- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.166
- Konu Sahibi Betul_20162010
Evet benim ondan uzak olmam onunda bu karara almaya itti ama tamamen uyari amaçlı,gerçek den istediği bu değil.. o bana göz daği veriyor onun isteklerine boyun eğmeli istediği gibi biri olmami istiyor yani istesem mutsuz ola ola her dediğini yaparım ama o istek yok..
Maddi Anlamda ayrılma kararı ciddi olursa ve gerçekleşirse krediyi ödemez direk satılığa çıkarır yari yarıya paylaşır ben ona ceketini alıp gitmesini ima ettim ama yanaşmadı.. yani ayrılık kararı alırsak borcu devam ettiği için bankaya kalan borcu vermeyle elime toplamından 120 bin kadar geçer ama benim isteğim o para asla dokunmamak.. ama bi düzen kurmama yardımcı olur diye düşünüyorum.. olsada kalıcı bir çözüm üretmem lazım sonucda 1 kereye bahşiş bir şey olur..
Valla allak bullak oldum.. ailemin durumu iyi kirada evi var ama doğum günümü bile kutlamayan ailem evi bana tahsis etmez.. asla.
Çok pişmanım zamanında aklımı kullanmadım çok pişmanım çok iş işden geçti umutsuzluğa kapılıyorum herşey için çok geç sanki
hic belli olmaz, siz ailenize bir danisin derim,
120 bin kotu para degil, aylik 2 binden 5 yil sizi goturecek bir para, siz de o 5 yilda kendinizi toparlarsiniz.
Dedigim gibi barinma masrafi en kallavisi maalesef, onu bir sekilde cozebilirseniz kendinize cikar bir yol bulabilirsiniz gibi geliyor bana.
Esiniz zaten belirli bir miktar nafaka odeyecektir.