden umut alır. Ve ben en basta erkek arkdasımın bu tavırlarından, ve onun dost edindiği kişilerin olumsuz ve zaman zaman utanmadan onun yüzüne benim hakkımda yaptıgı eleştirilerden bıktım, artık o kadar cok rahatszlık duyuyorum ki, o insanlar benim hakkımda kötü yorumlarda bulunsa dahi hiçbir şey diyemiyor.
Sonuçda herşey çözülebilir, ama bu konu çözülemez gibi. Benim hakkım yok ki, "onu arkadas edinme bunu arkadas edinme" demeye. Ya da"x 'in su davranısı hakkımda konustugu yada sana söledikleri hoş degildi lütfen cok fazla yakın olma onunla" desem, bu sefer "o benim arkdasım abartma" oluyor.

Zaten, zaman geçtikçe, edindiği dostlarıyla biraz araları kopuyor, ama bu sefer başkalarını arkadas edindikçe yine aynı problemler tekrarlıyor. Defalarca anlatmaya çalıştım insanlarla bu kadar samimi olmamasını ama "yok o çok iyi bir kız, yok sana öyle demiş de ne olmuş, yok sen çok kıskançsın v.s" oluyor. Yani edindiği dostları bana kötü eleştirelerde bulunsa bile gelip bana söylüyor bir de ""aa haklı ama" oluyor.

Bana diyeceğiniz belki de, "aman canım onlar çok mu önemli, sonuçda erkek arkadasın seni seçmiş, seninle beraber neden bu kadar büyütüyorsun" olabilir. Haklısınız derim ancak, bu olanlar sürekli oluyor, yani 1 değil 10 değil, ve zaman içersinde bunları yapan arkadaslarıyla bağları kopsada bu sefer edindiği baska kız arkdasları aynı tutumlarda bulunuyor. Gerçekten çok yıprandım senağlama Bununla ilgili nasıl bir çözüm bulablirim sizinde böyle bir erkek arkadasınız yada eşiniz dostunuz var mı ? önerilerinize çok ihtiyacım var benneyaptımki

Hadi bunu bir şekilde çözdüm, yada çok çok vurdumduymaz oldum (ki yukarıda bahsettigim durumlar sürekli oldugundan ve olmaya devam ediceginden vurdumduymaz olmak mümkün degil) Bu durumlara istisnaen, artık zaman içinde, özellikle son birkaç ay içinde, çevresinde olan kızlarla kıyaslamalar yapmaya başladı, "bak a kişisi", yok "b kişisi böyle yaptı" yok "c kişisi söyle böyle diyor ne kadar güzel" "bazen seni kıyaslıyorum işte insanlarla" diyip bir de kabul ediyor. Zaten ilişkinizde karşı taraf artık kıyaslamalara basladımı onun gözünde bu ilişki bitmiş sayılır sizden memnun degildir. (mantıgım her zaman cok güzel düşünür ama ne yazıkki duygularıma yenik düşüyorum)

Çok uzun oldu, büyük bir ihtimal, okuduğunuz zaman sıkılcak yada fenalık geçirceksiniz:1rolleyes:, ama devam etsem diğer sorunlarımı anlatmaya sayfalar tutar. Ve eminim ki, bu ilişkiyi bitirsem 1gr pişmanlık yada özlem hissetmeyecek yada şunu şöyle yapsaydım daha iyi olurdu demiycek! (3 seneye değil, sadece buna üzülürüm işte) bir çok olumsuzluklara ragmen ne yazıkki onu çok seviyorum... senağlama

Mantıklı bir kız olduğun belli. Ama biz kadınların mantığımızın söylediğine karşı çıkan bir de kalbi var. ve onsuz da hiçbirşey yapamayız dibini boylamadıkça.
İlişkinde çatlaklar çıkmaya başlamış sanırım. Bu kadar uzun süren bir ilişkide bu zamanlarda normal bunlar aslında. Erkek arkadaşın sanırım çevrenin ilgisinden hoşlanıyor. Kendisinin kızlara olan tabirleri de ilgi toplamak istemesinden kaynaklanıyor bence. Ona empati yapması gerektiğini hatırlat. Sen başka erkeklere bu şekilde davranırsan onun kendisini nasıl hissedeceğini falan. Aslında mantıklı birkız olduğuna göre bunu çoktan yapmışsındır diye düşünüyorum:) Cevabı ne oldu onu merak ediyorum aslında. Sen yapamazsınki benim huyum böyle seninki öyle değil falan mı dedi? E sen de uygula bakalım bi iki arkadaşına böyle yakın davran bi iki canım cicim de ne olacak?

