- 26 Ağustos 2007
- 3.901
- 4.110
- 658
Kızlar bana biraz akıl verin lütfen
Iki hafta sonra erkek arkadaşim ailesiyle birlikte ailemle tanısmaya gelecekler
Tanışmaya geldiklerinde neler konuşulur
Oruç olacakları icin yemek icin hazirlik yapmayacagiz ( iftara gelin dedim kabul etmediler )
Tanışma yapıldıktan ne kadar zaman sonra kız istemeye gelinir ?
Kız istemeye gelindiğinde kizi verdik diyip yüzük mü takılır yoksa kararımızı daha sonra söyleriz biz bir düsünelim mi denir ?
Istemeden ne kadar zaman sonra karar olumluysa söz yapılır ?
Söz yuzuklerini kim alir ? Sozde erkek de yuzuk takar mi yoksa sadece kiz mi takar ? Bana evlenme teklif ettigi tek tas yuzumu takacak yoksa ?
Ailesi arayıp daha isteme bile olmadan bayram gibi soz yüzüklerini takarız diye bana haber gönderiyorlar. Babam ve annem daha çocugu gormediler. Tamam ben istiyorum bu adamı ama bakalim ailem ne diyecek ? Bu yaptikları dogrumu sizce ?
Kafam çok karısık hic kız alıp vermedigimiz icin bilgim yok bu konularda.
Iki hafta sonra erkek arkadaşim ailesiyle birlikte ailemle tanısmaya gelecekler
Tanışmaya geldiklerinde neler konuşulur
Oruç olacakları icin yemek icin hazirlik yapmayacagiz ( iftara gelin dedim kabul etmediler )
Tanışma yapıldıktan ne kadar zaman sonra kız istemeye gelinir ?
Kız istemeye gelindiğinde kizi verdik diyip yüzük mü takılır yoksa kararımızı daha sonra söyleriz biz bir düsünelim mi denir ?
Istemeden ne kadar zaman sonra karar olumluysa söz yapılır ?
Söz yuzuklerini kim alir ? Sozde erkek de yuzuk takar mi yoksa sadece kiz mi takar ? Bana evlenme teklif ettigi tek tas yuzumu takacak yoksa ?
Ailesi arayıp daha isteme bile olmadan bayram gibi soz yüzüklerini takarız diye bana haber gönderiyorlar. Babam ve annem daha çocugu gormediler. Tamam ben istiyorum bu adamı ama bakalim ailem ne diyecek ? Bu yaptikları dogrumu sizce ?
Kafam çok karısık hic kız alıp vermedigimiz icin bilgim yok bu konularda.