Seksting yapan arkadaşım

Eleştirmiyor aslında endişelerini dile getirmiş sadece. Sen de yaptığın şey konusunda kendinden emin değilsin ki bunu eleştiri olarak algılamışsın.
Kendimden emin olmadığım bir şey yapmıyorum ki. Aramızda fazla yaş farkı var belki de o sebepten düşünce farklılaşıyor. 7 yaş var aramızda. Aile ve yetiştirilme tarzlarımız da farklı. Jenerasyon farkından dolayı. Ailesinde yaşamış olduğu kısıtlanmayı ve abilerinin korkusundan yapamadığı şeyleri belki seksting yaparak ilerliyor bu konu benim için normal bir boyut. Sekste yapsa normal karşılarım. Kendi bedeni kendi kararı neticede.

onun hayatına asla karışmıyorum. O ise benim hayatİma son derece müdahil.
şöyle deyip sexting yapan arkadaşım diye konu açmanız çelişmiyor mu?

saklarsan arkadaşlığımız biter ne ya, sizin rahat biri olduğunuzu biliyorsa seks yaptığınızı da tahmin eder zaten, her seks sonrası tekmil mi veriyorsunuz? bugün geldi, seviştik, önce misyoner başladık, bla bla, toplam süre 2 dk 27 sn, toplam 11 ml döl.

Seni hoş karşılamıyorsa mesafe koyabilirsin. Sizin yaşlar kaç? Arkadaşlık öyle mıç mış her şeye dahil olunması gereken bir iletişim tarzı değil bana göre. Bu arada linç gelebilir (umrumda değil) ama yazacağım muhafakarsa önce kendine olsun mümkünse. Gibi görünen insanlardan hiç haz etmiyorum.

Seviştiğini sakladığın için arkadaşlık bitecekse bitsin zaten. Ne saçma birsey, kim ne istiyorsa onu yapsın.

Kendimden emin olmadığım bir şey yapmıyorum ki. Aramızda fazla yaş farkı var belki de o sebepten düşünce farklılaşıyor. 7 yaş var aramızda. Aile ve yetiştirilme tarzlarımız da farklı. Jenerasyon farkından dolayı. Ailesinde yaşamış olduğu kısıtlanmayı ve abilerinin korkusundan yapamadığı şeyleri belki seksting yaparak ilerliyor bu konu benim için normal bir boyut. Sekste yapsa normal karşılarım. Kendi bedeni kendi kararı neticede.
Bakın siz anlıyorum adı altında arkadaşınızı yeriyor ve eleştiriyorsunuz. Bunu muhtemelen yüzüne karşı yapmadığınız için bu düşüncelerinizden haberi yok, hala arkadaş sanıyor sizi.

O ise sadece endişelerini dile getirmiş. Yersiz endişeler olabilir, kendi bakış açısıyla bakıyordur olaya ama eleştiri değil. Siz bunu eleştiri olarak algılıyorsanız kendi davranışlarınızla ilgili oturmayan bir şeyler vardır.

Asla eleştirmiyorum. Her ne isterse o konuda yanındayım ve destekçisiyim.
Beni Garipsemesini garipsiyorum. Beni eleştirecek durumu neden kendinde buluyor acaba ?
Ay madem eleştirmiyosun konu başlığını neden "seksting yapan arkadaşım" şeklinde yazdın, baya eleştiriyosun kendince.

Bence arkadaşınız sizi kıskanıyor olabilir ne demek benden birsey saklarsan arkadaşlığımiz bitebilir anlattiklarinizla kafasında fantezimi yapıyor ne yapıyor yahu yani ne seviye anlattginizida belirtmemissiniz gerçi ama mesafenizi koruyun olsun bitsin kimse kimseyede karışmasın mümkünse

10 küsür yıllık bir arkadaşlığımız var.
Aslında düşüncesel olarak muhafazakar biri.
Ancak seksting yaptığını, seksting yaptığı kimseyle buluşmadığını ve cinsel ilişkiye son derece karşı olduğunu söylüyor.

Ancak, kendi bunu yaparken benim erkek arkadaşımı eve almamı garipsiyor. Ve senin için endişeleniyorum diyor.
Duygusal boşluk sebebiyle yapacağın ve sonrasında pişman olacağın birşeyi yapmanı istemiyorum diyor.

Bende seni yargılamıyorum ancak seksting yapmak birileriyle ilişki anlamında güvensizlik problemi oluşturur sende diyorum.

Tezatlık içindeyim.
Benim iyiliğimi düşünüyor. Ancak herşeyimi paylaşmamayaa karar verdim.
Özelim özel kalmalı.
Ve bu kadar sertken bu konuda seksting yapmasını bir erkek tarafından arzulanmanın hoşuna gitmesini de bir yandan anlıyor bir yandan anlamıyorum.
Ve onun hayatına asla karışmıyorum. O ise benim hayatİma son derece müdahil.
Ne yapmalıyım?
Niye bu kadar her şeyinizi bilmek zorundasınız, bir tuhafsınız

Arkadaşlık birbirinin her şeyini bilmek değildir. Herkesin kendine ait özel alanı olur. Bence paylaşımlarınızı sınırlayın. Çünkü karşılıklı tercihlerinize saygı duymuyorsunuz. Arkadaşlığınız uzun ömürlü olmazsa başkalarına anlatır mı onu da düşünün lütfen.

Tövbe bismillah. 39 yaşındayım. Sexting de neyin nesi ? Cahil kalmışım. 😆😆 Anlatma her şeyini . O senin sex hayatını neden biliyor?

Bu arkadaşının sonraki leveli bu olsa gerek.

10 küsür yıllık bir arkadaşlığımız var.
Aslında düşüncesel olarak muhafazakar biri.
Ancak seksting yaptığını, seksting yaptığı kimseyle buluşmadığını ve cinsel ilişkiye son derece karşı olduğunu söylüyor.

Ancak, kendi bunu yaparken benim erkek arkadaşımı eve almamı garipsiyor. Ve senin için endişeleniyorum diyor.
Duygusal boşluk sebebiyle yapacağın ve sonrasında pişman olacağın birşeyi yapmanı istemiyorum diyor.

Bende seni yargılamıyorum ancak seksting yapmak birileriyle ilişki anlamında güvensizlik problemi oluşturur sende diyorum.

Tezatlık içindeyim.
Benim iyiliğimi düşünüyor. Ancak herşeyimi paylaşmamayaa karar verdim.
Özelim özel kalmalı.
Ve bu kadar sertken bu konuda seksting yapmasını bir erkek tarafından arzulanmanın hoşuna gitmesini de bir yandan anlıyor bir yandan anlamıyorum.
Ve onun hayatına asla karışmıyorum. O ise benim hayatİma son derece müdahil.
Ne yapmalıyım?

Niye anlatırsın ki 🤷‍♀️

X