erkek arkadasımı en yakın kız arkadaşımdan kıskanıyorum haksız mıyım?

Adamın zaten canına minnetmiş...
Sende keşke lafı evirip çevirecegine direk rahatsız oldugunu dile getirseydin yada biraz gözlemleseydin.
Tam bi ilişki yokmuş zaten sende kolay kesip atabildin.
Ama bende rahatsız olurdum böyle bi durumda ama direk söylerdim ben laf cambazlıgı yapmazdım.

Bence ona deki arkadaşıma karşı tavırlarının farkındayım daha iyi bir bahane bulamadın mı? Bir süredir yaptıklarının farkında mısın uyuz oldum ya Kahrolası erkekler

Ayrıl

Sonuç ne oldu? Mesaja ne cvp verdi?
1.ben ikiniz gidin dedim eve yolu uzak diye, 2 birtek ananeler günü olan gün seni eve gönderdim tek 3. de böyle asılmak mı olur
yazmış..
bende 3ü de yanlış dedim o kadar. sonra kaldı öyle

Ayrıca kendine güvenmek ne demek yani? Alkollu şekilde direksiyona geçip kaza yapanların nerdeyse hepsi "bi sey olmaz ya sürerim kendimdeyim" derler zaten.
Alkolün bi özelliği de insana cesaret vermesi kendine güvendirmesi.
O kendine güveni alkolün etkisi bile olabilir.
Benim dedem azıcık uykusu olduğunda bile direksiyona dayımı oturturdu, kaldı ki alkollü kullanmak.
Bunlar gibiler yüzünden insan yolculuktan korkuyor ya.
Senin kendine güvenin yüzünden benim ailem sevdiklerim şarampole falan yuvarlanmak zorunda mı!

1.ben ikiniz gidin dedim eve yolu uzak diye, 2 birtek ananeler günü olan gün seni eve gönderdim tek 3. de böyle asılmak mı olur
yazmış..
bende 3ü de yanlış dedim o kadar. sonra kaldı öyle
çocuk haklı daha asılmadı ama başlıcaktı..neyse

Daha 5 aylik iliski icinmi bu sakinmalar?
Ben olsam veririm ve gorurum nasil bi karakterde birisyle bi gelecek dusunuyorum diye.
Sakina sakina bir omur gecmez. Yol yakinken gormus olursun gercek yuzunu.

Lutfen lutfen alkollu arac kullanma. Hicbir sey senin ya da baskasinin sacinin teline degmez. Ne canlar yaniyor trafikte bir bilsen...
Onun disinda senden hoslanmadigi kadar arkadasindan hoslanmis sevgilin. Bu cok net. Yol yakinken yolla gitsin bu ahlaksiz adami.

Bundan 6 yıl önce bir ilişkim vardı. Çok mutluyduk ilk aşkımdı. Onunda beni çok sevdiğini düşünüyordum güveniyordum.. Sonra bir gün sende arkadaşlarını çağır bende çağırayım tanıştıralım hem kalabalık oluruz zaman güzel geçer dedi. Ben biri çocukluk arkadaşım biri 4 senelik samimi arkadaşom bir kuzenimle gittim oda bir kaç arkadaşıyla geldi. Herkes kendine bir eş buldu izdivaç programında ki esra erol görevi görmüştük resmen :) sonra gel zaman git zaman o 4 senelik arkadaşımla erkek arkadaşom arasında garip bir samimiyet hissettim. Görünürde bişi yoktu hatta kendime bile kızıyordum ama işte o his beni ele geçirmişti. Bizim aileler tanıştı falan baya ilerledik. Bir zaman sonra sevgilimle nednesiz kavgalar tartışmalar anlaşamamazlık yaşamaya başladık. Sonra ayrıldık ve ben bir yıkım yaşaadım. Ne yaptıysam ikna edemedim dönmedi gururumu ayaklar altına aldım yalvardım neşer neler. İstemiyorum dedi. Bu zaman zarfında o 4 yıllık arkadaşomda da garip bir uzaklaşma hissettim aradığıöda açmıyordu bitti artık seni istemiyor ben onla konuşuyorum bana dert anlatıyor artık sıkılmış senden diyordu. Destek olacağına köstek oluyordu. Bunun sebebi 15 gün sonra ortaya çıktı. Bir ilişkiyebaşlamışlardı. Sosyal medyada ilişki durumları yapıldı resimler konuldu. Şok içinde izliyordum olanları. Mutlulul pozları sevgi sözcükleri havada uçuşuyordu. Büyük bir travmaydı. O gğnleri hem gözlerim yaşararak anarım. 2 sene sonra ayrıldılar ikiside bana ulaştı vicdan azabıyla af dilediler. Geldi geçti herkese göre ama beni deldi geçti. Diyeceğim kimseye güvenme herkes aynı şeyi yaşar diyebir şey yok el et ama ben kimseye sonsuz gözü kapalı güvenmemem gerektiğini anladım. Seviyor ve seviliorsan birbirlerinden uzak tut. Güvenmiyorsan da ilişkinin başımda bitir kimse için kendini üzme kime değmez. Allah yolunu açık etsin. Mantığından ödün verme kardeşim

