• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşımın arkadaşına yazdığı mesaj!

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
merhaba hanımlar.erkek arkadaşımın yakın bir arkadaşı var çapkın bi çocuk ama sevgilisi de var. erkek arkadaşım 1 haftadır bi eğitim seminerndeydi. seminerde bu çocuk da vardı. geçen gün erkek arkadaşımla görüştüğümüzde telefonunu bi karıştıraym dedim. birgün arkadaşı galiba seminere gitmemiş o gün şöyle bi msjlaşma olmuş aralarında:
arkadaşı- naber lan
benmki- bu hatun çok çekici :)
arkadaşı- baa verir mi
bu msjlaşmanın olduğu günün bi gün öncesinde biz kavga etmiştik ve ben aslında blöf yapmak amacıyla ayrılmak istediğimi söylemiştm. merak edenler için konu da şuydu http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/597182-olur-yorum.html
bu tartışmanın 1gün sonrasında bu msjlaşma geçmiş aralarında. diğer msjlarına baktığımda ise çocuk yine çapkınca msjlar çekmiş ama bu kez benmki cvp yazmamış.

msjı gördğüm gün belli etmedim bişey çünkü ben de bazen içimden geçirirm birine karşı yakışıklı çocuk, çekici falan diye. ama yine de çok huzursuzum.

siz olsaydınız ne yapardnz?

............................................................................

konuyu açtığımın ertesi sabahı dayanamadm ve erk.erkadaşıma meseleyi açtm. niye msjı gördğnde söylemedin de içine dert ettin dedi. seminerde konuyu anlatan 35-40 yaşlarnda bi kadın varmış, görunumu,giyimi garipmiş biraz bunlar da o kadınla ilgili aralarnda bu şekilde dalga geçiyorlarmış, yemin ettrdm kaç kez meğerse arkadaşına çok çekici diye yazarken tam tersini ima ediyormuş. ama yine de çok kızdm çunku Allah herkesi farklı farklı yaratmış dedim. bi kadın hakkında bu şekilde konuşmazsınz o da Allah ın bi kulu dedim çok kızdım gerçekten

Son düzenleme:
her erkek arkadaşlarıyla böyle muhabbetlere girmez mi. karşısındaki arkadaşı fena halde capkın bir de. bir de evlenecek yakında boyu devrilesice

midem bulanıyor böyle konuşmalardan sırf bu konuşma yüzünden bile hemen tekmeyi basardım o teline kafasında parçalardım herhalde...

Çok mu arıyorsunuz böyle ahlaksız iğrenç erkekleri ben artık cidden anlamıyorum bazı kadınları. Adamın karakteri, bakış açısı ve arkadaşları ortada hiç güvenilir bir imaj çiziyor mu acaba?

Telefonunu karıştırmayı doğal görmez, elimi sürmezdim.

ben karıştırırım. ve bir daha bu tarz bi msj görürsem bitireceğim kesinlikle. kaç aydır görüşmüyorduk ve çok tartışma yaşıyorduk biraz da buna bağlıyorum ben bu msjlaşmayı. yanılıyor muyum sizce

her erkek arkadaşlarıyla böyle muhabbetlere girmez mi. karşısındaki arkadaşı fena halde capkın bir de. bir de evlenecek yakında boyu devrilesice

Ayrıca her erkek arkadaşlarıyla böyle iğrenç muhabbetlere girmez hele ki sevdiği birisi, eşi filan varsa. Şu bazı erkeklerin yaptıkları iğrençlikleri de her erkeklere mal etmeyin artık hala düzgün, hala karakterli ve hala ahlaklı erkekler var ama nedense bazı kadınlara da bu erkekler yaranamıyor illa böyle karaktersiz , gözleri fel fecir okuyan kadınlara aç ve doymak bilmeyen erkekler hep revaçta.