Beni yazdıklarında aslında en çok düşündüren şey; ayrılırsan seni özlemeyeceğini ve pişmanlık duymayacağını söylemen. Bundan bu kadar eminsen ve söylediğin başka problemler de varsa (ki ailelerin istememesi de önemli bir etken tabi) biraz ilişkine mesafe koyup kendi durumuna, hissettiklerine bakmanı öneririm.

Canım benim, bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye bir laf var. Moralini bozmak istemem ama bayram arefesinde senin için yürekten dua ediyorum. Hakkında hayırlısını dilemekle birlikte erkek arkadaşın hakkında hiç iyi hissetmedim. Delikanlı bir erkek, sevdiği hanımın yanında böyle şeyler söylettirmez. Hanım diyorum, çünkü hanım hanımcık olduğunu bir bayan hissettim.

İnşallah moralini bozmamışımdır ama hissettiğime güvenirim.
Söylemeden edemedim.
Hayırlı geceler.

Biraz kendime benzettim seni:)
Galiba bu yüzden bu kadar açık yazabildim:(

Mantıklı bir kız olduğun belli. Ama biz kadınların mantığımızın söylediğine karşı çıkan bir de kalbi var. ve onsuz da hiçbirşey yapamayız dibini boylamadıkça.
İlişkinde çatlaklar çıkmaya başlamış sanırım. Bu kadar uzun süren bir ilişkide bu zamanlarda normal bunlar aslında. Erkek arkadaşın sanırım çevrenin ilgisinden hoşlanıyor. Kendisinin kızlara olan tabirleri de ilgi toplamak istemesinden kaynaklanıyor bence. Ona empati yapması gerektiğini hatırlat. Sen başka erkeklere bu şekilde davranırsan onun kendisini nasıl hissedeceğini falan. Aslında mantıklı birkız olduğuna göre bunu çoktan yapmışsındır diye düşünüyorum:) Cevabı ne oldu onu merak ediyorum aslında. Sen yapamazsınki benim huyum böyle seninki öyle değil falan mı dedi? E sen de uygula bakalım bi iki arkadaşına böyle yakın davran bi iki canım cicim de ne olacak?

Beni yazdıklarında aslında en çok düşündüren şey; ayrılırsan seni özlemeyeceğini ve pişmanlık duymayacağını söylemen. Bundan bu kadar eminsen ve söylediğin başka problemler de varsa (ki ailelerin istememesi de önemli bir etken tabi) biraz ilişkine mesafe koyup kendi durumuna, hissettiklerine bakmanı öneririm.

Empati olayını denemez miyim hiç? a.s "Aynıları bana olsa kızmaz mıydın yada üzülmez miydin" v.s gibi konuşmaya çalışdım ama yine "abartıyorsun kıskanıyorsun" oldu. Fakat bir gün, çok ufak, zararsız bir benzerinide, o da yaşadı,aynı duyguları tattı, empati zorlada olsa kurmak zorunda kaldı. Böylelikle kısa bir süreliğine beni anladı, ancak yine uzun sürmedi.. Onunla saatlerce konusabilirim, tartısmayı sever, ancak, lafı döndürür dolaştırır bir şekilde kendini haklı çıkardır...