helal etme kız
valla ben senin yerine saydırdım buradan haketmiyorlar helal etme
pislikler..

Bir zamanlar normal erkek arkadasimi ve kiz arkadasimi tanistirdim. Sevgili oldular ciktilar bi sure. Cokta yakisiyorlardi. Sonra erkek arkadasin kuzeni ile mesajlasmis kiz. Ben garipsedim tabi. Yakinlasmislar baya, onlar evlendi cocuklari oldu. Simdi ucuyle de konusmuyorum.

Onlarin yasini ben tutuyorum sanki.

helal etme kız
valla ben senin yerine saydırdım buradan haketmiyorlar helal etme
pislikler..
çok hırslıydım ilklerde ama benden helallik istedikleri zaman artık içim soğumuştu allaha havale ettim ben şimdi yıllar geçti evlendim ama yaşadığım şeyi genellemeyi bırakamadım eşime karşı bile sonsuz güvenmemem gerektiği kanısındayım. Ki eşim iyi biridir. Böyle şeyler hayatın geri kalanında size tecrübe oluyor ve ayrıca hep taşıdığınız bir kambur. O yüzden konu sahibine diyeceğim kendine yazık etme bir yıkımla karşılaşmamak için ya tedbirini al ya da 4 aylık ilişkini ilerlemeden bitir. Çünkü kız arkadaşomdan bir şikayetin yok anladığım kadarıyla sevgilinin bir eğilimi var gibi anlamışsın.

Ne hissediyorsan dogrudur. Erkek arkadasinin ilk tanismadaki el sakalari ve bu kadar samimiyeti abarti olmus. Demek ki flortoz biri. Ben pek guvenmezdim. Hayta bu adamla evlilik de dusunmezdim.
Kiz arkadasinin egilimi yok ama erkek arkadasin ortak isi bahane ederek dunyada mimar kalmamis gibi kizla bu bajaneyle gorusme derdinde.

Senin için üzgünüm ..söylediğin gibi trafik hata kabul etmez ..umarım en kısa sürede ehliyetini alırsın ..

Cezalar konusunda çok haklısın ,caydiriciligi olmadığı için cezamı öder yoluma bakarım ,diyor üye ..canindan geçmiş ,başka canların emniyeti de umrunda değil ..bunun için soyledim zaten ehliyet ve arabayı kaptirir umarım ,diye ..keşke hapis cezası da olsa ama bu bir rüya ..olan da paraya çevriliyor. .

Umarım yasalar ,böyle kullanıcılara ağır yaptırımlar getirir ..

Ay ne kadar üzücü yaşadığınız, ben de ihanetle yalanla karşılaşmış biri olarak o hissi anlayabiliyorum. Çok büyük bir yıkım.. Çok şükür ama atlatmışsınız rabbim yeni kapılar açmış umarım bana da açılır o kapılar bir gün. Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…