Erkek arkadaşımın bir kıza mesaj attığını gördüm

Sac bakımı ile ilgili bir şey soracakti yazmışsınız. Karşıdaki kişinin mesleği nedir? Yoksa link paylaşan inf falan mı?
Açıkçası sağlık sektöründe çalıştığını gördüm. Ama ne üzerine bilmiyorum. Aynı şekilde bi kadın doktora daha yazmış ama kadın bu alanda uzman birisi diye gördüm

hiç masum gelmedi soru sorulacaksa direkt merhaba ben şu konu hakkında bilgi almak istiyorum diye yazılır. bence aradan biraz zaman geçsin normale dön bi ondan sonra bi arkadaşından veya bi fake hesaptan yokla onu. erkeklere hiç güvenmiyorum valla ana baba çocuk üzerine yemin edilip yalan söyleyen aldatılıp ben aynısını sana yaşatmam asla deyip yaşatan gördü bu gözler.

Açıkçası sağlık sektöründe çalıştığını gördüm. Ama ne üzerine bilmiyorum. Aynı şekilde bi kadın doktora daha yazmış ama kadın bu alanda uzman birisi diye gördüm
Ya ben senin erkek arkadaşınin gerçekten bir şey yaptığını düşünmüyorum. Adam ustelik kendisini paralamis sana açıklama yapmak icin ben sana demiyorum her şeyi sal gitsin ama bu konuyu erkek arkadasina bence çok uzatma. İnan anca kendi canını sikarsin

Benim çok yakınımda bir örnek var. Asla yapmam diyip yeminler ediyordu. Eşini kaç kere aldattı. Kadın sürekli yakalıyor ama çocuklar için affediyor. O yüzden örneklerde olunca kıyaslıyorum. Şimdi bana instagram hesap bilgilerini verdi. Açıkçası temkinli davranacağını düşünüyorum. Ben ondan şifre istemedim. Sonuçta şifrenin bende olduğunu bilerek bi davranışta bulunmaz. Kendisi şifresini gönderdi. Yani yapmak isteyen ikinci hesap açıpta yapabilir.

Zaten gördüğümden beri kafama aşırı takıldı. Çalışan birisiyim, iş hayatıma yansımaya başladı durum. Kendime odaklanmam gerekiyor sanırım. Evet seviyorum ama tüm hayatımı ona bağlamamam gerekiyor. Yoksa en ufak şeyde çok üzülüp yıpranıyorum

Profilde sevgilisiyle fotosu varken bana dönen flörtüm oldu, çocuk açık açık seni özledim dedi sonra engeli yedi.Erkeklerin bazıları böyle karaktersiz , sana şifresini de verse hesaba seni de koysa yapacağını yine yapar.
Bence ayrıl bu şüpheyle yaşanmaz eğer bunun üstünü kapatırsan evlenince aldatılırsan onu da sineye çekmek zorunda kalırsın.Evlenen çoğu kişiler önceden mesajı gördüm affettim kadınlara yazdığını yakalamıştım diyorlar.Biz de o zaman bıraksaydın şimdiye bu duruma düşmezdin diyoruz.Anla yani sende

Bir şey soracak olsa doğrudan konuya soruyla giriş yapardı. Ayrıca sormak için bile olsa ciddi ilişkisi olan birinin tanımadığı kişilere mesaj atmasını doğru bulmuyorum. Saç dökülmesi vs böyle sorunlar için en basit yol eczaneye gider sorar instagramda tanımadığı kadınlara mesaj atması için bir bahane olamaz.

valla okumadım bile sadece başlığa istinaden ve görmüş olduğum bir yoruma istinaden cevap yazıcam
şimdiye kadar kaç kere aldattı seni kim bilir. bu ilk değildir.
konu bile açmana gerek yok direkt ayrılman lazım. boynuzlarını çok sevdiysen devam edebilirsin tabii bize ne.

Bende bazen gönderilerin altında yorumları okurken birisinin yorumuna istinaden mesela fiyat veya nereden aldığı gibi şeyler sormak istiyorum, mesaj mi atsam diyorum sonra vazgeçiyorum, anlaşılan erkek arkadaşınız vazgecmiyor soruyor ben ikna oldum Bence hemen ön yargılı davranmayin ama takipte kalın.

Ya adamın spesifik bir problemi varmış, gerçekten birinin yorumuna istinaden yazmış olabilir o zaman. Hem bu şekilde attığı çok mesaj var ve aynı günlerse o ara bu konuyu araştırmış olabilir gibi. Sosyal medyadan daha önce kimseyle tanışmış bir ilişki kurmuş mu var mıdır böyle adetleri geçmişinde?
Bilemiyorum bana da bir şey yapmamış gibi geldi çevrenizdeki örneklerle kıyaslamayın, bir sürü kötü hikaye var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…