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz kendime benzettim seni:)
Galiba bu yüzden bu kadar açık yazabildim:(

Mesajınız için teşekkür ederim. Hayır, moralim hiç bozulmadı, sadece "yapılabilcekler" i tükettiğim için üzgünüm..

cnm merhebe.çok yorucu bir ilişki yaşamışsın.seni anlıyorum.biraz şımarıklıkta var galiba erkek arkadaşında.ben olgun bir tavır göremedim.üç sene nasıl dayandın sen bu laubaliliklere.herkes yerini bilicek.kim olsa üzülür.bir değil iki değil.hep yaşanıyor diyorsun.ama biraz rahatsız olduğunu hissettirmen gerekirdi.sadece konuşarak değil hareketlerinlede.bide ayrılık olursa asla beni özlemez yazmışsın.cnm bu nasıl bir sevgili.yada sen bunu bili bile nasıl bu çocukla hala berabersin.bir erkek yanında kız arkadaşı varken hatta yokken bile hareketlerine dikkat edicek tabiki kız arkadaşlar olucak.ama bir sınır vardır.bunu çizerse kızlarda ona göre davranır.ama seninki maşallah tam bir özgür ruh.bunları geçtim.sana olan sevgisinden şüphen varsa hiç durma ayrıl cnm boşa zaman kaybı

cnm merhebe.çok yorucu bir ilişki yaşamışsın.seni anlıyorum.biraz şımarıklıkta var galiba erkek arkadaşında.ben olgun bir tavır göremedim.üç sene nasıl dayandın sen bu laubaliliklere.herkes yerini bilicek.kim olsa üzülür.bir değil iki değil.hep yaşanıyor diyorsun.ama biraz rahatsız olduğunu hissettirmen gerekirdi.sadece konuşarak değil hareketlerinlede.bide ayrılık olursa asla beni özlemez yazmışsın.cnm bu nasıl bir sevgili.yada sen bunu bili bile nasıl bu çocukla hala berabersin.bir erkek yanında kız arkadaşı varken hatta yokken bile hareketlerine dikkat edicek tabiki kız arkadaşlar olucak.ama bir sınır vardır.bunu çizerse kızlarda ona göre davranır.ama seninki maşallah tam bir özgür ruh.bunları geçtim.sana olan sevgisinden şüphen varsa hiç durma ayrıl cnm boşa zaman kaybı

Aynen katılıyorum , buna sevgili denmez..Haddini bilmeyen birisi olarak gördüm onu, seviyesini bilmeyen..Seni özlemeyeceğini bile bile devam etme ...
Eminim sana layık birisini verecektir Allahyerimseniben Ama sana yaptıkları çok çok ağır..
Allah kimseye vermesin:Saruboceq: sende kendini kurtar bir an önce , ayrıl !a.s.

hiç bir şey diyemiyorum

çok sabırlıymışsın küçük şımarık bir çocuk gibi ters ters cevap vermesi de cabası

eğer kendini bazı çevrelere kabullendirmek için olur olmaz her şeye eyvallah diyorsa ve seni savunmuyorsa çok iyi düşün derim.

ömür boyu ona annesi gibi ne yapmasını tavsiye etmek çok zor çok ağır bir şey

sadece çok iyi düşün diyorum ve ilişkini gözden geçir.

yaptıklarının ne savunulacak ne de elle tutulur hiç bir yanı yok

özür dilemeyi bilseydi ya da en azından senin söylediklerini ciddiye alsaydı ve seni özleyeceğini bilseydin biraz daha çaba sarfedebilirdin.

genel olarak eğer bir erkek için 'o beni seviyor' diyemiyosan o ilişki hiç sağlam temellere dayanmamıştır buna inanıyorum

belki bir süre ayrı kalmayı deneyebilirsin o zaman senin de fikirlerin netleşir

erkek arkadaşınız bir ilişkinin aırlığını ve sorumluluğu taşıyabilecek olgunluğa henüz erişmemiş bence.

tabi insanların karşı cinsten arkadaşları olur ama bir birliktelik söz konusu olduğunda, karşındaki kişiye olan saygından dolayı araya mesafe koyulmalıdır.
sizin erkek arkadaşınız bu sınırı koyamadığı gibi sınırları çokça da aşmaya başlamış.