Son düzenleme:
amaaan ayrılırım canım nedemekya ? vazgeçmek ilişkiyi bitirmek kolaymı ? duyanda alt alta üst üste yakaladı sancaklar :36: ne varya yani sadece güzel hatun dediysesakın öyle ayrılmayı felan düşünme ve trip atıpda çocuğu bunaltma güzel cilveli bir şekilde sorguya çekerdim ben olsam. :21: az rahat bırakın şu adamları..

amaaan ayrılırım canım nedemekya ? vazgeçmek ilişkiyi bitirmek kolaymı ? duyanda alt alta üst üste yakaladı sancaklar :36: ne varya yani sadece güzel hatun dediysesakın öyle ayrılmayı felan düşünme ve trip atıpda çocuğu bunaltma güzel cilveli bir şekilde sorguya çekerdim ben olsam. :21: az rahat bırakın şu adamları..

bazı yorumlara şaşırıyorum
benim sevdiğim, bir arkadaşına başka bir kadından dolayı 'çok çekici hatun' diyecek karşısındaki insan da iğrenç bi tabir kullanacak ve ben onu işveli cilveli sorguya çekçem he
ilginç..

ben karıştırırım. ve bir daha bu tarz bi msj görürsem bitireceğim kesinlikle. kaç aydır görüşmüyorduk ve çok tartışma yaşıyorduk biraz da buna bağlıyorum ben bu msjlaşmayı. yanılıyor muyum sizce

Doğrudur.
"Siz ne yapardınız?" diye sormuşsunuz, benim yapacağım bu olurdu.
Ve buna rağmen böyle bir mesajla karşılaşsaydım; öylesine bir geyik olduğunu düşünürdüm.
Çünkü ben eşimle bu sohbetleri yaparım. Ne güzel kadın, adam hoşmuş vs. (sitenin midesizgiller dediği tayfadanım sanırım)
Hani siz de demişsiniz ya bu şekilde yorumlar olabiliyor bazen.
E arkadaşı çapkınmış ki genelde erkek muhabbetinin standardını da düşünün derim.
Sevgilinizi en iyi siz tanırsınız. Siz bilirsiniz.
Verilen emeği heba etmek, ayrıldım barıştım, döndüm, burnu sürttü, ayağı tökezledi... bunlar ilişkileri çok yıpratır.
Size hissettirdikleri aslolandır.
Benim için böyle.

benim ilk yapacağım şey bu mesajın hesabını sormak olurdu valla :) ama ayrılmak o kadar kolay değil, açıklamasını dinlemek lazım.

ben sorguya cekmedim çünkü böyle bişeyi hazmedebileceğimi düşünüp daha da ileriye götürebilir nasılsa her şeyi kabulleniyor diye. ayrımayı da düşünmedim değil ama böyle bir şey olursa yapacağımı biliyorm

Doğrudur.
"Siz ne yapardınız?" diye sormuşsunuz, benim yapacağım bu olurdu.
Ve buna rağmen böyle bir mesajla karşılaşsaydım; öylesine bir geyik olduğunu düşünürdüm.
Çünkü ben eşimle bu sohbetleri yaparım. Ne güzel kadın, adam hoşmuş vs. (sitenin midesizgiller dediği tayfadanım sanırım)
Hani siz de demişsiniz ya bu şekilde yorumlar olabiliyor bazen.
E arkadaşı çapkınmış ki genelde erkek muhabbetinin standardını da düşünün derim.
Sevgilinizi en iyi siz tanırsınız. Siz bilirsiniz.
Verilen emeği heba etmek, ayrıldım barıştım, döndüm, burnu sürttü, ayağı tökezledi... bunlar ilişkileri çok yıpratır.
Size hissettirdikleri aslolandır.
Benim için böyle.

benm erkek arkadaşımn bana bağlı olduğunu düşündüğümden bu msj ilk önce şoke etti beni. sonrasında diğer msjlara baktığımda karşıdaki şahsa göre msjlaştığını düşündüm. sonra kendim geldi aklıma. ben de bazen arkadaşlarıma bu tür muhabbetlere girebiliyorum. ve erkek arkadaşımın bana hissettrdiği şey gerçekten beni sevdiği ve değer verdiği

bazı yorumlara şaşırıyorum
benim sevdiğim, bir arkadaşına başka bir kadından dolayı 'çok çekici hatun' diyecek karşısındaki insan da iğrenç bi tabir kullanacak ve ben onu işveli cilveli sorguya çekçem he
ilginç..

ne yapardın peki. ha diyorsun ki asla benm sevgilim böyle bişey yapmaz. ben de öyle zannerderdm canım ama maalesef öyle değilmiş

Back