Erkek arkadaşımı öpmek istemiyorum

Konu bu hızıyla devam ederse +18 e taşımak zorunda kalıcam.

Pardon arkadaslar ben bu sayfaya ıcımı döktüm kafamda bir sürü soru işaretleri vardı... Hiç birseyi savunmadım sadece bi ilişkim var ve içim karma karısık ıcınden cıkamadıgım bır haldeyım kımsye anlatamdıgım ıcın hiç tanımadıgım insanlara anlatmak ıstedım....

Pekı ben bütün bunları benımle alay etmenız benı hasta yerine koymanız ıcın mı yaptım ????

Hepiniz söylediğiniz kadar güclümüsünüz... ??? Hepiniz yerimde olsanız gercekten bukadar kararlımı olurdunuz kendı sevgılılerınız ve ilişkileriiz için...

Erkek arkadaşın değil ki o senin, nişanlın.

Ben öyle hatırlıyorum yani önceki konundan.

E madem öpemeyecek kadar tiksiniyorsun neden nişanlandın ki?

Evliliğe doğru gidiyorsun hatırlatayım.

bence sen onu sevmiyorsun
sadece belki bağlandın, seviyosun sanıyorsun ama yanılıyorsun canım.

mune gelicek beni böle yakalıcak

Son düzenleme:

e ama bu çocukta bütün olumsuz ne varsa gözüne batıyor...

benim bilidiğim aşık olan seven insan kusurları görmez

görse bile görmek istemez...

sevgi olduğundan eminmisin yoksa takıntı mı?

sence?

Herkes burda toplanmis gecerken bende ugrayim dedim..
Bu derdin dermani biz olamayiz lakin vericek cevabimiz vardir,ztn bi cogumuz cvp vermis..
Bende cevap verecek olursam,soyle bi dusundum de insan gercekten severse niye tiksinsin ki..?
Bence sen alisamadin ona,uzaktan seviyorsun,uzaktan elin ayagin ama yakina gelince sogukluk basliyor...
Baska bir aciklama bulamadim :44:

Erkek arkadaşın değil ki o senin, nişanlın.

Ben öyle hatırlıyorum yani önceki konundan.

E madem öpemeyecek kadar tiksiniyorsun neden nişanlandın ki?

Evliliğe doğru gidiyorsun hatırlatayım.

dahada kötü
çünkü yarın birgün öpmeye tiksindiği insanın koynunda uyuyacak... çok kötü

eğer bu adam daha sevgiliyken bana vuruyorsa,hakaret ediyorsa,gururumu kırıyorsa evet canım ben güçlü olur bırakırdım onu..annem,babam değil eşim değil ki insanlar bu sebeplerden dolayı eşini bile terk ediyor..

ayrıca kim hasta yerine koydu seni?

ten uyumu soz konusu olsa ba$ke her yerimi opsun demeezdi herhalde
sigara kullaniyormu?
sen kullaniyormusun?

içmeyen birine içen biriyle opu$mek kultablasi yalamak gibi diye okumu$tum bi yerde
ben sigara içmiyorum, e$im içse evlenmezdim yani bahsettiginiz ten uyumu olacak o kadar yakla$amazdim

bazen kahveden sonra bile iyh kavve kokuyorsun diyorum, oda kiziyo sanki kotu bi ali$kanlik ne var bunda diye :)

koku yoksa vurup sovdukleri aklina geliyodur ondan istemiyorsundur
ya kendine yada ona format atman lazim

Eskiden opusuyormussun, pardon etkilenmedim demissin ama tiksinecek kadar sorun yokmus. Simdi sogumussun, tiksiniyorsun. Bunlar senin laflarin. Uzatmalari oynayacagina bitir de , biran once herkes hayatina baksin.

Son düzenleme:
Galiba alışkanlık olmuş o kişi sizde yani seven bir insan öpmekten niye tiksinirki?Ben erkek arkadaşımın yağlanmış saçını kokarak öperdim piste kokmazdı yani siz sevmiyorsnuz bence ve o kişiyide böyle yaparak üzmeyin ve ayrılın sizden birisi tiksinseydi ne hissederdiniz?

Sen bu adama aşık değilsin.
Aşkın kimyasında,cinsel çekim de vardır.
Diğer konularına bakınca hatırladım.
Ve evet aşık değilsin diyorum.
Gereksiz bir geyikten flörte girmişsin.
İlişkim var mı var konumuna geçmişsin.
Kurtulmalısın bu saçma durumdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…