eğer sizde bıraktığı intiba ayrıldığı zaman üzülmeceği ise zaten karşınızdaki kişi bu ilişkiyi sahiplenmemiştir.
dolayısıyla sahiplenilmemiş bir ilişkiyi tek başınıza taşıyamayacağınız gibi, tek taraflı sadakatle de yürütemezsiniz.

siz gayet mantıklı görünüyorsunuz. aynı mantık çerçevesinde, bir ilişkinin bu şekilde devam ederse çok daha fazla yıpratıcı olduğunu görebilirsiniz.

umarım mantıklı düşüncelerinizle kendiniz için hayırlı olan kararı verebilirsiniz..

son derece haklı buldum seni

ve tebrik mi edeyim kızayım mı şaşırdım kaldım çok sabırlısın

canımsın ya nasıl da utana sıkıla açmış konuyu:çok üzgünüm:

linç edileceğini sanmış evet linç edeceğiz o erkek arkadaşın olacak adamı linç edeceğizkötükedihüso

Son düzenleme:
Empati olayını denemez miyim hiç? a.s "Aynıları bana olsa kızmaz mıydın yada üzülmez miydin" v.s gibi konuşmaya çalışdım ama yine "abartıyorsun kıskanıyorsun" oldu. Fakat bir gün, çok ufak, zararsız bir benzerinide, o da yaşadı,aynı duyguları tattı, empati zorlada olsa kurmak zorunda kaldı. Böylelikle kısa bir süreliğine beni anladı, ancak yine uzun sürmedi.. Onunla saatlerce konusabilirim, tartısmayı sever, ancak, lafı döndürür dolaştırır bir şekilde kendini haklı çıkardır...

tatlım :1shok: bu adamla konuşulmaz kiyasakkelime
bu kadar saygısız bencil egoist birisi ne dersen de daima kendini haklı bulurkötükedihüso

Aynen katılıyorum , buna sevgili denmez..Haddini bilmeyen birisi olarak gördüm onu, seviyesini bilmeyen..Seni özlemeyeceğini bile bile devam etme ...
Eminim sana layık birisini verecektir Allahyerimseniben Ama sana yaptıkları çok çok ağır..
Allah kimseye vermesin:Saruboceq: sende kendini kurtar bir an önce , ayrıl !a.s.

işte benim cadıcım gene aynıkaydirigubbakcemile5 her kelimesine harfine bile katılıyoruma.s.

canım erkek arkadaşının tavırları baştan sona hatalı.bi kere normaldee ne olursa olsun sana hiçbir şekilde laf söyletmemesi lazım.yeri geldiğindee seni körü körüne savunması gerekirken önemsiz insanların gözü önünde seni küçük düşürüyo.ve seni başkalarınla kıyaslamaya başlamış belliki memnun değil.başka bişeler daha arar olmuş.
canım sana bırak diyemem çünkü çok zor bi durum.sana burda yorum yazıyorum ama inan senden pek bi faarkım yok olayın içinde olunca o kadar da kolay olmuyo iştee:(((.(tabii erkek arkadaşımın hakkını yemiyimm nolursa olsun ASLA birinin bana haktmediğim lafları sölemesine izin vermez).insanlar dışardan baktığında olayları açık net görüyo aslında bizlerde görüyoruz ama elimizi kolmuzu bağlayan gaip bi duygu oluyo insanda sen onu bıraktıgında onun üzülmiyceğini hatta sevinceiğini bilsen bile bunu yapamıosun.nedeni de hala onu çok seviyo olmann.....
bi söz var çok hoşuma gitmişti aslında neden ayrılamadığımızı açıklıyo...
O KADAR DA ÖNEMLİ DEĞİLDİR BIRAKIP GİTMELER,ARKALARINDA DOLDURULMASI MÜMKÜN OLMAYAN BOŞLUKLAR BIRAKILMASAYDI EĞER....Can Dündar'ın bi sözü.
hayırlısı olsun canım hakkında.ben artık hayırlısı için dua ediyorum Allaha.

