Evlenmeyi düşünüyorsan bu şüpheyle devam etmek çok zor. Araya zaman koy her şey yolundaymış gibi devam et. Fake hesaptan selam yaz. Bakalım sohbet edecek mi...
Tek mesajda direkt olarak soru sorması daha mantıklı olurdu. Şimdi acaba soru sormak için mi yazdı, normal mi yazdı diye içinde o şüpheyle yaşa dur. Çok kötü olmuş cidden üzüldüm. Sevgilinin profilinde hikaye ya da gönderi olarak fotoğrafınız var mı?
En kötüsü de bu şüphe durumu. İnsan %100 güvense bile böyle bir durum karşısında ne düşüneceğini bilemiyor. Hayır, o resim hiç paylaşmaz sadece hikaye paylaşıyor. Bizi paylaştığı olmuştu. Birde bi ara profil resmi birlikte çekindiğimiz fotoğraf yapmıştı.
Sizde aşırı bir drama queen'lik sezdim direkt dudağım titredi ağladım falan. Hareketleriniz yetişkin biri değil de bebek gibi. Adam umarım ayrılır ve yoluna bakar. Ortada aldatma yok bir şey yok bu kadar dram çok fazla
Ben duygusal birisiyim. Sinirlendiğim zaman bile ağlayarak dile getiririm durumu. Yapım gereği böyle. Ağlamak bende istemem. Ama elimde olmayan birşey bu. Bir anda üzülünce oldu. İşte aldatma yok belki ama öyle bir durum oluşabilir de. Bir kıza yazmak çok normal değil bence. Şuan hangi niyetle yazdığını bilemiyorum. Ama tanışma niyetiyle yazmış olma durumu da var
Ben çocuğa inandım ya . İlk defa bu forumda bir erkeğe inandım ben de çoğu zaman kadın olsun erkek olsun özellikle çocuk gelişimi konusunda hikayelere merhaba diye giriş yapıyorum. Sonra karşı taraf mesaj istediğini kabul etmediği için kalıyor öyle
İşte o yüzden de merhaba deyip doğrudan soruyu sormak gerek. Karşı cinsten tanımadığım biri bana sadece selam ya da merhaba yazsa ben de mesaj isteğini kabul etmem.
En kötüsü de bu şüphe durumu. İnsan %100 güvense bile böyle bir durum karşısında ne düşüneceğini bilemiyor. Hayır, o resim hiç paylaşmaz sadece hikaye paylaşıyor. Bizi paylaştığı olmuştu. Birde bi ara profil resmi birlikte çekindiğimiz fotoğraf yapmıştı.
Bana zamanında eşiyle ortak hesabından mesaj atan biri olmuştu o yüzden bu fotoğraf olayı bir şeyin önlemi değil ama yine de ikinizin fotoğrafı sabitlenmiş hikaye olarak profilinde kalsa iyi olurdu. En azından onun profiline bakan seni görsün yani.
İşte o yüzden de merhaba deyip doğrudan soruyu sormak gerek. Karşı cinsten tanımadığım biri bana sadece selam ya da merhaba yazsa ben de mesaj isteğini kabul etmem.
İyi de benim soru sordugum kişi random biri değil ki. Örnek veriyorum bir oyun grubunun storysi, ya da dil ve konuşma üzerine bir beyefendi mesela. Neye istinaden yazdığımı akil edebilecek olgunluktadirlar diye düşünüyorum. Günde kaç kişi onlara selam, merhaba yazıyordur çünkü