erkek arkadaşımı kadn kıyafetleryle ve makyaj yapmış haliyle fotoğraflarını yakaladım

Şimdi söyle bir sey var ... Günümüzde transeksüel biseksüel eşcinsel insanlar var .Kimisi gizli kimisi acık kimimizin kardeşi kimimizin arkadası dostu olabilen seyler kimse basına gelmeden bu durumu anlayamaz a ben olsam sunu yapardım aa ben olsam söle demek sonuça götürmez bizi.Tarkan da bir zamanlar böyle egilimi oldu basında çıkana kadar bilinmıyordu üzgünüm diye dile getirdi Tarkanı çok seviyorum tercihi kendısıne kalmıs örnek için verdim.KENDİSİDE öNEMLİ OLAN CANIM sana tavsiye destekçisi sen ol sen de onu red edersen egilimine devam eder.aMA anlamadıgım bişiy erkek arkadasın eşcinsel fln değil dimi ? eski eşi yüzünden bu egilime gitmiş ben öle algıladım .büyük ihtimalle eger seviyorsan onunla mutlu isen ona bir sans daha ver derim .Herşeyden önce o da insan herkes hata yapabilir .HaTanın Neresinden dönülürse kardır affına sıgınarak hata diyorum çünkü erkek arkadasın biseksüel değil sanırım. çÜNKÜ öle olsa hata demezdim EŞCİNSEL VE LEZBİYEN insanların kendı tercihleri saygı duymak lazım.Escinsel ya da lez olmak hata değil bir cinsel tercih de değil bunu tekrar hatırlatmak istedim

o sieye de fotoğrafları neden koymuş olabilir ki hadi kendi kendine çekti diyelim siteye koymak neden ? beğenilmek iltifat almak ve partner aramak için bu süreçte seni aldatmadığından emin misin bu adamın ?

Bence de öyle
Ama sabahtan beri hiç bir yorum etkili olmadığından bunun da etkili olacağını sanmıyorum
Mümkün olsa da eski eşe sorsa ve birinci ağızdan öğrense

Belki o zaman büyük bir yanlıştan dönüm noktası olur kendisi için

Şimdi konu sahibi kalbiyle mantığı arasında savaş veriyor ..

Bizler ne dersek diyelim kararı verecek olan kendisi sadece..

Doğru yolu göstermeye çalışıyoruz,umarım faydası olur da aklı başına gelir..

adam belliki kendince kılıf uydurmaya çalışmış

hangi kadın kocasına kadın kıyafeti giy der bunun fantazisimi olur

ben kocama kadın kıyafeti giy desem adam tekme tokat bana giydirir heralde

hiç bir erkek böyle bitşeyi kabul etmez etmemeli

Konuda sadece ilk mesajı okudum. Kim ne yazmış bilmiyorum. Tahmin ediyorum tabi...:)

Ben bir şans daha verin diyorum. Bi zaman sonra ilişki şekillenecektir. Sonrasında cevap size kendiliğinden gelecektir.

eğer konu sahibesinin yazdıkları gerçekse - ki öyle olduğunu varsayıp yorumumu yapıyorum - eğer kabul edebiliyorsa erkek arkadaşının biseksüel olduğunu hazmedecek yoluna devam edecek, yok hazmedemiyorum olmaz imkansız diyorsa ayrılacak, çünkü erkek arkadaşı merakın ötesinde bu yaptığından haz alıyor ve mutlu oluyor vazgeçmesi falan sadece güzel dilekler.

Allahım sen aklımı koru :KK53:

kendin inanmışsın bir daha yapmayacağına ama belki de evliliği bu yüzden bitmişti.
karısının istediği birşey değildi belki de :KK53:

peki şunu düşünmez miydiniz hiç ya gerçekten vazgeçtiyse, ya birdaha böle bişey gerçekten yapmazsa. benim düşündüğüm şey onunla olan geçmişimizi mi silmek (yani bu kötü olayı) yoksa geleceğimizi mi? hangisini silmek daha zor olur. bizim bu olay dışında çok güzel bi ilişkimiz vardı. çok güzel hayallerimiz vardı. hepsinide yapardık bilmiyorum. ama karar veremiyorum yaptıklarını mı unutayım onu mu
buna kendiniz inanıyormusunuz. onun içinde var bu. kendisi de yanl ı ş buluyor ama içgüdüleri böyle hareket ettiriyor.. asla bitiremez.. isteyecek eninde sonunda.. nasıl david bowie biseksüelse , mick jaggerle yakalandıysa ve eşleri bianca ve iman dünya güzeli kadınlar olduğu halde .. bunu yaptılarsa.
evet,asla vazgeçemezler. biseksüellikte b ir tercihtir. siz nasıl heteroseksüelseniz ve asla lezbiyen olamazsanız onlarda asla biseksüellikten vazgeçemezler.