aslındaa böyle davranan bi insanın bıraktıgı boşluk ancak ve ancak yıllarını bi hiç için harcadığın duygusu olur.yoksaa bu kişilikte bi insanın hemen unutulması lazım.üzgünüm ama seni hiçbi zman anlayamıycak çünkü ona göre yaptıkları doğru ve bu 3 yıldır değişmiosa bundan sonrada değişmez.senii hakeden, sana değer vercek birini bulursun canım hiç şüphen olmasın.çünkü konuşmlarından az çok nasıl biri oldugun anlaşılıo ve bırak o üzülmeycekse sende üzülme çünkü değmez seni değerli görmeyen bi insan için bu kdar kendini paralamaya.yine de senin kararın tabi...

canım benim. bazı erkekler böyle değil midir. uzun süre ilişkileri kaldıramazlar seni de bırakmazlar ama etraflarında ki kızlara ilgi duymaya başlarlar. sen bir şey dediğinde de kıskançlık yapma onlar arkadaşım diye üste çıkmaya çalışırlar.
arkadaşların dediği gibi çok sabırlı bir kızsın ve bence bu ilişkiyi 3 yıl yürütende sensin. bu kadar yıpratma kendini yazık olur geçen zamanına harcadığın emeklerine. en son cümlende ayrılırsak 1 gr pşmanlık duymayacak demişsin. bundan eminsen daha fazla yıpratma kendini. en azından biraz zaman isteyin birbirinizden... :teselli:

mavi boncuk dağıtmayı seviyor senin ki, belli herkes ona hayran olsun, herkes onu sevsin, herkesi etkilesin istiyor, ancak şunu düşün ki, şimdi evli değilsiniz böyle, evlenince o sorumluluk duygusu, evliliğin bazı sıkıntıları ve dönem dönem yaşayacağınız monotonluklarda bu kızlardan birine yenik düşmeyeceği konusunda asla ona güvenemezsin, sonuçta yanında her zaman hazır ve nazır biri olacak, o da bilmiş artık senin ondan vazgeçmenin kolay olmayacağını, seni kaybetme korkusu yokki, kendine çeki düzen versin,ben eşimle çıkarken buna benzer sırnaşık bir iş arkadaşı sorununu onu terk etmekle çözdüm, o kadar gözü korkmuştu ki beni kaybedebileceğinde yolda görse konuşamayacak duruma getirmiştim onu, 3 senene acıyosun, ah be canım 3 sene yine iyi, ona dersini vermezsen yada bırakıp gitmezsen nice 3 senelerine daha çok ağlarsın, duygu bi yere kadar, kendi geminin kaptanını mantığın yap

mavi boncuk dağıtmayı seviyor senin ki, belli herkes ona hayran olsun, herkes onu sevsin, herkesi etkilesin istiyor, ancak şunu düşün ki, şimdi evli değilsiniz böyle, evlenince o sorumluluk duygusu, evliliğin bazı sıkıntıları ve dönem dönem yaşayacağınız monotonluklarda bu kızlardan birine yenik düşmeyeceği konusunda asla ona güvenemezsin, sonuçta yanında her zaman hazır ve nazır biri olacak, o da bilmiş artık senin ondan vazgeçmenin kolay olmayacağını, seni kaybetme korkusu yokki, kendine çeki düzen versin,ben eşimle çıkarken buna benzer sırnaşık bir iş arkadaşı sorununu onu terk etmekle çözdüm, o kadar gözü korkmuştu ki beni kaybedebileceğinde yolda görse konuşamayacak duruma getirmiştim onu, 3 senene acıyosun, ah be canım 3 sene yine iyi, ona dersini vermezsen yada bırakıp gitmezsen nice 3 senelerine daha çok ağlarsın, duygu bi yere kadar, kendi geminin kaptanını mantığın yap

LAvanda yorumun tam yerini bulmuş.kaydirigubbakcemile5
Evet arkadaşım senin de yapman gereken bunlar bencede:teselli:

Erkek Arkadasımın kız arkdasları yada dostları her zaman niçin böyle yapıyor..

