2 senelik dolu dolu bi ilişkimiz vardı. 2 gün önce artık beni sevmediğini cinsel anlamda bir şey hissetmediğini ilişkimizin arkadaşlığa dönüştüğünü söyledi. Oysa ayrılmadan önce cinsel anlamda yakındık boynumda izleri hala duruyor. Gayet mutluyduk, huzurluyduk birbirimizi seviyorduk. Fakat birdenbire gitti yine. Bundan 5 ay önce de sıkıldığını, heyecanının kaçtığını beni sevmediğini söyleyerek gitmişti. Fakat 2 ay geçmeden geri döndü kimsenin ben gibi olmadığını söylemişti. Uzun lafın kısası yine gitti. Ama ben hala sevdiğine inanıyorum içten içten. 19 yaşın verdiği o erkek psikolojisine kapıldığını düşünüyorum. Şöyle bi durum da var ona onu sevdiğimi fazlasıyla belli ettim hep. Beni cepte bildiği için bi nevi rahat hala. Ama artık böyle olmasını istemiyorum. Hala takipleşiyoruz kendi hesabı dışında diğer hesaplarından da bakıyor hikayelerime anında. Asıl soruya gelirsek ne yapmak lazım? Peşimden koşması lazım. Onu umursamadığımı belli etmem, yoluma devam ediyorum imajı vermem gerek. Yardım eder misiniz?