Erkek arkadaşımın bana şart koşması doğru mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? Adamı maddi olarak kullanıp çeşitli bahanelerle ayrılmış sonra yine ihtiyaçlarınızı gidermek ve yalnız kalmamak için tekrar tekrar barışmak istemişsiniz. Adamda ayrı bi garip beraberken sizi aldatmış. Bu devirde insanlar hem okuyor hem çalışıyor. Çalışmak zor gelmiş, kusura bakmayın ama başkasının parasını yemek daha kolayınıza gelmiş.
Bu yaşadığınız şey sevgiye dayalı ilişki değil. Menfaat ilişkisi sadece. Karma denilen şey var dikkat edin ileride yaşattıklarınızı yaşayacaksınız. İnsanları kullanmayı bırakın, ilişki falan da bir süre düşünmeyin. İş bulup çalışın kendi hayatınıza bakın. Yanlış yollardasınız.

Bankamatik olarak mı kaydettiniz adamı telefona?
İçinizi rahatlatmak için araya duygusal bağ falan sokuşturmuşsunuz sanki.
Aileni bir şekilde kandırmaya devam edersin boş yere evlilik falan konularına girme bence.evlenince hem bu kadar rahat olamazsın hem de maddi olarak istediğin meblağları alamayabilirsin sen adamın ikinci teklifini kabul et keyfine bak ama elinden kaçırmamaya çalış.evlenirsen de kaçırma ihtimalin var evliliği kesin kurtuluş olarak görme.
Bu arada ekonomi coğ eyi yeğen.

Bi git.
Adamı resmen parası için kullanmışsın.
Daha zengini bulsan pandik ata ata gideceksin.
Ne hatası be ?
Hayat kadını en azından bedenini satıyor.
Peki sen
Para için herkesi seviyosun zengin ve yakışıklılar da seni bekliyodu
Doğru söylüyorsun ama ben galiba çevremin etkisinde kaldığım için böyle oldu. Hep daha iyisini bulabilirsin dedikleri için.

Fakesiniz bence.

Ben ona bu zamana kadar hiç yanlış yapmadım, aldatmadım.. Ailemin korkusundan yanlış şeyler yaptım sadece. Biraz tavsiye istedim yargılanmak değil. Herkes hata yapar.
Sizinki hata değil. Hata çok çok 1-2 kere yapılır. Sizinki huy. Siz busunuz. Para nerede siz orada. Herşeyi yaparsınız para için, bi seks yapmamışsınız o da belki ilerde zengin birini kafalarsam bakire değilim diye kaybetmeyeyim korkusuna.

Yargılamayın bence bu kadar, hayatta kimin başına böyle şeyler geleceği belli olmuyor.
Yargılanmak açısından yorumları okuma bence. Yaptığım normal değil mi acaba diye bir düşün. Zira sana normal ve aşktan gibi geliyor. Ama durum tamda yargılandığın gibi.

Ailemin desteği olsaydı ben böyle olmazdım. Ne zaman bir derdim, sıkıntım olsa paylaşamazdım. Bile isteye düştüğüm bir durum değil
Bence evlenin erkek arkadaşınızla, her zorlukta yaninizdaymis sizi de seviyor daha iyisini bulamazsınız bence.

Bence evlenin erkek arkadaşınızla, her zorlukta yaninizdaymis sizi de seviyor daha iyisini bulamazsınız bence.
Ben de öyle düşünüyorum, benim için çok fedakarlık yapmış biri. Ama düşünün ailenizden korkunuz var ve bu kişiyi (siyahi) aileye nasıl dahil ederim, onlara ne derim gibi korkularınız olmaz mıydı? Önerileriniz varsa dikkate almak isterim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…