[
B]cnm senin yaşadıklarının aynısını birebir ve hatta zaman içinde fazlasıyla yaşayan biri olarak; affına sığınarak önce bu başlığını düzeltmek istiyorum......erkek arkadaşının kız arkadaşalrı yada dostlarında hiç bi problem yok....o yüzden niye böyle yapıyorlar diye hatayı onlarda araman yanlış olur....sorun kesinlikle erkek arkadaşında...etrafındaki insanlarda değil....tabi 3-5 tane sorunlu insan çıkıp yanlış davranabilir erkek arkadaşına ayrı mesele....ama şu bir gerçekkii insanlar karşısındakine onun karakterine ve kişiliğine göre yaklaşırlar ve davranışlarını ona göre kontrol ederler... eğer karşılarındaki insanda kişilik va karakter oturmamışsa da herkes her isrediği yaklaşımı sergiler o insana...​

yazdıklarım ve yaklaşımım belki çok ağır oldu ve olacak...o yüzden senden özürdiliyorum...ama senin sorunun aynısını 3 yıllık emek çektiğim 1 yılda nişanlı kaldığım adamda yaşadığım için....ve sırf bu sorun yüzünden düğüne 2 ay kala beni yarı yolda bıraktığı için bu kadar doluyum belkide....sana verebileceğim tek tavsiye kesinlikle ve kesinlikle ilişkini bitir......diyeceksinki söylemek çok kolay...aslaaa....nişanlımdan ayrılalı aylar geçti hala içim acıyor..evet çok zor...ama inan dönüp arkaya baktığımda keşke diorum keşke onunla nişanlanmasaymışım....bu insan düzelir karakteri kişiliği oturur diye bekelemeseymişim....evet KALBE SÖZ GEÇİRMEK ZOR....3 yıl doyunca mantığım hayır diyordu duygularım evet...belkide ona aşık olup çok bağlandığımdan hep kendimi kandırdım yaptıklarını görmezden gelerek....yada düzelir diyerek....DEĞİŞMEZZZZ....DEĞİŞMEDİİİİ....bütün çabalarıma rağmen değişmedi....

bizim ilşkimizn tek problemide buydu....ben onun okulunu,askerliğini,yurtdışında kariyer yapmasını kaç yıl bekledim ve hep o benim için herkesten ön plandaydı hayatımda.....bırak arkadaşlarımı ailemin bile karşısında durdum....belkide olması gereken buydu...çünkü bi insanla evlenince sen zaten bi aile oluosun...yada nişanlanınca öncelikli olan nişanlın olmalı...

nak cnm sen daha nişanlanmamışsın bile...yol yakınken bitir...inan bana sonra bu acının 1000 katını çekersin...aileler işin içine girse altından hiç kalkamazsın Allah korusun...ben çekiyorum...katmer katmer acılar çekiorum....uğruna ailemin karşısına durduğum erkek ARKADAŞLARI VE ÇEVRESİNE BENİ SATTI...zaten bu hep yaptığı şeydi...tıpkı senin anlattıkların gibi....aynılarını yaşadım....ve DİLİMDE TÜY BİTMİŞTİ ONA BİRŞEYLER ANLATMAKTAN...her yolu denedim...empati....herşey...sessiz kaldım olmadı....insnaca konuştum olmadı...OLMADII...OLMADI....BALIK BAŞTAN KOKAR...ve ben değişcek diye hep bekledim aptalcaaaa.....kişi 7 sinde neyse 70 indede o dur be güzelim....sürekli küçük bir çocuğu terbiye eder gibi nereye kadar böle devam ettirebilrisinki....ettirsem ben ederdim...ama düğüne 2 ay kala aynı yazdığın sebeplerden biz ayrıldık...çünkü artık burama çıkarmıştı yani...ONUN İÇİN HERKES NİŞANLISINDAN HEP ÖNDE GELDİ...VE NİŞANLISINI KAYBETMEK UĞRUNA ELİN 40 KAT YABANCI KADINLARINI KIZLARINI BANA SAVUNDU KAVGA ÇIKARDI....ben tepki verincede haset fesat kıskanç ben oldum....erkeğini elinde tutamayan ben oldum....

