yazış tarzımdan ve konu içeriğinden ergen gibi göründüğünü biliyorum ama aslında yaşım 26 ,sevgilimin yaşı ise 32...Yaşlarınız kaç? Ama sevgilinin seni sevdiğini sanmıyorum. Öyle bir izlenim veriyor yazdıkların.
bikere arkadasım eline telefonunu aldı sevgilimde eliyle benim arkadasımın eline vurup 'bırak kız telefonu masayla ilgilen' dedi.
tabii, limitinde içip kullanıyorum tabiki, kendime güvenmediğimde kullanmıyorum..Ortak ilgi alanlari olunca konusmaya konussunlar ama asker arkadasi gibi bu rahatlik neden. Belki... Temkinli ol.
Ayrica sen de alkollu araba kullanma. Erkek arkadasin mi uyarmali her zaman. Sonra gidiyorsunuz kaza yapiyorsunuz, baskalarinin canini da acitmayin.
Aralarında bir etkileşim olmuş sanki
Ama bişey olmadan bişey söylemek zor
Gözleyeceksiniz mecbur
Ama alkollü araba kullanmayın, canınızın kıymetini bilin (kamu spotu)
tabii, limitinde içip kullanıyorum tabiki, kendime güvenmediğimde kullanmıyorum..
Evet ortak ilgi alanlarından konuşmalarına bende kabulum, ama o el kol hareketleri beni çıldırtmıştı..
nasıl önünü alabilirim ki açık açık söylemeli miyim sizce? kıza ne diyeceğim ki , sevgilimin senden hoşlandığını düşünüyorum uzak dur mu diyeceğim. ben onda bişey hissetmedim ki , erkek arkadasım beni kıllandırıyorSu an ilgisi olmasa bile meslekleri nedeniyle daha çok görüşme ihtimalleri yüksek. Üstelik neden arıyor veya neden aradın falan gibi bir şeyler sorarsan da iş icabı der, seni de kıskançlıkla suçlar. bence simdiden önünü al bu konunun. erkek arkadaşına değil de madem yakın kız arkadaşın, arkadaşına söyle. niyeti yoksa uzak durur.
Limiti mi var onun . Alkolun yan etkisi zaten sana guven vermesidir. Bu konuda tartismayalim.
Erkek arkadasinda bir seyler var bence. Ben oyle hissettim. 6. his.
ama ne yapabilirim .çok rahatsız oldum.. ona yazması gibi bir adiliği kabul edemem. bu çok psikoloji bozabilecek bir durum...Erkek arkadasıma birşeyler söylesemmi ayarında?Bende huylandim ne yalan söyliyim, o nasil istir ya kizin eline vurup ilgilen masayla desin bir erkek agir olmali dokunmak vs dogru bulmuyorum sonucta sizin arkadasiniz.
Hic mimar lazim olmamisda simdimi lazim olmus vede numara istiyor sorda demiyor hic normal gelmedi bana bunlarin hepsi .. resmen kizla ilgileniyor malesef.
ve biliyor musun çocuk sevgilisinin anladığını da farketmiş ki hemen ne manada öyle yaptın diyorBende huylandim ne yalan söyliyim, o nasil istir ya kizin eline vurup ilgilen masayla desin bir erkek agir olmali dokunmak vs dogru bulmuyorum sonucta sizin arkadasiniz.
Hic mimar lazim olmamisda simdimi lazim olmus vede numara istiyor sorda demiyor hic normal gelmedi bana bunlarin hepsi .. resmen kizla ilgileniyor malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?