Merhaba canım,:80: Mayıs ayında bizede tanışmaya gelecekler. Ama ben hiç tanımıyorum onun ailesini, onlar farklı bir şehirde yaşıyorlar çünkü.:97: Şimdiden heyecan sardı beni, ne konuşulur bende bilmiyorum, önemli olan konuşkan birilerinin olması, bizim aile o konuda iyidir, sohbet konusu açarlar.
Ondan sonra iadeyi ziyaret yapacağız. Muhtemelen de Haziran ayında da nışanımız olacak.
Bu arada hayırlı olsun canım
Sizinkiler iyiymiş tanıyorlar birbirlerini, bizimkiler hiç tanışmıyorlar ben dahilanca sevgilimle, biz birbirimizi tanıyoruz iki ailenin kaynaşması zor olacak biraz, ama sizde durum kolay bence
sağol canım hepimiz için hayrlısı neyse o olsun. benim babam da pek anlamaz bu işlerden ama ben ona söyledm bi daha ne zaman gelelim dicekler sana dedim sende biz haber veiririz diceksin dedm de babam 1 sene sonra dedi güldü umarım 1 sene sonra olmaz :26: annem de baban halleder şakasına demiştir diyo off.. böyle söz nişan muahbbetleri geçtikçee içim bi hoş oluyoo.. evlendikten sonra bütün herşey bunun içinmiydi demem umarımm.biz daha pazartesi tanıştık havadan sudan konuşuldu..giderlerkende müsait oldunuzda haber verin dediler..biz iadei ziyaret yapmıcaz..annesi arıcakmış bizi bikaç güne cevabımız için :44: ama babam tanışmadan sonra olumsuz bakıo daha onu ikna edicek annem
hayırlı olsun bu arada canım
sağol canım hepimiz için hayrlısı neyse o olsun. benim babam da pek anlamaz bu işlerden ama ben ona söyledm bi daha ne zaman gelelim dicekler sana dedim sende biz haber veiririz diceksin dedm de babam 1 sene sonra dedi güldü umarım 1 sene sonra olmaz :26: annem de baban halleder şakasına demiştir diyo off.. böyle söz nişan muahbbetleri geçtikçee içim bi hoş oluyoo.. evlendikten sonra bütün herşey bunun içinmiydi demem umarımm.. babamı zaten zar zor ikna ettimm..
amin canımmm..benim babamda aynen anlamaz hiç ses çıkarmıodu sorun etmiodu nolduysa tanıştıktan sonra korktu heralde evlenicem diegülmüş işte baban şaka yapıo onu dediğin gibi annen babanla konuşup halleder...demeyiz inş zorluklarla gelioz bumuydu demek kötü yani :44:
allah mutlu etsin.. bende bu hayallerle yaşıyorum.. öyle çok istiyorum ki bu tatlı heyecanları yaşamayıinşallah bakalım...
şuann herşeyin yolunda işler ciddiye bindikçe anlaşılırmış ya. gelin ata binmiş ya nasip demişş bu yüzden adımlarımı dikkatli atmaya çalşıyorum ne ailemi üzüyorum ne karşmdaki insanları ne de erkek arkadaşımıı.. kaç yaşındasın bu arada benm babam yaşımdan dolayı istemiyodu biraz :)
y kızlar ben heyecandan ölcem valla bizimkiler yarın akşam gelecekler tanışmaya şans dileyin bana olurmu ?
İnş. canım ya sağol
ne giyceksinn ben daha karar veremedim:26:
Çok şükür sorunsuz hallettim ben, elbise giydim altınada fantezi tarzda terlik giydim saçlarıma düz fön çektirdim, geldi geçti şimdi çok rahatıminş. seninkide sorunsuz geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?