Erkek Arkadaşımın Gerçek Yüzünü Anlayamıyorum ? Bu Davranışları Normal Mi ? Yoksa Benmi Abartıyorum?

Artık resmen yazmamasına alışmışım. Geldiğinde o kadar normal geliyorduki. Sanki ilişkiyi tatile çıkarıyor gibi. Ama artıkk katlanamayacagım

2 hayat 2 kişilik yaşıyor gibime geldi.Aklında soru işaretleri var.Kendın sonunu goremıosun zaten bosver.Yenılık iyidir.Ayrıca her koyun kendi bacagindan asılır.

Evlendiğinizde tartışınca 1,5 ay gidip gelmeyecek ona göre karar verin.
Şaka bir yana konu sahibi kesinlikle geri dönmeyin. Karşınızda özgüvensiz, bencil sizden daha iyisini o gittiği 1.5 ay içinde arayıpta bulamayıp sürekli geri dönen bulsa anında bitirebilecek biri var.

Sizi değiştirmek istemeyen size saygı duyan birini bulun o kişi kusura bakmayın ama bu hödük değil.

Şart koşan insanlardan uzak durun size tavsiyem. Kim olursa olsun. Bir şeylerin yolu istemediğiniz bir şeyleri yapmaktan geçiyorsa bu size mutluluk getirmez. Ve dahası istenir. Sonra hep başkasının mutluluğu için kendinizi ikinci plana atarken bulursunuz. Tekrar tesettüre girerseniz ailesiyle geleceğini söyleyen erkek arkadaşınızın samimiyetini, sevgisini, güvenirliliğinin sorgulayın yani. Kaç yıl geçirmiş olursanız olun o olmadan da yaşayabilirsiniz nihayetinde. Insanlar evlenip boşanıyor bir başkasıyla evleniyor olağan şeyler bunlar.

inanın çok haklısınız bende bazen öyle bir kör oluyorurmki sanırım her geldğinde beni çok sevdiğine inandım . Ama artık dayanamadım .

Gerçekten saygı göster dedikçe ayetleri yolluyor. Diyorum bu nasıl bi şey niye bunu yapıyorsun dedikçe ee belki içinde var ama Allah sana bir vesile gönderiyor. Ben belki vesile olurum dedi bana neyseki artık isteyemem yoksa hayat geçmez böylesiyle aslaa

Sizi olduğunuz gibi kabul etmiyor. Siz sürekli davranışlarını çözümlemeye çalışıyorsunuz. "Öyle mi oldu böyle mi oldu?" Bu kadar yorucu ilişkiye gerek yok. Hayat zaten yeterince yoruyor. Hayatınızdaki insan size zorluklarda yardımcı olacak biri olmalı. Bir de onun kaprisleriyle mi uğraşacaksınız. Sevebileceğiniz,anlasabileceğiniz çok insan çıkar karşınıza. Kimse yeri doldurulamaz değil emin olun.

niye engeli basmıyorsun ki hiç bişey gönderemez o zaman

hayat hakikatten çok yorucu birde böyle benim 3 günümü yedi neyseki işime bakmalıyım teşekkür ederim :)

Değişir, beni sevdiğinden yapıyor, ikna ederim onu falan gibi yanılgılara düşmeyin sonradan pişmanlık yaşamamak için. Hayırlısı olsun hakkınızda

inanın çok haklısınız bende bazen öyle bir kör oluyorurmki sanırım her geldğinde beni çok sevdiğine inandım . Ama artık dayanamadım .
Siz verdikçe daha fazlasını isteyecek sürekli üzerinizde baskı kurmaya calışacak bırakın o kendine göre birini bulsun. Ne demek tekrar kapan istemeye geleceğiz gerek yok böyle birine hayatınızda.

İnanın daha iyi insanlar çıkacaktır karşınıza 22 yaşındaydım ailem erkek arkadaşımı istemedi. İstese bile benim zorum ile olacaktı sonra baktım seviyesiz bir ilişkiye dönüştü zamanla.

Düşündüm ki ben bu adamla aynı evin içinde bir ömür geçirebilecekmiyim sonra bütün sevgi sözlerine rağmen vazgeçtim şimdi iyiki de olmamış diyorum çok şükür

Artık resmen yazmamasına alışmışım. Geldiğinde o kadar normal geliyorduki. Sanki ilişkiyi tatile çıkarıyor gibi. Ama artıkk katlanamayacagım

yok be canım benim öyle ilişki mi olur ya. babasının tatil köyümüymüş bu, kim aylarca gidip dönünce her şeyi bıraktığı gibi bulmayı bekler? vallahi katlanma.

Dimi geçen bir psıkolog izledim. Diyorki seven insan ister sorunları olsun ister başka bir neden mutlaka arar diyor. O ise 1.5 ay hemde kaç kez gitmeyi tercih etti .

Kesssinlikle. Bana kalırsa tek sevgilisi bile olmayabilirsin. Kafan bozulunca, kavga edince 1 gün kafanı dinlersin, en fazla bikac gün. 1.5 ay için söyleyebileceğim birsuru terbiyesizce deyim var.

Vay vay vay kendisini bulunmaz hint kumaşı mi sanıyor?bu ne özgüven.bu adam sessizliğe alışmış.seninle 2 ay konuşmamasından belli.evlenseniz aynı evde uzun zaman küs bile yaşar.

ay inşallah çok sevindim adınıza darısı başıma diyorum :)

Klasik erkek yalanı benim gibi biri çıkmaz karsına ama erkek arkadasın doğru demiş onun gibi Bi dengesiz çıkmasın inşallah karşına... Adamdaki egoya bak ya nasıl sinir oldum bacım sal ipini çeksin gitsin resmen psikolojik baskı var, 1.5 ay ortadan kaybolan adam sonra çıkıp sana geliyor ayy evlendiğini düşün birde bırakıp bırakıp gidecekmi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…