- 14 Aralık 2020
- 82
- 24
- 29
- Konu Sahibi cekmeyenwifi
Burayı uzun zamandır takip ediyorum dün bir olay başıma geldi ve paylaşabileceğim kimsem yoktu. 3 buçuk senelik bir ilişkim var ve ben başka bir ile çalışmaya gelince erkek arkadaşım bana geliyordu ara sıra. Cuma günü geldi Ancak pazar günü biraz film izledik ve artık tamamıyle birlikte olmaya karar verdik. Ancak ben o an sinirle beceremiyorsun işte olmayacak olmuyor diye kalktım. Oda bana sende zevk ver o zaman dedi. Ve o an biraz devam ettim kan gelince bıraktım. Bir dahaki ilişkimde kanarmı bilmiyorum. Ben bu lafına çok alındım vs. Biraz zaman geçince devam edecektik ancak ben tüylerimi jiletle aldığımdan artık diken diken olmuştu . Oda zaten dedi sanki dikene sürtüyorum dedi. ve erekte olamadı . O gece öylece bitti ben stresten uyuyamadım. O noldu diye sorsada her başlangıçta asla erekte olamadı. Zaten pazartesi günü evine gitti.. Bana sürekli Senin yanındayım sıkma canını dedi bende her defasında yüzüne vurdum işte ben zevk vermiyorum vs. diye. En son şu cümleyi kullandı. Bir daha orandaki tüyleri alma tamam mı dedi? Sizce ben üzülmeyeyimde kim üzülsün. Siz olsanız ne yapardınız ?