• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadasimin hayatima müdahalesi

Kararsizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2018
107
49
28
Merhaba arkadaşlar. Benim iliskim hakkinda endiselerim var aslinda daha cok iliskimin hayatimi surekli yonlendirmesinden dolayi endiselerim var. Ben simdi lisans ogrencisiyim ve bu sene eve gectim. Sevgilimde bi senedir evde kaliyor.ve evlerimiz cok yakin. O da lisans ogrencisi ve dersleri agir. Arada sohbet esnasinda alttan alttan surekli iste artik kahvaltiyi su saatte hazirlarsin da birlikte yapariz. Bana iyi bakarsin falan filan. Bende bugun konusurken dedim ki canim benim de bu sene cok ders calismam gerekiyor ama her gun yapamam ya da yorgun hissedersem ugrasmam falan dedim ay bi tribe girdi. Iste ben seni esim olarak goruyorum.bu iliskide ikimiziz saniyordum.meger tekmisim.benim cok dersim.olsa bile sen gezelim de ben birakir gezdiririm falan. O istiyor ki kahvaltiyi hazirliyim birlikte edelim hergun yemek yapip onu cagiriyim her an birlikte olalim dersimizi bile birlikte calisalim. Bende istiyorum ki arada takilalim ama her an birlikte olmayalim ben kafama gore davranmak.istiyorum ustumde sorumluluk olsun istemiyorum ama ona diyince tartisirken buluyorum.kendimi. ona nasil aciklayacagimi sasirdim.sizce onu nasil ikna edebilirim nasil davranmaliyim? Bir de giyinisime cok karisiyor bende tayt tarzi seyler giymeyi seviyorum surekli takip takistirmayi bel acık seyler giydigimde bile surekli kapatiyor. Onu seviyorum ayrilmak istemiyorum ama hayatima karismasina da gonlum razi degil. Uzun oldu özür dilerim.

Merhaba arkadaşlar. Benim iliskim hakkinda endiselerim var aslinda daha cok iliskimin hayatimi surekli yonlendirmesinden dolayi endiselerim var. Ben simdi lisans ogrencisiyim ve bu sene eve gectim. Sevgilimde bi senedir evde kaliyor.ve evlerimiz cok yakin. O da lisans ogrencisi ve dersleri agir. Arada sohbet esnasinda alttan alttan surekli iste artik kahvaltiyi su saatte hazirlarsin da birlikte yapariz. Bana iyi bakarsin falan filan. Bende bugun konusurken dedim ki canim benim de bu sene cok ders calismam gerekiyor ama her gun yapamam ya da yorgun hissedersem ugrasmam falan dedim ay bi tribe girdi. Iste ben seni esim olarak goruyorum.bu iliskide ikimiziz saniyordum.meger tekmisim.benim cok dersim.olsa bile sen gezelim de ben birakir gezdiririm falan. O istiyor ki kahvaltiyi hazirliyim birlikte edelim hergun yemek yapip onu cagiriyim her an birlikte olalim dersimizi bile birlikte calisalim. Bende istiyorum ki arada takilalim ama her an birlikte olmayalim ben kafama gore davranmak.istiyorum ustumde sorumluluk olsun istemiyorum ama ona diyince tartisirken buluyorum.kendimi. ona nasil aciklayacagimi sasirdim.sizce onu nasil ikna edebilirim nasil davranmaliyim? Bir de giyinisime cok karisiyor bende tayt tarzi seyler giymeyi seviyorum surekli takip takistirmayi bel acık seyler giydigimde bile surekli kapatiyor. Onu seviyorum ayrilmak istemiyorum ama hayatima karismasina da gonlum razi degil. Uzun oldu özür dilerim.
Aman aman canım; çok dikkat et. Kaptırma kendini. Arayı biraz daha seviyeli tut, yoksa çok üzülürsün. Derslerini de çok etkiler, okulun uzar. Hiç gerek yok.

Siz annesi değilsiniz,beyfendinin sürekli midesini düşünmek zorunda değilsiniz.Hoş annesi olsanız bile değilsiniz,kaç yaşında insan,bunu size böyle sorumluluk gibi anlatması çok itici.Dersi varsa var,her ders çalışan yemeği bir başkasına yaptırmıyor.

