Arkadasım cevabı cok basıt degıl mı? demek kı onu sevmıyorsun; bılıncaltında arkadaş olarak goruyorsun...... elektrık almıyorsan almıyorsundur; onu karsı cins olarak goremıyorsundur bır turlu; için almıyordur...ten teması tabı kı de onemlı...belkı de etrafında svgl olabılecegın bırı olmadığı ıçin; kendını asık olmadığın bırıyle bırlıkte olmaya zorluyorsundur ama sen de bılıyorsun kı; ince ısler sıparıs ustune olmaz; yol ver gıtsın bence....sonuçta herkesın hayatta karsı cinsten fakat sdc arkadaş olarak gordugu, ıletısım kurduğu ınsanlar vardır; yani bence bundan doğal 1 sey olamaz...şahsen erkekten arkadaş olmaz gıbı 1 seyı kabul etmıyorum asla; olur hem de oyle güzel olur ki; yeter kı karsınızda kı adam gıbı adam olsun, bır seylerı suıstımal etmeyen, guvenılır yapıda bırı olsun; ıkı taraf da sınırları ıyı belırleyıp, muhafaza etsın....hatta; ınsan karsı cıns arkadaşlarından da hayata, ınsanlara daha farklı bakış acıları yakalayıp; bır takım hadıselerı ve ınsan ılıskılerını daha kolay ve ıyı ıdrak edebılıyor dıye dusunuyorum....gelelim tekrar mevzuna; ben oncekı konularını hıc bılmıyorum ancak anladığım kadarıyla karsındakı kişi de bıraz sıkıntılı bırısıymıs ayrıca de sen daha öpmek ıstemedıgın bırısıyle nısanlanmıssın; ben senın durumunu cozemedım valla, kolay gelsın.....fakat şunu unutma; yanlış hesap Bagdat'tan döner....