Hayırlı olsun canım öncelikleKızlar bana biraz akıl verin lütfen
Iki hafta sonra erkek arkadaşim ailesiyle birlikte ailemle tanısmaya gelecekler
Tanışmaya geldiklerinde neler konuşulur
Oruç olacakları icin yemek icin hazirlik yapmayacagiz ( iftara gelin dedim kabul etmediler )
Tanışma yapıldıktan ne kadar zaman sonra kız istemeye gelinir ?
Kız istemeye gelindiğinde kizi verdik diyip yüzük mü takılır yoksa kararımızı daha sonra söyleriz biz bir düsünelim mi denir ?
Istemeden ne kadar zaman sonra karar olumluysa söz yapılır ?
Söz yuzuklerini kim alir ? Sozde erkek de yuzuk takar mi yoksa sadece kiz mi takar ? Bana evlenme teklif ettigi tek tas yuzumu takacak yoksa ?
Ailesi arayıp daha isteme bile olmadan bayram gibi soz yüzüklerini takarız diye bana haber gönderiyorlar. Babam ve annem daha çocugu gormediler. Tamam ben istiyorum bu adamı ama bakalim ailem ne diyecek ? Bu yaptikları dogrumu sizce ?
Kafam çok karısık hic kız alıp vermedigimiz icin bilgim yok bu konularda.
Kızı erkek tarafı kendine çekiyor diye bir olay yoktur. Gelin gidilen yerde zaten o ortama giriyorsun. Ben mesela ileride kendi Annemden çok kayınvalidemi göreceğim ama irtibatı sağlam tutmak benim elimdeAllah'im ne zor islerimis bunlar daha basindayken beni telas basti
Ya birsey olursa, ya aileler anlasamazsa diye korkuyorum. Ben herseyin sevgi saygi ve esitlik cercevesinde olmasini istiyorum cevremden cok gorup duyuyorum erkek tarafi kizi ailesinden zamanla kopariyor vs diye. Onlarin ailesnin karari kadsr benim ailemin kararida onemli. Icimde garip bir duygu var korku desen korku degil, telas desen degil anlamadim gitti
Hayırlı olsun canım öncelikle
Bizim ailelerimiz tanıstıktan 3 hafta sonra söz yaptık, 3 hafta boyunca aileler birbirine gidip geldi birbirimizi tanıdık.
Sözde sen tektasını takarsın, sevgilin de ince bir söz alyansı takar
Beni istemeye geldiklerinde düsünelim falan demedi ailem, yüzüklerimizi taktık.
Yemeğe gelmiyorlarsa dahi cay kahve bir seye gelsinler. Com gario olur öyle ikramsiz. Iftardn sonra program yaoin bence..
Planimiz degisti cnm ikram da olacak onlar hicbir sey hazirlama kahve yapsan yeter diyorlar ama bilemedim kahve yeterli olurmu tanismada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?