- Konu Sahibi missplayful
-
Türk gelenek ve terbiye yapısına göre cevap vermek yokta evlenmeden önce aynı odalarda yatmak mı var ?
Bence cvp.ı sırf bu yüzden vermiyorsanız verin cevabınızı.
Nezakatle verilen cevaplar yeteri kadar hakkınızı savunmanıza yetecektir diye düşünüyorum.
Uzaktasınız, erkek arkadaşınızla yolunuzu çizmişsiniz, annesi başkasıyla evli; size destek olmak zorunda değil.
Zaten belli ki tuhaflıkları var, siz de çok irdelememelisiniz.
Erkek arkadaşınıza aldığı şekerlere kadar söylemeniz hoş olmamış.
Neyse Allah yuzume guldu bu sabah uyandik, erkek arkadasim hesabini kontrol etti is yerinden gondermeleri gereken parayi nihayet gondermisler,e-maillerimizi kontrol ettik maalesef onu is gorusmesine cagiran veya arayan olmamis . Fakat benim e maillimde is gorusmesine cagrildiniz diye bir mail vardi. Basvuruma yanit gelmis. Allah'im yuzume guldu duama yanit verdi geri cevirmedi.Hersey duzeliyor gercekten mutluyum umarim ise kabul edilirim.
Neyse Allah yuzume guldu bu sabah uyandik, erkek arkadasim hesabini kontrol etti is yerinden gondermeleri gereken parayi nihayet gondermisler,e-maillerimizi kontrol ettik maalesef onu is gorusmesine cagiran veya arayan olmamis . Fakat benim e maillimde is gorusmesine cagrildiniz diye bir mail vardi. Basvuruma yanit gelmis. Allah'im yuzume guldu duama yanit verdi geri cevirmedi.Hersey duzeliyor gercekten mutluyum umarim ise kabul edilirim.
missplayful canım ,erkek arkadasının annesı yokluktan geldıgı ıcın paranın degerını cok ıyı bılıyordur ,tutumludur .
tabi bunun asırırısı gormemıslıge gırıyor ama ,kadın zaten sonradan gorme cok gorme ona bunu
ayrıca bak sen de bır yorumun da demıssın ; "dort dortluk kımse yok herkesın kotu olan bır huyu suyu var ,benı az yoran bırısı olması daha ıyı "demıssın .
aslın da cok mantıklı dusunuyorsun ,bız bazen kadınlar hep en mukemmelını ısterız ama oyle bırsey yok .bız kadınlar da cok mukemmel degılız hepımızın
herkesın kotu bır huyu ılla kı vardır .eften puften sebeplerden de ayrılmaya gerek yoktur ,ama mızmızlanmaya da gerek yoktur
ancak canım benım;kayınvalıdenın tutuculugunu yargılama derım bak dıyorsun kı "kendısı de zamanın da babasız cocuk dunyaya getırmıs sımdı cıkıp karsıma da
ben gerı kafalıyım demesın "dıyorsun ama ,o ders cıkarmıs kı bu yasadıgından bır baskasının canının yanmasını ıstemıyor .
basından kotu bırsey gecıren kadınlar da ders cıkarabılır .
burada art nıyetlı oldugunu sanmıyorum onun ıcın sorun yok kı ,canı yanacak olan kadın yanı sen oluyorsun ,oglunun degıl yaa
sankı orada senı dusunmus gıbı geldı bana ,kendısı ders cıkardıgı ıcın senın canının da oglunun tarafından yanmasını ıstememıs olabılr canım
Hem her turlu zorlugu cikarip taleplerde bulunayim hemde kucak dolusu sevgiler bekleyeyim insanlardan.... Valla recep ivedik gibi yoggg yaa...diyesim var.... Aynen oyle Birsencim.
Son zamanlarda bunu bende hep söyler buluyorum kendimi; ''hem huzur verme insanlara hemde yalnız kalmaktan korkup sevgi bekle''
Yoogg yaa
Bundan sonraki hayatınızda inş. çok mutlu olursunuz..
Akıllı bir insan olduğunuzu düşünüyorum, akıllıca idare edeceğinizi düşünüyorum annesini ve o hayatı.
bence siz cok abartiyorsunuz bu durumu. Sevgilinizin annesi olabilir ama ondan sizin birseyinizi ödemesini bekleyemezsiniz.
Paraniz yoksa bu ziyareti erteleseydiniz keske.
Benimde bazen ziyaret etmek istedigim yerler oluyor ama param yeterli degilse erteliyorum.ha bu sadece yol parasi degil cebimde harcligim olmadan ziyarete gidipte herseyi gittigim yerden beklemem. Ben bu durumdan rahatsiz olurum acikcasi.
Anneannesi bir burgeri ödedi diyorsunuz hicmi paraniz yoktu yaninizda? Neye güvenerek yola ciktinizki ?
BI arkadasin daha dedigi gibi kimse sizin köpeginizi kabullenmek zorunda degil isterse anlattiklarinizdan daha müsait bir evi olsun, icine girmeden bilemezsiniz. Belki esi istemiyordur oda zor durumda kaliyordur ? Bunlari da düsünmek lazim.
Ayrica sevgilinize Annesi hakkindaki söyledikleriniz/sorduklariniz sizi kendisinden sogutur.
Kusura bakmayin yanlista anlamayin sizi yargilamak veya gicikligina yazmiyorum kendi düsüncelerimi yaziyorum umarim yanlis tepki vermezsiniz.
Kendi annesiyle benzin tartismasina girmesi sizi ilgilendirmez
seker almasida
hatta sizden para isteme sebebi digerlerinden almak gibi geldi baana
prki siz evlnmeyi istemiyirmusunuz?
Birde siz cok bunalmissiniz issizsiniz paraniz az ondan dahqda batmis gozunuze bu yasananlar
canım erkek arkadaşının annesi yabancı uyruklu birisi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?