- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
-
- Konu Sahibi fikrifirar
Pardon arkadaslar ben bu sayfaya ıcımı döktüm kafamda bir sürü soru işaretleri vardı... Hiç birseyi savunmadım sadece bi ilişkim var ve içim karma karısık ıcınden cıkamadıgım bır haldeyım kımsye anlatamdıgım ıcın hiç tanımadıgım insanlara anlatmak ıstedım....
Pekı ben bütün bunları benımle alay etmenız benı hasta yerine koymanız ıcın mı yaptım ????
Hepiniz söylediğiniz kadar güclümüsünüz... ??? Hepiniz yerimde olsanız gercekten bukadar kararlımı olurdunuz kendı sevgılılerınız ve ilişkileriiz için...
opusmek cinsel münasebetler içinde en romantik olanı en aski gerektireni bence.
Birlikte oldugu kisiyle sevisebilen ama opusemeyen bi arkadaşım vardi, asik olmadığı gün gibi ortadaydı.
Pardon arkadaslar ben bu sayfaya ıcımı döktüm kafamda bir sürü soru işaretleri vardı... Hiç birseyi savunmadım sadece bi ilişkim var ve içim karma karısık ıcınden cıkamadıgım bır haldeyım kımsye anlatamdıgım ıcın hiç tanımadıgım insanlara anlatmak ıstedım....
Pekı ben bütün bunları benımle alay etmenız benı hasta yerine koymanız ıcın mı yaptım ????
Hepiniz söylediğiniz kadar güclümüsünüz... ??? Hepiniz yerimde olsanız gercekten bukadar kararlımı olurdunuz kendı sevgılılerınız ve ilişkileriiz için...
Erkek arkadaşın değil ki o senin, nişanlın.
Ben öyle hatırlıyorum yani önceki konundan.
E madem öpemeyecek kadar tiksiniyorsun neden nişanlandın ki?
Evliliğe doğru gidiyorsun hatırlatayım.
bence sen onu sevmiyorsun
sadece belki bağlandın, seviyosun sanıyorsun ama yanılıyorsun canım.
mune gelicek beni böle yakalıcak
Eki Görüntüle 700987
[ı]öpme o zaman güzelim ne dememizi bekliyorsunki??
Ne saçma insanlar var[/ı]
tamam sen bişey deme cvp yazmak zorunda degılsın senden bır beklentım yok
olur ya konuyu bidaha okumazsin diye bildirim gitsin dedim gözüne soka soka okusun cvbimi dedim anlatabiliyormuyum sayin sacma insan uzmanihem yorumu beğenip hemde cevap vermek zorunda değilsin demek biraz garip değil mi ?