Giydiklerinize laf nasıl edebiliyor,hangi hakla ?

Sakın sözünün gecmesine izin vermeyin
Kızıyormu kıyafete kızsın illaki alışacak kendinizden taviz vermeyin
Kahvaltıyıda birlikte hazırlarız diyin yada yemegi
Bişeyi tek taraf yapınca üstüne yapısır bundan sonra hep o yapar
Hayat her zaman müşterek ve nasıl basladıysa öyle devam eder o yüzden hayatınızın her alanında eşit oldugunuzu ona mutlaka hissettirin

Sakın annelik yapmayın.
Kendi sorumluluğunu bilsin.
O hazırlasın sen git madem kahvaltıya.
Benim üni.de arkadaşım erkek arkadaşının boxer ına kadar yıkıyordu üni bitti ayrıldılar resmen kızı kullandı gerek yok böyle hizmetcilik yapmaya.

Kıyafet konusuna gelince bende çok çektim ama bildiğimi yaptım tatlı dille beğenmedin mi diye cilveye getiriyodum sorun kapanıyordu:21:

Tipik prens sendromuna tutulmuş erkek. Evlenirseniz zaten tüm yük sizde olacağa benziyor. Flört döneminde bari uzak durun ev ve prens doyurmacılık işlerinden.

Niye siz ona yemek yapiyorsunuz? Siz kadin ve o erkek diye mi? O is öyle yürümez. Madem önemli olan zaman gecirmek, o kahvaltiyi hazirlasin. Bu arada sadece kahvalti hazirlayarak mi onun ideal es konumumuna düsüyorsunuz? Seni es olarak görüyorurdum diyorda kendisi.

Ayrica "ben seni gezdiriyorum" ne demek? Bu nasil bir laf? Siz af edersiniz evcil bir hayvan degilsiniz ki gezdirelisiniz.

Evli olmak demek, kadının hizmet etmesi demek miymiş? Bunu mu anlamış beyefendi evlilikten?
Erkek arkadaşınızın müdahale etmesinden çok, sizin taviz vermeniz büyük tehlike. Siz taviz vermediğiniz sürece kimse size saçma sapan davranamaz.
Bir de seviyorum, ayrılmak istemiyorum diyorsunuz ya, ya valla aşkınızı kalbinize gömün, paşa paşa acınızı çekin de yol verin böyle hanzolara. Aşk acısı bir ömür sürmüyor ama böyle biriyle evlenmenin acısı ömür boyu sürer.
Bir de istediği olmayınca saçma sapan duygusal tripler... Katlanılır cinsten değil.

bu ne be çekilir çilen mi kalmadı? Sal gitsin küçük enişteyi bebişim zaten kimse üniveristede tanıştığıyla evlenmiyor hahaha ayrıca en güzel yıllarını o çocuga köle olarak mı gecirceksin? Belliki seni kullanıyor, çok meraklıysa annesi gelsin baksın. Resmen annelik bu pess erkeklerde her seyin kolayını bulmuş be

Eşler bile birbirine bu kadar karışmıyor yahu.

Çok kurnaz yalnız.
Sizi gezdirirmiş, sanki gezmek çok zor bir şey.
Evli çiftler bile işleri müşterek yaparken; mesela kahvaltıyı,yemeği, temizliği bazen kadının bazen erkeğin veya beraber hazırlamayı tercih ederken, beyefendi sizi hizmetçi olarak alacak.
Evlilik lafı tuzağa düşmeniz için söylediği, sihirli söz. Kanmayın.

Tipik prens sendromuna tutulmuş erkek. Evlenirseniz zaten tüm yük sizde olacağa benziyor. Flört döneminde bari uzak durun ev ve prens doyurmacılık işlerinden.
Dusununce cok dogru geldi galiba icten ice bende farkindayim cok ilgiye ac. Surekli benim.hayatimin merkezinde olmak istiyor tum arkadaslarimi kiskaniyor gibi geliyor

Back