Seksting yapan arkadaşım

ay keşke o arkadaş fark etse şu konuyu ya bi biz miyiz bu sitede takılan nerdesiniz eltiler görümceler arkadaşlar 😂😂

Bu kezde bendenbirşey saklarsan arkadaşlığımız biter diyor
Çok toksik bir arkadaşlık.
En yakın arkadaşım, dostum dediğim insana bile şurada şunu yaptık burda bunu yaptık demem. Ne kendinizin nede partnerinizin özelini başkasına anlatmayın.

Sörf yapıyor gibi geldi 😅😅😅 bugün kk bu duyduğum 3. İlginç kelime. Kk çok teşekkür ederim.

Niye bir birinize seks hayatınızı anlatıyorsunuz onu anlayamadım. Herkes ne yaşarsa kendine. Herkesin bedenine ve tercihlerine kimse karışamaz. İster telde ister gerçekte. Kime ne.

niye birbirinizin ozel hayatina bu kadar müdahilsiniz. madem seni elestiriyor anlatma sevgilinin geldiğini gittiğini. kapi komşun degilse nereden bilecek?
ya da o neden anlatiyor sexting yaptığıni? hem de tanımadığı insanlarla.
benim ahlak anlayışıma göre sevdigin ve seni seven bir insanla sevişmek alakasiz random - hatta belki evli ya da yasli insanlarla sexting yapmaktan on kat iyidir.
ama o muhtemelen ahlaka bekaret acisindan bakan biri. zarin duruyorsa ahlaklisin. e, onlineden tanistigi adam ona zarar verecek degil. o yuzden kendince böyle bir yol bulmus bence

10 küsür yıllık bir arkadaşlığımız var.
Aslında düşüncesel olarak muhafazakar biri.
Ancak seksting yaptığını, seksting yaptığı kimseyle buluşmadığını ve cinsel ilişkiye son derece karşı olduğunu söylüyor.

Ancak, kendi bunu yaparken benim erkek arkadaşımı eve almamı garipsiyor. Ve senin için endişeleniyorum diyor.
Duygusal boşluk sebebiyle yapacağın ve sonrasında pişman olacağın birşeyi yapmanı istemiyorum diyor.

Bende seni yargılamıyorum ancak seksting yapmak birileriyle ilişki anlamında güvensizlik problemi oluşturur sende diyorum.

Tezatlık içindeyim.
Benim iyiliğimi düşünüyor. Ancak herşeyimi paylaşmamayaa karar verdim.
Özelim özel kalmalı.
Ve bu kadar sertken bu konuda seksting yapmasını bir erkek tarafından arzulanmanın hoşuna gitmesini de bir yandan anlıyor bir yandan anlamıyorum.
Ve onun hayatına asla karışmıyorum. O ise benim hayatİma son derece müdahil.
Ne yapmalıyım?

E anlatmayın?
Benimde 20 senelik arkadaşlarım var ama cinsel hayatımızı konuşmuyoruz.

Bana sexting yapıyor olduğunu bilmeniz garip geldi. Açıp mesajlarını mı gösterdi size?

Allahım Allahım yaaa onun da seksting miymiş bi yaşıma daha girdim 😂😂😂😂😂😂😂😂
Sanal seks demek yanlış. Mesajlaşarak seks. Texting'in başka bir hali 😄 Telefonda konuşarak olan phone sex 😄 Engin bilgilerle donandınız.

seksting'i bilmeyenleri tebrik ediyorum, bu zamana kadar bunu nasıl duymadan yaşadınız demek ki temiz bi çevreniz var :KK70:
biz bunu daha kameralı telefon devri başlamadan önce sms'leri falan kontör gitmesin diye karakter kısaltması yaparak yolladığımız karanlık dönemde yapıyorduk
ben o zamanlar ergenliğe yeni girmiştim, kesinlikle ciddi ciddi biriyle cinsellik yaşayacak cesaretim yoktu
aslaa o yaşta yapamazdım öyle bişey
ama arzular da bastırıp durduğu için maalesef rasgele tanıştığım bazen hiç görmediğim etmedim, bazen sesini dahi duymadığım, özellikle farklı şehirde yaşayan, benden maksimum 2 yaş büyük erkeklerle yapardım
sekstingin olayı zaten (sevgiliyle yapılanı hariç) kendimi güvenli alanda tatmin edeyim meselesidir

Ancak seksting yaptığını, seksting yaptığı kimseyle buluşmadığını ve cinsel ilişkiye son derece karşı olduğunu söylüyor.

Ancak, kendi bunu yaparken benim erkek arkadaşımı eve almamı garipsiyor. Ve senin için endişeleniyorum diyor.
Duygusal boşluk sebebiyle yapacağın ve sonrasında pişman olacağın birşeyi yapmanı istemiyorum diyor.

Bende seni yargılamıyorum ancak seksting yapmak birileriyle ilişki anlamında güvensizlik problemi oluşturur sende diyorum.

Tezatlık içindeyim.
Özelim özel kalmalı.
Ve bu kadar sertken bu konuda seksting yapmasını bir erkek tarafından arzulanmanın hoşuna gitmesini de bir yandan anlıyor bir yandan anlamıyorum.
Ne yapmalıyım?
O yolunu bulmuş size mi laf atıyor. Aman bırak o salakla bir daha görüşme bence

Tezatlık içindeyim.
Özelim özel kalmalı.
Ne yapmalıyım?
Senden ona ne , ondan sana ne ? Oturup birbirinize böyle şeyleri neden anlatıyorsunuz ?

X