Erkek Arkadaşımın Gerçek Yüzünü Anlayamıyorum ? Bu Davranışları Normal Mi ? Yoksa Benmi Abartıyorum?

Canım ciddi ciddi narsistik davranışlar sergiliyor. Yol yakınken uzaklaştığın iyi olmuş geri dönüp bakma bile. Heryerde o kadar çok bu kişilikten muzdarip insan var ki bunu evlenmeden fark etmen bile bir nimet
inanki çok video izledim.Tam bir narsist bende sizin gibi düşünüyorum Allaha şükür ya

birde beni düşün ben varya sinir krizleri geçirecektim. Bu sefer tuttum kendimi . bana ne diyor biliyormusun 1.5 ayda bu kadar değişemezsin sana biir şey olmuş diyor. Bendeki kararlılığa o bile şaşırdı

Vay vay vay kendisini bulunmaz hint kumaşı mi sanıyor?bu ne özgüven.bu adam sessizliğe alışmış.seninle 2 ay konuşmamasından belli.evlenseniz aynı evde uzun zaman küs bile yaşar.
çok trip atan bir erkek vallaha o kadar sakinki artık sakin bir erkekle birlikte olurmuyum bilmiyorum ya

Şunuda ekleyelim bu çocuktan bir halt olmaz kendi ezikliğini senin üstünde baskı kurarak, yatıştırmaya egosunu tatmin ediyor

gerçekten acı ama gerçekler. Bende saf gibi yok o yapmaz ona güveniyorum derdim. Kızlara bakmayacagını düüşünürdüm ama yok alasını yapar
Ya bırak allasen, hayat devam ediyor. Dısarısı karsı cins dolu, hem de durust duzgun yakısıklı adamlar var. Bundan ibaret degıl senın hayatın.

Boyle bir insanın ego oyuncağı olacagina serefınle sıkıntıdan patla daha ıyı.

Yerinde olsam bir daha bana ulaşmasını engeller ona bu darbeyi indirirdım.

Kesssinlikle. Bana kalırsa tek sevgilisi bile olmayabilirsin. Kafan bozulunca, kavga edince 1 gün kafanı dinlersin, en fazla bikac gün. 1.5 ay için söyleyebileceğim birsuru terbiyesizce deyim var.
O kadar haklısınki .. Şimdi uzak bir ilişki yürüttüğümüz için hiç anlayamadım. İnstagrama fotografımızı koy dıyordum. Asla koymadı bana diyor önce sen koyacaksın . Bir keresinde tamam dedi koyacagım nasıl fotograf koymuş biliyormusun. Sadece saçımın gözüktüğü sonra gelmiş ben koydum sen koymadın

İnankı bak çok haklısın ben engelledim bu birbuçuk ayda ablasından babasından yazdı aradı en son nevar diyerek konu açıldı. İşte olan bu ama kesinlikle bir daha istemiyorum. Akıl sağlığım ve ruh dengemin bozulmaması için

Şunuda ekleyelim bu çocuktan bir halt olmaz kendi ezikliğini senin üstünde baskı kurarak, yatıştırmaya egosunu tatmin ediyor
ki gerçekten benim buraya yazdıklarım en hafifi birde beni delirttiiği zamanlar var. biliyor çünkü benim zaaflarımı hep onnlar üzerinden oynuyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…