erkek arkadasımı en yakın kız arkadaşımdan kıskanıyorum haksız mıyım?

ve biliyor musun çocuk sevgilisinin anladığını da farketmiş ki hemen ne manada öyle yaptın diyor
karşıdaki anladı mı diye yokluyor bir de
ya hissettiğim şey doğru olsada olmasada, arkadasıma ilgi duymuş olsada olmasada, yaptığı hareket çook yanlış değil mi?.. ve ben birşeyler söylemeli miyim açıkça? doğru olur mu bilmiyorum

Bazı insanlar çevreye karşı olduğundan daha bir kibar ve düşünceli görünmeye çalışabiliyor. Sizce erkek arkadaşınız öyle bir tip mi? Arkadaşınıza karşı bu kadar ısrarcı olması hoş olmamış tabiki, size teklif etmeliydi bunu, arkadaşınıza da istersen sen de kalabilirsin diyebilirdi.

Erkek arkadaşınıza şöyle söyleyin: 'Önemli bir sebebi yok öyle limoni olur insanlar arada, ben aramız düzelince iletirim ona bu mimar arama olayını' diyin. Numarayı vermeyeceğinizi anlasın yani dolaylı olarak.

ve biliyor musun çocuk sevgilisinin anladığını da farketmiş ki hemen ne manada öyle yaptın diyor
karşıdaki anladı mı diye yokluyor bir de

Aynen hic demiyor hayirdir caninmi birseye skkin var mesgulmusun vs . Acik ve net ilgileniyor arkadasiyla biz sirf bir yazidan anladik bunu

ya hissettiğim şey doğru olsada olmasada, arkadasıma ilgi duymuş olsada olmasada, yaptığı hareket çook yanlış değil mi?.. ve ben birşeyler söylemeli miyim açıkça? doğru olur mu bilmiyorum
açıkça söylersen reddedecek ki
kim suçunu kabullenmiş şimdiye dek böyle şeylerde
üste de çıkar haksız bile bulursun kendini en sonunda

Kıza bir şey deme. Adama de ki biz daha henüz çok yeniyiz ve ilişkimiz oturunca birbirimizin arkadaş ortamlarına girelim. Mesela ben bu arkadaşla küstüm şimdi ve sana ne diyeceğimi şaşırdım, o yüzden yazamadım. Biz küs olduğumuz için senin de ona yazman uygun olmaz sonuçta.
Verme o numarayı net, cidden ilgisi varsa yine ulaşmaya çalışır ve sen de durumu anlarsın.

bence hiç birşey söyleme adam zaten seni sevmiyor boşuna cümle kurup yorulma bile.

Üzgünüm ama sevgilini gözüm pek tutmadı.ne alaka numara istemesi.bence rahatsızlığını ufaktan dile getir.gerci bu kafada bir adamla ben hiç vakit kaybetmezdim ama...

ama ne yapabilirim .çok rahatsız oldum.. ona yazması gibi bir adiliği kabul edemem. bu çok psikoloji bozabilecek bir durum...Erkek arkadasıma birşeyler söylesemmi ayarında?

Yok bence direk öyle söylemeyin mesela diyinki benim X kiz arkadasim hani su memur olan su arkadasindan etkilenmis düsüncen nedir uyusurlarmi ilk bir fikrini almak istedim baktin bozuluyor kötü elestiriyor yada neyinden etkilenmis fln ozmn daha acik ve net anlasilir durum

evet çok konuşkan birisi, biz başbaşa dışarı çıktığımızda bile yan masadakilerle tanışabiliyoruz birden aniden.. Konuşkan olmasına sıcak kanlı ve insanlarla ilişki kurmak istemesine lafım yok.. ben onun o özelliğini anladım.. ama o gün arkadasıma gereğinden fazla ilgili olması beni rahatsız etmişti ve bugun numarasını istemesi beni daha çok işkillendirdi..
Konuyu burada kapatmam yeterli olu mu bilmiyorum.. Söylememelimiyiz sizce birşeyler rahatsız olduğum bu konu hakında?

