Erkek arkadaşımın ısrarı

Merhabalar erkek arkadaşım (aslında eski diyelim çünkü beni yeni terk etti ) onunla cinsel ilişkiye girmem konusunda çok ısrarcıydı. Bende hem kendimi bu konuda hazır hissetmediğim hemde açıkçası onun bu ısrarcı tavrı konusunda tedirgin olduğum için kabul etmiyordum bu konuda bana zaman tanımasını istedim aslında ona karşıda bir güvensizlik oluştu onunla ilişkiye girmediğim için onda takıntı olduğunu istediğini aldıktan sonra benden ayrılacağını düşündüm. Nitekim en son yaptığımız bu tartışmanın akabininde 1.5 hafta iletişimi kestik şimdide beni heryerden engellediğini fark ettim. Bir taraftan hata mı yaptim acaba diye düşünüyorum bir tarafım da bak halkıymışsın diyor sizin de bu konuda fikrinizi merak ettim
Aklıma meşhur bir cevap geldi yazınızı okuyunca..."Anan seni kadir gecesi doğurmuş.":super:

Benim yaşım 30 üstü ilişkiye girme konusunda bir deneyimim olmadı
Siz ilişkide cinsellik istemeyebilirsiniz, anlıyorum. Bir şey sormak istiyorum; cinsel özelliklerini bilmediğiniz bir adamla nasıl evleniliri hiç düşündünüz mü? Yadırgadığımdan değil, düşüncenizi öğrenmek istiyorum. Adamın belki sertleşme problemi vardır, penisi çok küçüktür, sizi orgazma ulaştırabiliyor mu, bencil mi, size uymayan fantezileri var mı, genital hijyenine önem veriyor mu, performansı yeterli mi gibi şeyleri merak etmiyor musunuz?
Birbirinizle sevişmekten hoşlanmayabilirsiniz, adamın hiç bilmediğiniz fantezileri olabilir, cinsel sorunları olabilir, tonla ihtimal var. Cinsellik yaşamadan evlendiğinizde kumar oynamış oluyorsunuz.
Bu kumarın bedeli çok kötü ödeniyor (Bunu da KK'den öğrendim.).

Merhabalar erkek arkadaşım (aslında eski diyelim çünkü beni yeni terk etti ) onunla cinsel ilişkiye girmem konusunda çok ısrarcıydı. Bende hem kendimi bu konuda hazır hissetmediğim hemde açıkçası onun bu ısrarcı tavrı konusunda tedirgin olduğum için kabul etmiyordum bu konuda bana zaman tanımasını istedim aslında ona karşıda bir güvensizlik oluştu onunla ilişkiye girmediğim için onda takıntı olduğunu istediğini aldıktan sonra benden ayrılacağını düşündüm. Nitekim en son yaptığımız bu tartışmanın akabininde 1.5 hafta iletişimi kestik şimdide beni heryerden engellediğini fark ettim. Bir taraftan hata mı yaptim acaba diye düşünüyorum bir tarafım da bak halkıymışsın diyor sizin de bu konuda fikrinizi merak ettim
Bu istekli erkekleri ileride çok ararsınız. Ne konular okuyoruz buralarda.ne güzel şanslı kadınım diyeceğinize ergen kızlar gibi nazlanmanın derdindesiniz.bu tarz konuların hiçbirine inanmıyorum ben.içten içe hiçbir kadını istenmekten rahatsız olacağına inanmıyorum.çocukluk öğretilerinden sıyrılamamış, toplum baskısını içselleştirmiş, kendi aklıyla düşünemeyen kadınlar kendini bu şekilde düşünmeye zorluyor.adam bazıları gibi selam anal denedin mi dememiş ki.en ufak bir isteksizlikte kadın milletinin ne hâle geldiğini biliyoruz.bırakın artık bu ayakları.haklı falan değilsiniz.müstehak bence bu kadınlara.adamın performansı yerinde çocukluk öğretilerinden kurtulamamış bir kadın için kendini mi harcayacaktı ? Hem istekli, hem zeki bir erkeği kaçırmışsını bu arada ananızın çocukluk lafları yüzünden.umarım kendine yakışan birini bulur adamcağız.

Tek derdi cinsellikmiş, siz kararlı durunca pes edip kaçmış, sevseydi böyle çabuk kopamazdı, arayı düzeltmenin yollarını arardı

X