- 7 Ekim 2011
- 703
- 7
- Konu Sahibi ayyildiz8920
Şimdi söyle bir sey var ... Günümüzde transeksüel biseksüel eşcinsel insanlar var .Kimisi gizli kimisi acık kimimizin kardeşi kimimizin arkadası dostu olabilen seyler kimse basına gelmeden bu durumu anlayamaz a ben olsam sunu yapardım aa ben olsam söle demek sonuça götürmez bizi.Tarkan da bir zamanlar böyle egilimi oldu basında çıkana kadar bilinmıyordu üzgünüm diye dile getirdi Tarkanı çok seviyorum tercihi kendısıne kalmıs örnek için verdim.KENDİSİDE öNEMLİ OLAN CANIM sana tavsiye destekçisi sen ol sen de onu red edersen egilimine devam eder.aMA anlamadıgım bişiy erkek arkadasın eşcinsel fln değil dimi ? eski eşi yüzünden bu egilime gitmiş ben öle algıladım .büyük ihtimalle eger seviyorsan onunla mutlu isen ona bir sans daha ver derim .Herşeyden önce o da insan herkes hata yapabilir .HaTanın Neresinden dönülürse kardır affına sıgınarak hata diyorum çünkü erkek arkadasın biseksüel değil sanırım. çÜNKÜ öle olsa hata demezdim EŞCİNSEL VE LEZBİYEN insanların kendı tercihleri saygı duymak lazım.Escinsel ya da lez olmak hata değil bir cinsel tercih de değil bunu tekrar hatırlatmak istedim