Erkek arkadaşımı nasıl geri kazanabilirim?

Beril6767

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
9
-4
23
2 senelik dolu dolu bi ilişkimiz vardı. 2 gün önce artık beni sevmediğini cinsel anlamda bir şey hissetmediğini ilişkimizin arkadaşlığa dönüştüğünü söyledi. Oysa ayrılmadan önce cinsel anlamda yakındık boynumda izleri hala duruyor. Gayet mutluyduk, huzurluyduk birbirimizi seviyorduk. Fakat birdenbire gitti yine. Bundan 5 ay önce de sıkıldığını, heyecanının kaçtığını beni sevmediğini söyleyerek gitmişti. Fakat 2 ay geçmeden geri döndü kimsenin ben gibi olmadığını söylemişti. Uzun lafın kısası yine gitti. Ama ben hala sevdiğine inanıyorum içten içten. 19 yaşın verdiği o erkek psikolojisine kapıldığını düşünüyorum. Şöyle bi durum da var ona onu sevdiğimi fazlasıyla belli ettim hep. Beni cepte bildiği için bi nevi rahat hala. Ama artık böyle olmasını istemiyorum. Hala takipleşiyoruz kendi hesabı dışında diğer hesaplarından da bakıyor hikayelerime anında. Asıl soruya gelirsek ne yapmak lazım? Peşimden koşması lazım. Onu umursamadığımı belli etmem, yoluma devam ediyorum imajı vermem gerek. Yardım eder misiniz?

Niyeti tamamen seninle ilişki yaşamak duygusal anlamda sevmiyor kendini kullandırma...

Ayrılalı daha 2 gün oldu normalde bu tarz konuları sosyal mecraya taşımam, hemcinslerimin bu konudaki düşüncelerini merak ettim sadece?

Ben şöyle düşündüm
Boynumda iz bıraktı ile kendince cinselliğinizin tatmin edici tavan olduğu izlenimine kapılmışsın.
Ancak ortada bir cinsel ilişki yok diyorsun?
Adam boyunist mi ne alaka?
Ayrıca net söylemiş, sıkıldım, ilgim bitti demiş.
Üzücü ama en azından oyalamıyor, sen de bırak peşini.

Benim inanmadigim konunun tamami
Hayatta öyle şeyler oluyor ki, öyle şeyler duyuyoruz ki. Şu an bi ilişkiden olabilitesi en yüksek durumlardan birini paylaştım size. İlk defa birini bu denli sevdim, aşık oldum. Gurursuzluk belki de başlığı böyle açmam. Ama hala daha seviyorum o laflara rağmen. Sizden de görüşlerinizi belirtmenizi istedim. Hepsi bu

Ben şöyle düşündüm
Boynumda iz bıraktı ile kendince cinselliğinizin tatmin edici tavan olduğu izlenimine kapılmışsın.
Ancak ortada bir cinsel ilişki yok diyorsun?
Adam boyunist mi ne alaka?
Ayrıca net söylemiş, sıkıldım, ilgim bitti demiş.
Üzücü ama en azından oyalamıyor, sen de bırak peşini.
Peki teşekkürler yorumun için

Yavrum adam belli zaten gidiyor geziyor tozuyor sonra gelip seni kullanıp gidiyor kendine acimiyorsan gençliğine acı o senin bedenin niye kullandiriyorsun bak sen ciddi ol bir daha sana dokunmasına izin verme bak bakalım sana bir daha dönüyor mu ?

X