Erkek arkadaşımın bir kıza mesaj attığını gördüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi snglcl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evlenmeyi düşünüyorsan bu şüpheyle devam etmek çok zor. Araya zaman koy her şey yolundaymış gibi devam et. Fake hesaptan selam yaz. Bakalım sohbet edecek mi...
Tamamen daraldığım konu buydu. Emin olmadan evlenip bu durumun içine kendimi atarmıyım korkusu oldu içimde

En kötüsü de bu şüphe durumu. İnsan %100 güvense bile böyle bir durum karşısında ne düşüneceğini bilemiyor. Hayır, o resim hiç paylaşmaz sadece hikaye paylaşıyor. Bizi paylaştığı olmuştu. Birde bi ara profil resmi birlikte çekindiğimiz fotoğraf yapmıştı.

Ben duygusal birisiyim. Sinirlendiğim zaman bile ağlayarak dile getiririm durumu. Yapım gereği böyle. Ağlamak bende istemem. Ama elimde olmayan birşey bu. Bir anda üzülünce oldu. İşte aldatma yok belki ama öyle bir durum oluşabilir de. Bir kıza yazmak çok normal değil bence. Şuan hangi niyetle yazdığını bilemiyorum. Ama tanışma niyetiyle yazmış olma durumu da var

İşte o yüzden de merhaba deyip doğrudan soruyu sormak gerek. Karşı cinsten tanımadığım biri bana sadece selam ya da merhaba yazsa ben de mesaj isteğini kabul etmem.

Bana zamanında eşiyle ortak hesabından mesaj atan biri olmuştu o yüzden bu fotoğraf olayı bir şeyin önlemi değil ama yine de ikinizin fotoğrafı sabitlenmiş hikaye olarak profilinde kalsa iyi olurdu. En azından onun profiline bakan seni görsün yani.

İşte o yüzden de merhaba deyip doğrudan soruyu sormak gerek. Karşı cinsten tanımadığım biri bana sadece selam ya da merhaba yazsa ben de mesaj isteğini kabul etmem.
İyi de benim soru sordugum kişi random biri değil ki. Örnek veriyorum bir oyun grubunun storysi, ya da dil ve konuşma üzerine bir beyefendi mesela. Neye istinaden yazdığımı akil edebilecek olgunluktadirlar diye düşünüyorum. Günde kaç kişi onlara selam, merhaba yazıyordur çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…