Erkek arkadaşımı öpmek istemiyorum

İyi de ağzı mı kokuyor, dişleri mi sarı?
Ne bileyim seviyorum ama öpüşmek istemiyorum nedir?
Üstüne isterse her yerimden öpsün hoşuma gider diyorsun.
Ay sen bir tuhafsın.
Çaycı diye de beğenmiyorsun.
Ne diye ayrılmıyorsun hala anlayamadım..:KK14:
Tokatı da yemişsin üstüne...
Bilemedimmmm :26:

Beğenmek ve aşık olmak bunlar farklı duygular aşık olduğun adamı öpmek istersin

Senin hissettiklerin çok farklı şeyler, bence kendisini sevmiyosun çünkü kendimden biliyorum ben sevdiğim insanı sevmek sarılmak öpmek için neleri yapmam ama neden tiksiniyorsun onunda cevabını vermıyorsunki bize..
Ağzı mı kokuyor yada hijyen mi değil sebep nedir bunu bize açıklasan bence daha cok yardımcı olabiliriz.

off yaa böle konular oluyoda ben niye kaçırıyorum anlamıyorum +18e doğru yol almış carrie sağolsun :KK9::KK9:

konuna gelince öpüşmek istemiyorsun ama heryerimi öpsün diyorsun :KK53::KK53: gene ikilem :KK53::KK53::KK9::KK9:

Arkadasım cevabı cok basıt degıl mı? demek kı onu sevmıyorsun; bılıncaltında arkadaş olarak goruyorsun...... elektrık almıyorsan almıyorsundur; onu karsı cins olarak goremıyorsundur bır turlu; için almıyordur...ten teması tabı kı de onemlı...belkı de etrafında svgl olabılecegın bırı olmadığı ıçin; kendını asık olmadığın bırıyle bırlıkte olmaya zorluyorsundur ama sen de bılıyorsun kı; ince ısler sıparıs ustune olmaz; yol ver gıtsın bence....sonuçta herkesın hayatta karsı cinsten fakat sdc arkadaş olarak gordugu, ıletısım kurduğu ınsanlar vardır; yani bence bundan doğal 1 sey olamaz...şahsen erkekten arkadaş olmaz gıbı 1 seyı kabul etmıyorum asla; olur hem de oyle güzel olur ki; yeter kı karsınızda kı adam gıbı adam olsun, bır seylerı suıstımal etmeyen, guvenılır yapıda bırı olsun; ıkı taraf da sınırları ıyı belırleyıp, muhafaza etsın....hatta; ınsan karsı cıns arkadaşlarından da hayata, ınsanlara daha farklı bakış acıları yakalayıp; bır takım hadıselerı ve ınsan ılıskılerını daha kolay ve ıyı ıdrak edebılıyor dıye dusunuyorum....gelelim tekrar mevzuna; ben oncekı konularını hıc bılmıyorum ancak anladığım kadarıyla karsındakı kişi de bıraz sıkıntılı bırısıymıs ayrıca de sen daha öpmek ıstemedıgın bırısıyle nısanlanmıssın; ben senın durumunu cozemedım valla, kolay gelsın.....fakat şunu unutma; yanlış hesap Bagdat'tan döner....

Son düzenleme:
X