Son düzenleme:
olaya bak sen şaka gibii :) canm benm erkek arkadaşın biseksüel kim meraktan başkasıyla olur yani bildigin erkeklerdende hoşlanıyor degişik fantazileri var arkana bakmadan kaç aman allahım neler duyucagız daha

gencliğine yazık etme anam sonra ilerde sorun yasarsın simdiden gercekleri gör ve uzaklas yanından:KK17:
birdaha olmıycak diye kendini kandırıyosun olamaz ya bi erkekle beraber olmus karsında igrenc bi insan var sen nasıl birlikte olabilirsin bu adamla tiksinmeden?

Son düzenleme:
boyle bır erkege karsı ıcınde hala bırseyler beslıyorsan sende sorun var demektır canım..

boyle bır sahsıyet sevılırmı yaa...onu her gordugunde yaptıgı dinsizlık aklına gelmıycekmı sanıyorsun..

bu adamın cehennemde bıle yerı yok..nasıl hala uzuluyorsun bu adam ıcın..bundan sana hayır gelırmı yaaa.

bı dusun bakalım nıe bosanmıs..bugun o eskı karısını bosayan yarın sneı bosar..sacmaladaman vazgec bende bu adı bellı olmayan seyden...

yâpma Allahini seversen
adam erkekle birlikde olmu$, bu ne demek biliyormusun
neresini napmi$$, tovbe tovbee, konu$masi bile igrenç
diyorsunki 3 aylik sevgilim

benim koca 2 çocugumun babasi bunu yaptigini gorsem arkama bile bakmam yeminle
kii çocuklarim babasiz kalmasin mantigiyla biçok $eye katlanabilirim, yaptimda..

sen birak evliyi ni$anli bile deilsin olsanda farketmez
ondan sogumak için netde ara$tir bak neler yapiyomu$ onun durumundaki ki$iligi bozuk insanlar
belki ilerde hepden kadin olmak isteyecek kim bilirr.. ( orn bulent ersoy)
sanada hadi gule gule ,altin gunu yaparsan benide çagirmi diycek:KK53:

iyiki fark etmişsin canım...evlenince bir düşün senin çocuklarının babası olacak onunla gurur duyucan...hayal et sadece..bir de sana bişey anlatıyım canım eski çalıştığım yerde bir kadının kocası aynı böyle ama çocuklarıda var aynı şirkette çalışıyorlar adama baksan maço dersin....fakat beğendiği bir erkek için karısına aracılık yapmasını ve tanıştırmasını istiyor vs.bu kadının düştüğü durumu bir düşün yani ileriyi düşün Allah evlatlarımızı korusun sanada geçmiş olsun ..

Konu sahibi gitmiş
Dediklerimizi umursamıyor olabilir ama en azından bi araştırsın

Bence bu sebepten boşandı merak filan değil adam bağımlı
Sussun diye de eski eşine daire vermiş

Ve sizin verilmiş sadakanız var ki erken öğrenmişsiniz
Tercih sizin tabi

Bence doğruyu söylüyor olabilir adam, çünkü bir gay arkadaşımla konuşurken, cinsel yönelimlerin çok farklı sınıflandırması var, gayler var, biseksüeller var, sadece farklı cinsin kılığına girmeyi seven crossdresserler var diye anlatmıştı. Bende oturup insan hislerini, zevklerini sınıflandırmak, illa bir kalıba uydurmak çok saçma diye düşünmüştüm. Demek ki sınıflandırma olayı yanlış anlaşılmak istememekten geliyormuş.

Ama kendi açımdan düşünürsek şöyle de bir durum var, evet adam gerçekten sadece kadın kıyafetleri giymeyi seviyor olabilir, ama ben onu birkere o halde gördükten sonra bir daha o adamla birşeyler yaşayamazdım şahsen. Çekici gelmezdi bana. Çünkü bildiğim kadarıyla kadınlarla birliktelik esnasındada karşı cins gibi görünmekten hoşlanıyor bu tarz eğilimi olan insanlar.

Son düzenleme:
X