nişanımda bile mazeret beni kuaförden almaya gelemeyen erkek, elin kızlarını yada arkadaşalrının işi için kmlerce yol katedip oraya buraya sadece 1 telefonlarıyla koşan sorada ben tepki verince ben çok yardımsever biriyim sen kıskançsın die suçu bana atmalar falannn...sanki ben yardımseverlik ne bilmiorum...neler çektim ya....aynen yazdığın gibi beni 1 kere bile bi yere bırkamazken elin adamlarını kızlarını 40 kere gezdirmeler istediği yere götürmeler....toplum içinde onun bunun yanında beni aşşağılamalar...laf sokmalar...TIRNAĞIM BİLE ETMİCEK KADINLARI BANA ÖRNEK VERİP FİZİKSEL ÖZELLİKLERİME KADAR KIYASLAYIP RUHUMA SALDIRMALAR....aptal saptal...

belki çok karamsar bir tablo çizdim...çünkü yaşadıkalrımın etkisini hala üzerimden atamadım...adam bana nerdeyse kişiliğimi kaybettiriyordu....aptalca davranışlarıyla...artık kendimi sorgular olmuştum....benim neyim eksik herkes nasıl bu kadar benden önemli ve bana örnek verilio diye...Allaha şükür çok güzelde bi kızım mesleğimde güzel ailemde aklı başında...ama KARŞIMDAKİ ADAMIN KİŞİLİĞİ VE KARAKTERİ GELİŞMEMİŞTİ...TEK TARAFLIDA ANCAK BEN YIPRANDIĞIMLA KALDIM BU İLŞKİNİN DEVAM EDEBİLMESİ İÇİN...ONA HİÇBİŞE OLMADI

seninkide böle olcak diye bi kural yok elbette...ama görünen köy klavuz istemez arkadaşım...kendine daha fala zulum etme...soradan çok ama çoookkk üzülürsün....yol yakınken dön....bu adam değişmezz...sen kendi kişiliğini kaybedersin o değişmez....

ben çok üzüldüm ve yıprandım bu konuda....çünkü hiçbişe benzemio bu manevi şiddet...ne paraya ne pula....ADAM DEDİĞİN ADAM GİBİ SEVDİĞİNİ SAHİPLENİR YANINDA DURUR...ÖTESİ YOK...

yani sorun erkek arkadaşının çevresi değil...ERKEK ARKADAŞININ KARAKTERİNDE....

herşey gönlünce olsun...sevgiler...
[/b]a.s.

ve en önemlisi adamın seni kaybetme korkusu yok.....böyle konuşmakla artık bieyre varamazsın....çünkü onu sevdiğinden emin ve seni cepte görüyor...ona dersini ver....ona seni kaybetme korkusu yaşat....sen de arkadaşlarına daha fazla önem ver....ailen çevrene....onu ipleme....ben bunu yapmadığım için çok pişmanım....adam beni elde edene kadar 6 ay peşimden koştu...baktı ben seviyorum bağlandım....tamam dedi arkasına yaslandı...asla kendini düzeltmedi....ben kendi kişiliğimi kaybetcek konuma geldim nerdeyse...KENDİNİ ÖNEMSE SADECE.....ONU SALLAMIOMUŞ GİBİ DAVRAN...TIPKI SANA DAVRANDIĞI GİBİ...ADAM OLUOSA OLSUN..OLMUOSA YOL VER GİTSİN....

söylenecek başka söz kalmamış
3 yıl iyi sabretmişsin
gereksız kıskançlık değil yaptıkların
erkek ark.m bi bayana canım diyecek -canım kadar sevsemde -canını cıkartırm onunkötükedihüso
senden degerlisi yok , değerini bilmeyen bi insana bu kadar cok fazla
Allah tez zamanda kurtarsın senı o kişiden
:1hug:

Back