- 19 Eylül 2022
- 20
- -38
- 27
-
- Konu Sahibi herhangibiri986
Gerçekten bu kadar geri kafalı olmak zorunda mısınız? Tamam yaptığım yanlıştır ama bu şekilde söylemek sizce doğru mu? Bu kadar yargılamamanızı tavsiye ederim hayatta kimin başına ne geleceği belli olmaz eminim yakınlarınız vardır.parayla çalışıyorsun yani. sevgili mi deniliyormuş bu ilişkiye de?
ev sahibini de bir düşün derim bak kiran yaklaşıyorsa. o da herif sonuçta aynısından onda da var.
Son derece somut ve çözümcül bir adım olur benceEv sahibine yanlasın bari
Aile desteği olmayanlar pin pon topu gibi bi orda bi burda olmuyorlar hem çalışıp hem okuyorlarAilemin desteği olsaydı ben böyle olmazdım. Ne zaman bir derdim, sıkıntım olsa paylaşamazdım. Bile isteye düştüğüm bir durum değil
Onu kaybettiğin için üzülmüyorsun ki…Evet bencilliğimin farkındayım, ama duygusal bir bağ olmasaydı onu kaybedince bu kadar üzülmezdim diye düşünüyorum
Sizin aileniz sizi elin memleketinde aç bilaç bırakacak kadar çok seviyor parayı, sevgilinize söyleyin 3-5 koklatsın olur bu iş.Ben de öyle düşünüyorum, benim için çok fedakarlık yapmış biri. Ama düşünün ailenizden korkunuz var ve bu kişiyi (siyahi) aileye nasıl dahil ederim, onlara ne derim gibi korkularınız olmaz mıydı? Önerileriniz varsa dikkate almak isterim.
Siyahi olduğunu yazmışsınız ailesine kabul ettiren evlenen çokta mutlu olanlar var insta da görmüştüm ama sizin konunuz (siyahi) bu kişiyle alakalı değil kendiniz ile alakalı bu (siyahi) arkadaşınız da size nasıl güvenip evlenecekBen de öyle düşünüyorum, benim için çok fedakarlık yapmış biri. Ama düşünün ailenizden korkunuz var ve bu kişiyi (siyahi) aileye nasıl dahil ederim, onlara ne derim gibi korkularınız olmaz mıydı? Önerileriniz varsa dikkate almak isterim.
Aileme bahsettiğimde seni sileriz dediler ben de onlardan korkumla büyüdüm o yüzden ne diyeceğim nasıl ikna edeceğim hakkında hiçbir fikrim yokSiyahi olduğunu yazmışsınız ailesine kabul ettiren evlenen çokta mutlu olanlar var insta da görmüştüm ama sizin konunuz (siyahi) bu kişiyle alakalı değil kendiniz ile alakalı bu (siyahi) arkadaşınız da size nasıl güvenip evlenecek
Zor gelmedi, birçok yere başvurdum tecrübesiz olduğum için almadılarCalismak ne kadar zor gelmis size vah vah. Birde kirasi gelmis ve faturalar da tabi ki aglaya zirlaya dönecektiniz
Zor gelmedi, birçok yere başvurdum tecrübesiz olduğum için almadılar
Ben öğrenci değilim mezun oldum vatandaş olmadığım için almıyorlarEminim ki öyledir.. binlerce baska ögrenci nasil beceriyorsa hem calisip hem okumayi.
Ben öğrenci değilim mezun oldum vatandaş olmadığım için almıyorlar
Konu sahibinin karşına temiz kalpli bir adam adam çıkarsa, onu kullanırsa daha yazık olur diye düşündüm ben de.Önerinizi okuduğumda konu sahibinin tavrına baktığımda ciddiye alıp yapabilme ihtimali var gibi görünüyor. Kimsenin pişman olacağı şeyleri yapmasını istemem. Bu cevabınızı hakedıyor olsa bile. Sebebi budur.
Zaten silmişler ki böyle bi durumda kalmışsınız hiç bi destek vermemişler ne maddi ne manevi çok yanlış bi yol izlemek zorunda kalmışsınız aileniz sizi okutmaya gönderiyorsa maddi destek olmalıydı ama olmamışlar sizin seçeceğiniz birey için söz hakkı yinede vardırAileme bahsettiğimde seni sileriz dediler ben de onlardan korkumla büyüdüm o yüzden ne diyeceğim nasıl ikna edeceğim hakkında hiçbir fikrim yok
Ailemin desteği olsaydı ben böyle olmazdım. Ne zaman bir derdim, sıkıntım olsa paylaşamazdım. Bile isteye düştüğüm bir durum değil