Yorumunuzdaki niyetiniz kötü değil ama uslubunuzdan ötürü ağır görünüyor ve bazı yerlerde yargısız infaz içeriyor.
Birincisi kimse kimseye yaranmaya çalışmıyor, ortada birlikte olan iki kişi var ve benim de daha önce aile ile tanışma deneyimim yok bu yüzden yanlışlıklar tecrübesizlikler yaşanabilir zaten bunu en aza indirgemek için bir sohbet muhabbet konusu açtım. Önemli olan en az hasarla, sıkıntısız güzel bir deneyim yaşamak. Herkes evlenmek zorunda değil sonuç itibariyle herşey nasip.
Ikincisi ise ayaklarına gitme meselesi, şimdi yapı gereği ben sıkıntı strese gelemeyen biriyim, iki aile bir anda tanıştığında şimdi tek bir aile ile tanışma olayından daha beter kötü hissederim, o anda rahat olabilmek için karşı tarafın ailesini önceden tanımam beni daha iyi hissettirir düşüncesi içindeyim.
Özetle cici kız olma kafası ile oraya gitmiyorum. Amacım aileyi, yaşamlarını tanımak.
aksine, yazdığım yorumda ben sen kendini o duruma düşürme diyorum
tekrar oku bence
diyorum ki eğer o şekilde davranırsan böyle görünürsün
bunlarla mı uğraşacaksın diyorum
herkes kendi değerini kendisi belirler, bizim değerimizi başkaları belirlemez
sen en baştan nasıl hareket edersen devamı da öyle gelir, insanlar da senin hakkında ona göre düşünürler
sıkıntı strese gelemeyen biri olmak demek erkek ailesinin karşısında eğilip bükülmek değil
lakin söylediklerini uygularsan öyle gibi görüneceksin
mesela sormuşsun sevgiline, çay koyarken yardım teklif edeyim mi ? demişsin.
bence bunu düşünmen ve söylemen gereksiz olmuş, kendi içinde kibarlıktan dolayı bunu düşünmüşsün
ama bunu yaptığın anda kendin ayağına sıkarsın. karşıdan senin düşündüğün gibi gözükmez
sen o eve bi misafir olarak gidiyorsun, hayatında ilk kez gördüğün insanlar
nişanlı değilsin evli değilsin, ne münasebet yardım edeceksin hizmet edeceksin ? mesela yani
kendimi elimde çiçekle hayal ettim diyorsun. kendince kibarlık olsun diye düşünmüşsün ama bu tarz hareketler özellikle erkek aileleri tarafından "nolur beni sevin, kabul edin" hareketi olarak algılanır
yani özetle bu tarz konular senin düşündüğün şekilde yaşanmıyor gerçek hayatın içinde
buraya insanlar yorum yapıyorsa hepsinin arkasında mutlaka bi deneyim vardır bunu unutma
bayramda tanışma olayı ayrı fecaat zaten
bayram günü o eve gelen giden olur
başına neler gelecek haberin yok biz seni uyarıyoruz sadece. ister sert olsun ister yumuşak, bu yorumlarda bi uyarı var :)