- 1 Haziran 2019
- 279
- 127
- 103
- 24
- Konu Sahibi neyapmaliyim
-
Kadınlar hislerinde asla yanılmaz.
Haklısınız ama demek ki onu unutamamis ki bunu beğeniyor başkası aklındaysa onun hayatında yerim yok olmamalı demek ki unutturamadime kimseyle cikmadim demis, birine asik olmadim dememis ki. ne yapsin adam agac kavugunda seninle tanismayi mi beklesin?
buna mi yikildin? allah baska dert vermesij
videoyu beyenen 212.000 insan neyini begendiyse seninki de onu beğenmiştir.
cok sacma sapan şeyleri dert edinmeye yer ariyorsunuz bence
Kendimi sizin yerinize koydum. Maalesef huzursuz eden birşey sezdim. Kadınlar hislerinde hiç yanılmaz bence. Şüphe tek gerçektir derler ya. Aynen öyle. Sizinle mutsuz demiyorum bakın. İllaki mutludur huzurludur ama geçmişte bırakmak zorunda olduğu birşeyler var sanırım. Geçmiş henüz geçmemiş gibi.5 aydır devam eden güzel bir ilişkim var ciddi düşünüyoruz. Sevildigimi her daim hissettiriyor. Uzak mesafe ilişkisi içerisindeyiz. Her neyse erkek arkadaşım bana daha önce bir ilişkisi olmadığını ciddi birisiyle görüşmediğini söylemişti. Instagram da gezerken bu videoyu beğendiğini gördüm. neden bu videoyu beğendiğini sorduğumda hatırlamadığını o niyetle beğenmediğini ilki olduğumu söyledi ama halihazır bir ilişki içindeyken bu videonun beğenilmesi beni mahvetti. Regl dönemindeyim ayrıca kulak zarı ameliyatı oldum yataktan çıkamıyorum bu sebeplerden dolayı mı duygusal davrandım bilemiyorum. Kendimi çok kötü hissettim. Fikirlerinizi alabilir miyim. Ben bu videoda birisine aşık olduğunu ve unutamadığını sezdim ( daha önce de buna benzer bir video begenmisti ilk aşklar unutulmaz diye sorduğumda ilk aşkım sensin demişti )
Çok teşekkür ederim empati yaptığınız için beni anladığıniz için kalbim çok acıyor ağlamaktan dikişlerim ağrıdıKendimi sizin yerinize koydum. Maalesef huzursuz eden birşey sezdim. Kadınlar hislerinde hiç yanılmaz bence. Şüphe tek gerçektir derler ya. Aynen öyle. Sizinle mutsuz demiyorum bakın. İllaki mutludur huzurludur ama geçmişte bırakmak zorunda olduğu birşeyler var sanırım. Geçmiş henüz geçmemiş gibi.
Uzak mesafe ilişkisi dediğin için mesajla değil de telefonla konuşarak neler hissettiğini söyle. Eğer unutamadığın biri varsa ben devam edemem de. Tabi sen bilirsin ama zor bir durum iki taraf için de. Sen içinden nasıl geliyorsa canın ne istiyorsa onu yap. Kimse senden daha önemli değil. Ciddi ciddi konuşun. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama dediğim gibi karşı taraftakinin unutamadığı biri varsa hiç unutmayacaktırSizce bitirmelimiyim kalbim çok acıyor içeriğine bakmadım adamın konuşma tarzı hoşuma gitti dedi inanmadım tabi ama çok kötü hissediyorum
Unutamadığı biri var muhakkakİlki olabilirsiniz ama belki geçmişte aşamadığı, olayın sadece sohbette kaldığı sevgili olamadığı biri vardır. Ya da mesela nasıl hiç aldatılmamış biri, aldatılma ile ilgili bir gönderi hoşuna gittiği için (mizahi-ders verici video) beğenirse onun da o tarz bir şey olabilir.
Önüme çıktı stalklamadim kesfete girince reelslerde takip ettiklerinin beğendikleri şeyler düşüyor ekrana bazen bu da önüme düştüBirisi beni bu kadar stalklasa ben sogurdum buz gibi o insandan
Unutamadığı biri var muhakkaksizce ne yapmaliyim
eeee sen de bu adamdan ayrildiktan sonra onu yuzde yuz unutamayabilirsin, bazen aklina mutlu anılarınız gelebilir. ne yapacaksin kendini manastira kapatip bakire rahibeler gibi dünyadan elini etegini cekecek misin?Haklısınız ama demek ki onu unutamamis ki bunu beğeniyor başkası aklındaysa onun hayatında yerim yok olmamalı demek ki unutturamadim
Benim tanıdığım bir erkek vardı devamlı melankolik takılırdı, Kuzey Güney dizisinde bu kardeşlerden biri aldatıldığı için elinde çiçek bekliyordu ya o fotoğrafı profil fotoğrafı yapıyordu. Böyle aldatılma-eski sevgili ile ilgili gönderiler beğenirdi. Ama sorsan iki tane konuştuğu kız olmuş öyle uzun ilişki falan yapmamış. Duygusal, melankolik biri de olabilir. Kesin diyemeyiz sen de bence kesin gözüyle bakmamalısın.Unutamadığı biri var muhakkaksizce ne yapmaliyim
Biz de medyum değiliz tabiKadınlar hislerinde yanılmıyorsa neden bu kadar yanlış ilişki, evlilik var ortada? Madem bu kadar mükemmeliz his konusunda işe yaramaz adamları sevgili, eş diye hayatlarımıza sokmak yerine anında fark edip şutlamamız lazım. Bu his olayı çok abartılıyor.
Biri beğendiğim videoya kadar hesap sorsa ben soğurdum kendisinden.
Sevgiliniz kaç yaşında bilmiyorum ama sevgilisi, sevdiği biri olmuştur, olmaması zor. Ben kendimle alakası olmayan paylaşımları da beğeniyorum, bunun hesabını kaç yıllık eşime de vermem yani. Ne boğucu durumlar. Bunun için dikişleriniz ağrıyacak kadar ağlamaniz çok sağlıksız bu arada.
Ama ilişkiniz 5 aylık. Daha çok yeni. Yıllarınızı vermemişsiniz henüz. Çok da yıpratmayın kendinizi ya. Şuan sizinle beraber olmak istediği için sizinle. Ona zaman tanıyın. 5 ay çok kısa bir süre.Çok teşekkür ederim empati yaptığınız için beni anladığıniz için kalbim çok acıyor ağlamaktan dikişlerim ağrıdı
Müneccimlik değil de kadelar hislerinde yanılmaz varlıkların çok daha doğru tercihler yapması gerekiyor diye düşünüyorum.Biz de medyum değiliz tabiama karşındaki bir insanın hareketi bir şeyler hissettiriyor örnekteki gibi. Bazen de bile bile göz yumuyoruz sevdiğimizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?