napayım direk kesip atayım mı?

valla ben olsam zaten soğurdum.. ettikleri muhabbet değil o normal ama kıza 5 kere alkollü araba kullanma yok anahtarı vereyim falan deyip size hiç alkollü araba kullanma dememiş olması herşeyi gösteriyor..
ha daha kesin kanıta ihtiyacım var derseniz verin arkadaşınızın numarasını..
bekleyin görün . arkadaşınız size ihanet etmese bile sizin ilişkiniz bir gün bir yerde patlak verir ..

30lu yasları gecmis ve evlenmemis adamlar beni işkillendiriyor.

Eğer kendini isine vermis idealist biri degilse ya da hayat sartları evlenmesi icin uygun olmayip evlenemediyse o baska..

Ama geri kalan erkeklerin çoğunda bir yamukluk oluyor. Kadınlarda durum böyle değil ama erkeklerde genellikle böyle.

He arada bir çıkıyor gayet düzgün biri, o da zaten kendini belli ediyor. Hani aklına uyan biriyle karsilasamadigi icin evlenmemis oluyorlar.

Gerisi ya capkın oluyor ya da psikopat.

Sizin konunuzdaki adam da bildigin tatlı su kurnazı. Onca yıllık mühendis hic mi mimar tanımıyor etrafında, o tanıdıklarından sorusturamıyor mu deneyimli mimarı.. arkadasının numarasını almak için bahane üretmis.

Takip et sosyal medyalarını ikisinin de, büyük ihtimalle arkadaşınızı ekliycek bu yakınlarda bisey sorma bahanesiyle.

Benim sosyal medya hesabım yok hiçbiyerde birkere. .kızında soyadını bilmiyor. bende bulamaz onu kolayına öyle ..kendimi böyle rahatlatıyorum...Bir kadın olarak beni iyi anlayacaksınızdırki eğer numarayı veririmde böyle birşey başıma gelirse benim özgüvenimde düşer çokta üzülürüm.. ayrılacaksakta böyle şeyler olmadan ayrılmayı tercih ederim.

Çok aradın mu bunu?
Erkek dediğin biraz ağır olur ilk tanışmalarda...sonuçta yan masa değil, senin arkadaşın...biraz tutar insan kendini

Kaldı ki sana özel bir hisi yok gibi
Muhtemelen özel de hissetirmiyordur seni sana...
Böyle duygusuz adamı ben sevgili olarak taşımadım hiç...

yazış tarzımdan ve konu içeriğinden ergen gibi göründüğünü biliyorum ama aslında yaşım 26 ,sevgilimin yaşı ise 32...
Sevgilin hic seni seviyormus gibi degil .Arkadasindan da hoslanmis ki telefonunu da bir bahaneyle istemis .O ortamda o kizin eline vurarak temas etmesi ,sizi saf disi birakip onunla sohbet etmeye baslamasi hic hos gelmedi erkek arkadasinin niyeti bozuk gibi ciddi bir adam bunu yapamaz.

Kesinlikle haklısınız. Ben de boyle bir seyle yüzlesmek istemezdim. Ama velev ki oldu, bu sizinle alakali degil adamın karakterinin leşliğiyle alakali olur unutmayın.

Ve bence bulamamasına pek güvenmeyin. Fake hesap açıp ikisini de takip edebilirsiniz.

Yaşınız genç ve bence bundan cok daha iyileri karşınıza cıkacaktır

özgüvenini düşürecek bir şey yok
karşıdaki kendisine saygı duysa sevgilim dediği insana da saygı duyar
ayrıl demek için sudan sebep olabilir ama
bence dikkatli ölç tart bu sevgiliyi
ileride pişman olmamak için evlilik gibi bir karara da hemen varma iyice ölçüp tartmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…