Erkek Arkadaşımın Ev Arkadaşı!

mer93

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2017
327
302
Merhaba arkadaşlar benim sorunum erkek arkadaşımın ev arkadaşı. en baştan anlatmam gerekir ise ben erkek arkadaşım ile 13 ekim 2015de tanıştım. 27 ekim 2015 de sevgili olduk. yani 2 seneyi biraz geçti. ilk tanıştığımız dönem 2 ev arkadaşı vardı. sırası ile anlatmam gerekirse 1. ev arkadaşı ipsiz sapsız okula bile gitmeyen meyhanede çalışan biriydi. ve ilerleyen zamanlarda bana sarkınca erkek arkadaşım bu tipi evden kovdu. 2. ev arkadaşı ise sürekli bilgisayarda oyun oynayan sorumsuz ve ev kirasının kendine düşen payını bile ödemeyen biriydi bu şahıs ise kendi isteği ile evden çıktı. sonradan eve aldığı şahıs ise yine ipsiz sapsız ve diğerlerinden beter bir tipti. bu da kendi isteğiyle çıkınca bir süre kimseyi almadı evine.
gelelim asıl konuya. şuanki ev arkadaşı benim taa 2 sene önce erkek arkadaşımın yanında tanıştığım iyi biriydi lakin patavatsız ve densiz kendisi tabiri caiz ise.hani olur ya kız erkek ayırmadan karşısındakine aklına ilk geleni söyleyen tipler hah aynen öyle biri. başta ben ilk tanıştığımda bu çocuğu duyumlarımdan ötürü sevmemiştim sonradan tanıdıkça sevdim dobra biri iyi biri dedim hakkında hep anneme babama bile. ama samimiyeti kurdukça çocuk bana da başladı laf sokmaya ya rabbim sinirlerimi oynatmaya başladı.
Şu son zamanlarda ise 2 dediğinden biri batmaya başladı. en son olay ise bardağı taşıran son damla oldu. 2 Gün önce erkek arkadaşımın evine annemden babamdan izin aldım gittim. Ders çalışıyoruz sınavlara kalmış 7 gün falan yemin ederim bir koltukta önümde masa ben diğer koltukta önünde masa erkek arkadaşım ders çalışıyoruz bu ev arkadaşı geldi attı kendini 3. koltuğa yayıldı başladı kakara kikiri konuşmaya. durdu durdu laf sokmaya başladı baktı ben tepki vermiyorum ileri gitti ileri gitti en son aynen şunu dedi. ben o kadar zengin olacağım ki senin baban gibileri satın alacağım hatta parayla işlerimi onlara yaptıracağım dedi. ben kafamı bir kaldırdım tip tip ona baktım ve kavga koptu en son masayı üstüne fırlatıp ağzıma geleni sayıyordum.
sonra kapıyı çarptım çıktım erkek arkadaşım arkamdan koştu ve bu çocuğu (çocuk dediğime bakmayın 31 yaşında ) evden kovacağını söyledi. ve dediğini yaptı kovdu. gelelim derdime bu erkek arkadaşımın sizce problemi ne neden sürekli sorunlu tipleri evine alıyor yoksa ben mi geçimsizim.

Bence siz bu kadar alakadar olmayın..Farkinda mısınız bilmiyorum ama sürekli müdahele eden taraf ve kavga içinde olan taraf siz olmuşsunuz..O sevgilinizin ev arkadaşı sizin değil

Bence siz bu kadar alakadar olmayın..Farkinda mısınız bilmiyorum ama sürekli müdahele eden taraf ve kavga içinde olan taraf siz olmuşsunuz..O sevgilinizin ev arkadaşı sizin değil
ben karışmadığım ona karşı ağzımı açmadığım halde benim babama laf atarsa kusura bakmayın ama alakadar olurum. Ve sürekli kavga eden derken bu ilk oluyor?

X