-
- Konu Sahibi herhangibiri986
Bazı erkekler cidden pek bir saftirik oluyor. Yüzünü bile görmediği kadınlara kontör alıp para yollayanlar duymuştumAslinda suç kadinda olduğu kadar adamlarda, içlerinde kandiralan da vardir ama konudaki adam kandiriliyor gibi gelmedi bana, çoğu erkekte kandirilmadan bile isteye para vermeye bayiliyor nedense.
Ben para istemediğim halde durduk yere para vermek isteyenler illa oluyordu alisveris yaparmişim harcarmişim. Kabul etmiyordum. Oyle bana aciyacaklari sefil bir halim de yoktu, normal iyi giyinirdim bu arada.
Konu neden silindi şikayet edildin.
Bazı erkekler cidden pek bir saftirik oluyor. Yüzünü bile görmediği kadınlara kontör alıp para yollayanlar duymuştum
Bazılarının olayı bu, para vermeyi seviyorlar, daa keşke sonra paramı yidii diye ağlamasalar.Aslinda suç kadinda olduğu kadar adamlarda, içlerinde kandiralan da vardir ama konudaki adam kandiriliyor gibi gelmedi bana, çoğu erkekte kandirilmadan bile isteye para vermeye bayiliyor nedense.
Ben para istemediğim halde durduk yere para vermek isteyenler illa oluyordu alisveris yaparmişim harcarmişim. Kabul etmiyordum. Oyle bana aciyacaklari sefil bir halim de yoktu, normal iyi giyinirdim bu arada.
Bize de hayırlı işler demek düşerİşte adam da kendi agziyla söylemiş "gelecegini düşün benimle kal" diye.O kismi okuyunca anladim zaten olayi. Bu saflik değil, adam biliyor konu sahibinin paraya geldiğini. Alan veren memnun bu konuda kisaca.
Bazılarının olayı bu, para vermeyi seviyorlar, daa keşke sonra paramı yidii diye ağlamasalar.
Hayat kadınları daha namuslu yanında valla billa.Tovbeler olsun.
Adama bagımlı degilsin, parasına bagımlısın.
Resmen kullanıyorsun.
Arsızlıgın da böylesi.
En çok onlar ağlıyor.Bazisi da para vererek üzerinde hak sahibi, soz sahibi olabilecegini dusundugu için yagdiriyor kendi otoritesine alabilmek için. Turlu turlu tip var.
Olma mı hiç?Konuyu kaçırmışım. Arada beddua edildi mi peki?
Evlenmek istemiyor ailesini bahane ediyor. Gerçekten seven kadinlar bir şekilde aileyi ikna edip evleniyorlar çünkü. Konu sahibi daha çok bana para versin, baksın, cinsellik de istemesin dursun bir köşede ben daha iyisini daha zenginini bulana kadar diyor.Adam iyi,parası da var.eee evlenin o zaman.yada evlenmek için yeterince zengin mi değil?nasıl bir tavsiye verilir bilemedim
Adam evlat edinsin o zamanEvlenmek istemiyor ailesini bahane ediyor. Gerçekten seven kadinlar bir şekilde aileyi ikna edip evleniyorlar çünkü. Konu sahibi daha çok bana para versin, baksın, cinsellik de istemesin dursun bir köşede ben daha iyisini daha zenginini bulana kadar diyor.
Konu başlığı bile adamın şart sunması. Cinsellik istemese sorun yokmuş aslında.
Beni de Koçlar falan evlat edinse keşkem ama işte hayat biz kira ödemeye devamAdam evlat edinsin o zamano olmasın bu olmasın. Eeeeee
Konu silince ne oluyor acaba alıntılayan olmuş zaten
Nerde öyle bedava, beraber sevelim.Evlenmek istemiyor ailesini bahane ediyor. Gerçekten seven kadinlar bir şekilde aileyi ikna edip evleniyorlar çünkü. Konu sahibi daha çok bana para versin, baksın, cinsellik de istemesin dursun bir köşede ben daha iyisini daha zenginini bulana kadar diyor.
Konu başlığı bile adamın şart sunması. Cinsellik istemese sorun yokmuş aslında.
Ever tamamen duygusal bir bağEvet bencilliğimin farkındayım, ama duygusal bir bağ olmasaydı onu kaybedince bu kadar üzülmezdim diye düşünüyorum
Aynen madem bu kadar aile sözü dinliyor dönsün ailesinin evine, bir çekyat verirlerse ne ala.
Onu kaybettiğin için değil parayı kaybettiğin için üzgünsün. Kendini kandırırsın da buradaki kadınlar bunu yemez. Aslında yaptığının sokak dilinde çok net bir karşılığı var ama yazmicam banlanmak istemiyorumEvet bencilliğimin farkındayım, ama duygusal bir bağ olmasaydı onu kaybedince bu kadar üzülmezdim diye düşünüyorum